Opublikowano piątek o 12:232 dni Tak, w siatkówce RNG ma duże znaczenie, mi też się po którymś razie przyfarciło i koleś rzucał gnojkami prosto, w dodatku tymi wybuchowymi, które zadawały mu podwójne obrażenia. Hitboxy w tej minigrze są straszne, trzeba naprawdę idealnie się ustawić i dobrze wyczuć moment, żeby je odepchnąć atakiem i nie zawsze zdąży się dobiec z jednego końca tratwy do drugiego jak Gestral zaczyna rzucać nimi z lewej do prawej. Wspinaczka poszła mi lepiej kiedy zmieniłem w opcjach sterowania bieg z wciśnięcia przycisku na jego przytrzymanie. Przez 99% gry wolałem aktywować bieganie pojedynczym klepnięciem w guzik, ale przy sekwencjach platformówkowych źle to działało.
Opublikowano piątek o 13:182 dni Godzinę temu, Shen napisał(a):Zrobiłem ją za pierwszym razem, ale łapy mi się tak pociły, że musiałem zrobić dwie czy trzy przerwytak samo ale miałem farta bo spadłem, ale na niższe poziomy xD fajne takie urozmaicenia rozgrywki teraz se robię Flying Manor, jestem zaskoczony ile oni tutaj naładowali side contentu.
Opublikowano piątek o 14:112 dni No I wpadl komplet achivkow, sama przyjemnosc, no Goty, jak tak maja wygladac indyki to po co komu gierki AAA.
Opublikowano piątek o 16:132 dni Nie wazne, gierke klepnelo paru francozow w miedzyczasie robiac speedruny w Sekiro, moze byc AA, nic lepszego juz nie wydzie w tym roku.
Opublikowano piątek o 16:152 dni Plus za to ostatnie po przecinku. Cieszy mnie przesunięcie premiery GTA6, to była jedyna gra która mogła ukraść GOTY Clair Obscur (błagam, nawet nie wyjeżdżajcie mi tu z Death Stranding 2 albo nowym Doomem), teraz będzie totalna dominacja.
Opublikowano piątek o 18:552 dni Nie wiadomo co wyjdzie, ale odebranie GOTY za taką grę byłoby zbrodnią przeciw graczom.BTW Esquie <3 przytuliłbym
Opublikowano piątek o 18:592 dni Doom na pewno nie dostanie. DS2 na pewno będzie genialne. Tyle, że to Clair narobiło wielkiego zamieszania i to już jest GOTY przyznane. Tu nie ma innej opcji. Tylko GTA6 to mogło zmienić. Teraz już nic.
Opublikowano piątek o 19:012 dni Nie rozpędzałbym się, GOTY przypadało już kilka razy grom które na to nie zasługiwały.
Opublikowano piątek o 19:022 dni Tak, ale takie DS2 na pewno zasłuży jeśli by dostało. KCD2 też. Tutaj już z Clair za duża maszyna GOTY ruszyła.
Opublikowano piątek o 19:072 dni 2 minuty temu, Donatello1991 napisał(a):Tak, ale takie DS2 na pewno zasłuży jeśli by dostało. KCD2 też. Tutaj już z Clair za duża maszyna GOTY ruszyła.DS nie miał jakoś szczególnie wysokich ocen, a z playtestów dwójki zapowiadano, że znów będziemy zdobywać misje przewozowe od kolejnych hologramów. Dodaj do tego brak świeżości z racji sequelu. No zobaczymy. DOOM bez szans, GOY też. Nic innego nie przychodzi mi do głowy, ALE nie doszliśmy jeszcze nawet do premiery S2 i w ogóle tego co druga połowa roku będzie miała do zaoferowania.BTW co daje mi poziom więzi z postaciami? Mam już 3 z Lune, a dalej nie pokazała majteczek ;(((
Opublikowano piątek o 20:452 dni Giereczka ukończona, dawno nie było gry w której tak wszystko mi leżało, super design świata, niesamowita ścieżka dźwiękowa, angażująca rozgrywka no i ta fabuła i postacie. W sumie nie wiem czy był druga gra w której parłem do przodu tylko dlatego bo chciałem wiedzieć o co tutaj chodzi. Dodatkowo jak już wszystko się wyjaśnia to daje to masę możliwości na stworzenie wielkiego świata i marki, która dobrze poprowadzona może być w przyszłości czymś wielkim.
