Opublikowano 14 listopada 202414 lis 15 minut temu, Czezare napisał(a): KEDY będzie można siorbnąć pierwszy sezon? Pewnie po południu, a instalacją tradycyjnie o 18 pewnie.
Opublikowano 14 listopada 202414 lis 19 minut temu, Czezare napisał(a): KEDY będzie można siorbnąć pierwszy sezon? o 18 ziomuś. Masz czas SIORBNĄĆ kampanię, która jest 9/10 jak zaczniesz teraz to skończysz do 18 xD
Opublikowano 14 listopada 202414 lis 56 minut temu, Hubert249 napisał(a): o 18 ziomuś. Masz czas SIORBNĄĆ kampanię, która jest 9/10 jak zaczniesz teraz to skończysz do 18 xD Kampanię??
Opublikowano 14 listopada 202414 lis No kampania miejscami niezłe WTF. No i są blueprinty i nagrody do multi
Opublikowano 14 listopada 202414 lis 6 godzin temu, Czezare napisał(a): KEDY będzie można siorbnąć pierwszy sezon? Już jest.
Opublikowano 14 listopada 202414 lis 12 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): Cała kampania to rzeczywiście bite 8 godzin grania? Nom.
Opublikowano 14 listopada 202414 lis Za punkty zdobyte w season passie MW3 kupilem nowy sezon doplacajac niecale 10 zl za punkty. Rankedy za tydzien, dzieki Acti
Opublikowano 14 listopada 202414 lis Odpaliłem multi i jak na razie mi siadło. Tak jak wszystkie ostatnie CODy mi nie leżały tak tutaj podoba mi się w sumie wszystko. Szczególnie mapy i feeling strzelania. Ostatnio tak dobrze bawiłem się przy WWII.
Opublikowano 14 listopada 202414 lis A to Żydki chciwe xd w MW można było karnetem zyskać 300pkt Cod. Tutaj już wychodzi się na zero.
Opublikowano 14 listopada 202414 lis Podobno oficjalnie miało być wsparcie dla PS5Pro, ktoś coś zauważył, jakaś lepsza grafika/rozdzielczość niż na PS5?
Opublikowano 15 listopada 202415 lis Są już jakieś nowe mapki do 6v6? Nie grałem już od tygodnia bo mi się znudziło ale nowe mapy chętnie zobaczę.
Opublikowano 15 listopada 202415 lis 31 minut temu, Krzysztof93 napisał(a): Są już jakieś nowe mapki do 6v6? Nie grałem już od tygodnia bo mi się znudziło ale nowe mapy chętnie zobaczę. 3 nowe. Można tylko na nich nawet grać.
Opublikowano 15 listopada 202415 lis 26 minut temu, Krzysztof93 napisał(a): Są już jakieś nowe mapki do 6v6? Nie grałem już od tygodnia bo mi się znudziło ale nowe mapy chętnie zobaczę. Z tych trzech nowych najbardziej podoba mi się Extraction. Jest tam kilka fenomenalnych miejscówek do szycia snajpami/wyborówkami Podobno w trakcie sezonu ma się pojawić jeszcze czwarta mapa tj Racket.
Opublikowano 15 listopada 202415 lis Nie dziala mi proximity chat w warzone... tylko po smierci. Na PS5pro warzone wyglada jak kupa, niewyraznie i graficznie tragedia. Nie wiem gdzie te ich usprawnienia.
Opublikowano 15 listopada 202415 lis 16 godzin temu, Hubert249 napisał(a): Zobaczyłem kilka skórek i mi się odechciało grać. Mnie bardziej od tych skórek wkurwiają te efekty laserów i kolorowe wybuchy po śmierci. Nie no masakra jest, pierdolone gówno i rak. Jakby się w jakąś chińską mobilkę grało. Ciekawe, czy do końca roku wytrzymam chociaż z graniem w to