Opublikowano czwartek o 18:111 dzień Tak już zauważyłem , że po jednej z walk wyskakuje ta rezerwowa drużyna czyli ta jedna postać u mnie w zapasie. Gram na tym normalnym poziomie i nie raz mi się zdarzy dostać klepy jak nie zdążą obczaić na co wrażliwy jest wróg lub mim mnie leje jak nie zdążę mu włożyć przełamania. Ale gram ryzykowanie w sensie za każdy razem paruje, a nie unikam co nie zawsze się udaje
Opublikowano czwartek o 18:381 dzień A zapytam jeszcze o mapę. Jest na kontynencie i są na niej zaznaczone różne lokacje one będą odwiedzane w ramach fabuły w jakiejś kolejności czy można je dowolnie eksplorować? Trafiłem teraz pod wejście do mały Bourgeon i nie wiem czy tam mam iść tak z marszu sobie pozwiedzać czy do każdej z tych lokacji prędzej czy później trafię i iść z fabułą?
Opublikowano czwartek o 18:441 dzień 4 minuty temu, mario10 napisał(a):A zapytam jeszcze o mapę. Jest na kontynencie i są na niej zaznaczone różne lokacje one będą odwiedzane w ramach fabuły w jakiejś kolejności czy można je dowolnie eksplorować? Trafiłem teraz pod wejście do mały Bourgeon i nie wiem czy tam mam iść tak z marszu sobie pozwiedzać czy do każdej z tych lokacji prędzej czy później trafię i iść z fabułą?Wiele lokacji jest opcjonalnych, a czy jest na twój poziom to można sprawdzić po kolorze portalu, jak jest na czerwono, to raczej wróc pozniej. Nie da się nic pominąć, więc bez spiny.
Opublikowano czwartek o 19:161 dzień Postaciami warto grać wszystkimi i sobie zmieniać, bo każda ma dobre skille i warto się zapoznać z nimi.
Opublikowano czwartek o 20:191 dzień Tak staram się robić, że miksuje te postacie choć jeszcze mam problem z Maelle i Sciel bo one mają ten system walki bardziej skomplikowany, ale powoli zaczynam łapać :)
Opublikowano czwartek o 21:291 dzień Jak bys skonczyl Turniej Maelle to by ci sie system odkomplikowal bardzo szybko xD
Opublikowano wczoraj o 06:50 1 dzień Wziąłem silna postać bo myślałem że będzie ciężko 😁Na razie Maelle wypadła z drużyny i jest za nią Ściel. Edytowane wczoraj o 06:52 1 dzień przez mario10
Opublikowano wczoraj o 07:08 1 dzień Wszystkie postacie dają radę, u mnie Maelle była na stałe w składzie, a resztą rotowałem.
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. Na tym etapie mam Lunę, Gustawa, Sciel jej stało od mroku zadają fajne obrażenia.
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. Fajne jest, że każdą postacią gra się inaczej, zrobili prosty w obsłudze, ale dający dużo możliwości system.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Pominąłem płytę tą w obozie (lettre a maelle). Co teraz? Wystarczy odpalić nowa grę i zdobyć tylko ta płytę czy trzeba wszystkie płyty od nowa zebrać?
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Trzeba żeby co konkretnie? Nie trzeba mieć wszystkich płyt poza tym, że masz cel mieć wszystkie płyty, nie ma żadnej nagrody za to.Ale jak chcesz mieć wszystkie, to tak, musiałbyś zebrać wszystkie od początku. Płyty nie zachowują się nawet w New Game Plus.
Opublikowano 54 minuty temu54 min 8 minut temu, ogqozo napisał(a):nie ma żadnej nagrody za toJest trofeum.
Opublikowano 37 minut temu37 min Akurat trofeum jest chyba błędnie naliczane, bo jak się zdobędzie dosłownie wszystkie możliwe płyty to i tak wpada przy przedostatniej. Prawdopodobnie warunkiem jest liczba zdobytych płyt, a nie unikalnych płyt, a jedna jest właściwie dwa razy. Ogólnie ciekawostka, ale jak ktoś chce trofeum, to może to zrobić pomijając tę jedną płytę.
Opublikowano 21 minut temu21 min 15 minut temu, ogqozo napisał(a):Akurat trofeum jest chyba błędnie naliczane, bo jak się zdobędzie dosłownie wszystkie możliwe płyty to i tak wpada przy przedostatniej. Prawdopodobnie warunkiem jest liczba zdobytych płyt, a nie unikalnych płyt, a jedna jest właściwie dwa razy. Ogólnie ciekawostka, ale jak ktoś chce trofeum, to może to zrobić pomijając tę jedną płytę.Mam 32 płyty na 33. Brakuje mi tej jednej do trofeum. Która płyta jest x2? Moze jak ja zdobędę to wystarczy.