Opublikowano sobota o 06:252 dni A ja się przyznam że level 90+ a fabuła jeszcze nie skończona, super się zwiedza ten świat i odkrywa sekrety. I niektóre lokacje mają potężne questy rozwijające kwestie fabularne, np flying manor zSpoilerCleajak ktoś leci tylko główną fabułę to dużo się traci z tej pięknej gry.
Opublikowano sobota o 06:322 dni To jest aż niepojęte, że tak mały deweloper nie tylko sklecił dobry i długi główny wątek, ale też napakował do gry aż tyle opcjonalnego szajzu. Przecież tutaj jest ze 30 bonusowych bossów do sklepania, a niektóre lokacje, jak np.spoilerta z Cleą To nie jakiś mały korytarzyk + arena z bossem, tylko naprawdę sporych rozmiarów miejscówka do eksplorowania z masą pomniejszych sub-bossów. Nie da się przed tym nie chylić czoła.
Opublikowano sobota o 06:382 dni I to gra za 180 zł. Ubisraka czy inni połowę tego contetu by wycięli na później jako dlc.
Opublikowano sobota o 10:211 dzień Gdzie farmić exp przy poziomie 59-60 lvl? Jest gdzieś fajna miejscówka, nie trudna, a ze sporym expem?
Opublikowano sobota o 10:331 dzień Wystarczy robic poboczne misje i exp wpada sam duzo mozna leveli nabic na endless tower, ja grindowalem dopiero zeby dobic do 99 lvl przed ostatnim dodatkowym bossem.
Opublikowano sobota o 10:411 dzień 19 minut temu, Faka napisał(a):Gdzie farmić exp przy poziomie 59-60 lvl? Jest gdzieś fajna miejscówka, nie trudna, a ze sporym expem?Dark Shore jest spoko, bo lecą też materiały do ulepszania broni do 32lvl jak nie masz jeszcze tego zrobionego.
Opublikowano sobota o 10:461 dzień Tam na południu, praktycznie zaraz w miejscu gdzie po raz pierwszy wychodzimy na mapke
Opublikowano sobota o 10:461 dzień Nie ma sensu farmić na takich levelach rób to co uznasz że jest do zrobienia i normalnie level się będzie wbijał.
Opublikowano sobota o 10:521 dzień A bo tak myślę, czy na takim poziomie, co mam to dam radę zabić ostatniego bossa? W sensie fabularnego.
Opublikowano sobota o 10:541 dzień 1 minutę temu, Faka napisał(a):A bo tak myślę, czy na takim poziomie, co mam to dam radę zabić ostatniego bossa? W sensie fabularnego.Bez problemu ja właśnie byłem w tym przedziale podczas ostatniej walki.
Opublikowano sobota o 11:111 dzień Panowie dopiero zacząłem przygodę, nie czytam poradników, opisów i nawet tego co tu piszecie bo chce po prostu zawsze 1 przejście mieć w jak największym stopniu samodzielne.Natomiast jedno mnie bardzo nurtuje spotkałem już 2 przyjazne teoretycznie stworki (oba białe), którym trzeba pomóc w jakiś sposób. Np przynieść kule do łańcucha i po tym jak to się zrobi dostaje się coś od tego stworka ale również można z nim walczyć. No i ja dwukrotnie spełniłem prośbę tych stworków ale potem z nimi walczyłem i je pokonałem. To ma duże znaczenie czy im pomożemy czy też nie, czy po pomocy je zaatakujemy? Boje się, że to może mieć jakoś dziwnie duże znaczenie i mnie to niepokoi. Chciałbym to wiedzieć mimo że unikam spoilerow jak ognia to to mi nie daje spokoju ;)