Opublikowano 9 kwietnia9 kwi Na Steamie jest opis tych patchy (takie czasy hehe, na stronie gry to rzadko wrzucają o tych patchach). Wersja 1.5.3. to jakiś tam crash załatany i lekkie bugi wizualne. Ostatnie większe uaktualnienie to 1.5.0, gdzie dodano Verso's Drafts i różnoraką inną zawartość w wielu aspektach, podobno mocno zoptymalizowano pod słabsze/małe pecety itd.
Opublikowano 14 kwietnia14 kwi Odpaliłem Ekspedycje w święta po raz drugi po zeszlorocznym przejściu na jakieś dwie godziny, żeby rozegrać kilka walk i trochę się pokręcić po tym pięknym świecie. Odstawiłem na parę dni, bo nie miałem czasu na granie i już się chciałem zabrać za inny tytuł, ale mnie podkusiło i w dwa dni dotarlem do Starego Lumiere. Teraz już cisnę do końca, bo drugi raz smakuje równie dobrze jak pierwszy.Chyba się na platynę szarpnę przy okazji.
Opublikowano wczoraj o 11:45 1 dzień W dniu 14.04.2026 o 23:00, Czokosz napisał(a):Odpaliłem Ekspedycje w święta po raz drugi po zeszlorocznym przejściu na jakieś dwie godziny, żeby rozegrać kilka walk i trochę się pokręcić po tym pięknym świecie. Odstawiłem na parę dni, bo nie miałem czasu na granie i już się chciałem zabrać za inny tytuł, ale mnie podkusiło i w dwa dni dotarlem do Starego Lumiere. Teraz już cisnę do końca, bo drugi raz smakuje równie dobrze jak pierwszy.Chyba się na platynę szarpnę przy okazji.Ja również ostatnim razem jak odpaliłem na ng+ to nie mogłem sie oderwać. O dziwo to juz było inne doświadczenie. Musiałem wprowadzać limity obrażeń bo wszyscy byli na jedno hita