Opublikowano 12 godzin temu12 godz. 4 minutes ago, Shen said:Wchodzenie na PPE? Wcale nie jest mi ich żal.Skończyłem drugi akt mając chyba 29h, ale czekałem z większą eksploracją na odblokowanie 9999 obrażenJestes w stanie w miare bez spoilerow napisac czy to odblokowanie to sie samo zadzieje czy jest jakis ukryty picto itd?W Rebirth to byl game changer na endgejmowych bossow
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. 3 minuty temu, Ölschmitz napisał(a):Jestes w stanie w miare bez spoilerow napisac czy to odblokowanie to sie samo zadzieje czy jest jakis ukryty picto itd?W Rebirth to byl game changer na endgejmowych bossowFabularny picto, nie da sie przegapic
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. 1 hour ago, Dahaka said:Dla tych co skończyli akt ISpoilerco za kurwa cymbały pracują w tym ppe, że dają newsa "Twórcy Clair Obscur Expedition 33 i The Last of Us 2 oszukali widzów w jednej, arcyważnej sprawie" - sam tytuł już zapala lampke, no bo co z tlou 2 oszukało "widzów"? albo z kijem golfowym, albo z tym, że przez pół gry jest inny główny bohater.Np Gruszczyk xD takie Co poradzisz PPE to gowno na ktorym nawet nie umia poprawnie przepisac czegos co ukradli z innego portalu bo nie umia w angielski a googole translate jest jakie jest. @Shen znalazlem chyba drugiego Super Bossa lol xD
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Godzinę temu, wet_willy napisał(a):@Shen znalazlem chyba drugiego Super Bossa lol xDGdzie? Ja robiłem endless tower, to ostatnie wyzwania tez ciężkieA teraz czas chyba kończyć powoliSpoiler
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. 10 godzin temu, Shen napisał(a):Bardzo duża, a nasz samolot bardzo wolno lata, czasem mi brakuje szybkiej podróży.Bardzo wolno? Przecież jest przyspieszenie pod r2 bodajże.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. 2 minuty temu, wet_willy napisał(a):@ShenFlying ManorA to tam bylem przed tym poprzednim, jeszcze nie miałem tak przegiętego builda, to faktycznie się spociłem, jedna żywa postać mi została i ostatni burn dobił bossa. Lokacja jedna z ciekawszych, troche anor londo mi przypominała miejscami.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. A ja mam jakieś 15 godzin i ciągle w akcie I. Po odblokowaniu Esquie zwiedziłem wszystko co było dotychczas niedostępne na mapie. Wiadomo w niektóre miejsca tylko zajrzałem, bo jestem jeszcze za słaby by coś tam zrobić.Pewnie dzisiaj skończę ten akt.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Jak ktoś myśli o platynie i nie kupił jednego quest itema w prologu, to niech już się szykuje na ng+
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Zakonczenie I Aktu to niezly majsterczyk, ale najbardziej rozwalila mnie pogawedka w obozie, gdzie jedna z postaci wspomina Esquie, ze nie przepada za zawieraniem przyjazni, a Esquie odpowiada w swoim styluSpoiler"Lepiej jest stracić kamień, niż go nigdy nie mieć!"Ja pierdziele, tutaj nawet dialogi to czyste zloto i daja do myslenia, a nie jakies pseudo głano do odklikania jak w wiekszosci innych giereczek. Tutaj we wszystko co zrobiono wlozono DUSZE Edytowane 9 godzin temu9 godz. przez bebbop
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 17 minut temu, bebbop napisał(a): EsquieMoja ulubiona postać jeśli chodzi o te obozowe rozmowy, jeszcze dużo przed tobą
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Ja dopiero początek pierwszego aktu, ale jak na turówkę to świetnie się bawiłem rozwalając opcjonalnegoSpoilerLancieraPrzy wszystkim czuć napracowanie, taka hm dorosłość fabuły, scenek. Cudo
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Jest cos jeszcze do sciagania oslon z przeciwnikow oprocz braking the rule od rudej?
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Nice Hair Mate@Hanza71 Free Aim zwlaszcza Lune bo ona po 4 stainach moze odplalic przegiety Mayhem ( mam nadzieje ze masz bron zakladajaca Random Stainy na Free Aim bo jest dosc wczesnie ) Mayhem doslownie Early do Mid Game czysci Single Target na Hita a jak nie wyczysci to od razu zalozy Break xD
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Jak ja nienawidze sekcji platformowych w rpg, jakbym sie chciał powkurwiac to bym zamówil switcha 2 z małpą
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 4 godziny temu, Shen napisał(a):Fabularny picto, nie da sie przegapicNapisz w spojler w której czescie ktorego aktu. Thx19 godzin temu, Faka napisał(a):Powiedzie mi, ta gra ma HDR/DV czy tylko SDR? Bo mam wrażenie, że coś mam zjebane z obrazem.Na xboxie jest jakiś problem z HDR. Podobno losowo nie załącza. Na ps5 już nie ma mleka
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 39 minut temu, LiŚciu napisał(a):Napisz w spojler w której czescie ktorego aktu. ThxPo skończeniu drugiego aktu.Zebrałem 29 piosenek z 33, lizanie ścian się opłaciło. Jedna jest tak schowana w posiadłości, że nie mam pojęcia jak to ktoś sam wykminił, za 100 lat bym tego nie znalazł bez opisu.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. @Shen SpoilerJa znalazlem 3 sekrety w posiadlosci KsiazkaLustroSekretne przejscie
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Pytanie do ludzi którzy skończyli:SpoilerPoczątek aku III - wbicie do Lumiere to już finałowa konfrontacja, czy potem jeszcze jakieś fabularne zwiedzanie świata będzie? Final boss silny i wymaga robienia najpierw side contentu czy raczej spokojnie można wjeżdzać i side content zostawić na post-game?
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Godzinę temu, Faka napisał(a):W którym akcie albo kiedy stonka dostaje umiejętność latania?3
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Ktoś już przeszedł to gówno? Tak mi się łapy spociły, że kilka razy robiłem przerwe Ktoś tam za dużo grał w Only up!
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Nie było tragedii z tym only up, poszło za pierwszym razem i nabrałem ochoty żeby zagrać w normalną wersję gry, może to była jakaś współpraca i nowy rodzaj marketingu? Ale zaraz bo czytam, że oryginalna wersja gry została wycofana z steama Edytowane 4 godziny temu4 godz. przez Rotevil
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 36 minutes ago, Shen said:Ktoś już przeszedł to gówno? Tak mi się łapy spociły, że kilka razy robiłem przerwe Ktoś tam za dużo grał w Only up!Wrzucalem z 2 strony wczesniejTen Boss w tej uber Miejscowce gdzie Luminy leca mnie wykonczy psychicznie xD trafilem go za 26 mil mowie cya sucker nawet pol zycia mu nie zabralem :Clarkson:
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 6 minut temu, wet_willy napisał(a):Wrzucalem z 2 strony wczesniejTen Boss w tej uber Miejscowce gdzie Luminy leca mnie wykonczy psychicznie xDPisałem, jak się cieszyłem, że ogarnąłem perfekcyjnie uniki i go ujebałem po wielu próbach, a tu się druga faza odpala xd Bez auto revive i tego skilla co daje nam pierwszą ture bym nie dał rady