Opublikowano piątek o 08:352 dni Dla mnie gra roku bez dwóch zdań choć mam jeszcze zaległości z tego roku
Opublikowano piątek o 08:382 dni 10 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):Koło Lumiere jest wejście.a juz miałem odpowiadać na "co?" Dzięki idę sobie zerknąć co tam nowego na nas czeka
Opublikowano piątek o 08:402 dni 7 minut temu, II KoBik II napisał(a):Otwieram lodówkę a tam Ekspedycja. Serio to taki kosmos?Jeden rabin powie nie, stu innych powie, że ten jeden chuja się zna. Wjeżdżaj w to i smacznego.
Opublikowano piątek o 08:502 dni 7 minut temu, MEVEK napisał(a):a juz miałem odpowiadać na "co?" Dzięki idę sobie zerknąć co tam nowego na nas czeka Szczerze to oglądałem całe to TGA i nie było słowa o tym DLC xD. Dopiero teraz zobaczyłem.Oj chyba moje postacie na quasi-60 lvl to na to DLC za słabe, będę musiał dobić najpierw postgame z podstawki. Fajna muza w tym DLC.
Opublikowano piątek o 09:092 dni 30 minut temu, MEVEK napisał(a):a juz miałem odpowiadać na "co?" Dzięki idę sobie zerknąć co tam nowego na nas czeka Daj znać jaki poziom bo planuje tam wbijać na 99 i mam nadzieję na podobnych przeciwników jak w Renoirs drafts, generalnie liczę na endgame dlc.
Opublikowano piątek o 09:322 dni 17 minut temu, messer33 napisał(a):Daj znać jaki poziom bo planuje tam wbijać na 99 i mam nadzieję na podobnych przeciwników jak w Renoirs drafts, generalnie liczę na endgame dlc.Jak dotad padaja od pierwszego strzala Maelle na 99 lvlu. Nie wiem jak dalej ale licze na male wyzwania conajmniej A photomode wymiata. Ta gra jest kosmiczna!
Opublikowano piątek o 09:582 dni Ja lecę teraz na 64-65 lvl tam i wtedy i fajnie się gra na normalu. Na 99 lvl zawsze można zwiększyć poziom trudności.
Opublikowano piątek o 10:082 dni 5 godzin temu, Szymek napisał(a):Zapowiedzieli darmowy dodatek z ulepszeniami do pobrania juz dzisClair Obscur: Expedition 33 | Thank You Update TrailerNie zasługujemy na tego dewelopera. Zasłużone GOTY na Golden Joysticks i TGA, totalny dominator
Opublikowano piątek o 10:112 dni 38 minut temu, MEVEK napisał(a):Jak dotad padaja od pierwszego strzala Maelle na 99 lvlu.Z tą postacią to nie wyznacznik
Opublikowano piątek o 10:442 dni 30 minut temu, messer33 napisał(a):Z tą postacią to nie wyznacznik a Verso? Monoco tez swoim atakiem potrafi zgnoić przeciwnika. Trzeba podbić im staty albo ograniczyć dmg do 999k. Nic, grajcie sobie. Ja idę malować i kończyć powoli swoje robotki
Opublikowano piątek o 13:182 dni Kurde finalny boss DLC hardkorowy na moim lvlu. Trochę z dupy strony się zabrałem, bo na pewno przeciwnicy skalują się wyżej niż całe postgame, którego mi sie nie chciało robić. Teraz będzie dobra okazja :).Padł, a walka trwała ponad godzinkę lol.
Opublikowano piątek o 15:552 dni Darmowe DLC z nową lokacją? Trzeba ściągnąć grę ponownie! Wydawcy AAA, bierzcie przykład.
Opublikowano sobota o 12:001 dzień Ciekawi mnie występ Simona w ostatnich sekundach trailera o DLC ? Dlaczego on sie tam znalazł? Cos ukrywaja
Opublikowano sobota o 15:101 dzień 3 godziny temu, MEVEK napisał(a):Ciekawi mnie występ Simona w ostatnich sekundach trailera o DLC ? Dlaczego on sie tam znalazł? Cos ukrywaja Skocz do endles tower do portretów to się dowiesz
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. 19 godzin temu, kaz1115 napisał(a):Skocz do endles tower do portretów to się dowiesz Si, nowa lokacja to nie wszystkie nowości DLC.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Za tak swietna expedycje 33 wybaczam im brak trofeow w dlc. Ida sladem FromSoftware. Troszke szkoda
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. 3 godziny temu, MEVEK napisał(a):Za tak swietna expedycje 33 wybaczam im brak trofeow w dlc. Ida sladem FromSoftware. Troszke szkoda Ja nie, słabo pod tym względem, ciekawe, że tak często dosięga to najlepsze gry z przepastnymi dodatkami jak te od From, a jakieś średniaki komplety po 13 nowych trofek. Lipa. To nie jest trudne, żeby wrzucić obsługę dodatkowych aczików przez gotowe dostępne kanały. Lenistwo częste w multiplatformach.