Skocz do zawartości

Clair Obscur: Expedition 33

Featured Replies

Opublikowano

Tak, w siatkówce RNG ma duże znaczenie, mi też się po którymś razie przyfarciło i koleś rzucał gnojkami prosto, w dodatku tymi wybuchowymi, które zadawały mu podwójne obrażenia. Hitboxy w tej minigrze są straszne, trzeba naprawdę idealnie się ustawić i dobrze wyczuć moment, żeby je odepchnąć atakiem i nie zawsze zdąży się dobiec z jednego końca tratwy do drugiego jak Gestral zaczyna rzucać nimi z lewej do prawej. Wspinaczka poszła mi lepiej kiedy zmieniłem w opcjach sterowania bieg z wciśnięcia przycisku na jego przytrzymanie. Przez 99% gry wolałem aktywować bieganie pojedynczym klepnięciem w guzik, ale przy sekwencjach platformówkowych źle to działało.

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Wyświetleń 46,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• A tu całość ekipy - sami zwyczajni ludzie, żadnych ulańców i kolorowłosych they/themów - tamto zostało w Ubisofcie.

• Patrzcie co znalazłem :)

• Mniej więcej dwie godzinki za mną i o ile z początku podchodziłem do tych "9/10" i Waszych spustów z lekką rezerwą, tak teraz nie mam już żadnych wątpliwości co do tej gry: to naprawdę będzie konkretn

Opublikowano
Godzinę temu, Shen napisał(a):

Zrobiłem ją za pierwszym razem, ale łapy mi się tak pociły, że musiałem zrobić dwie czy trzy przerwy

tak samo ale miałem farta bo spadłem, ale na niższe poziomy xD fajne takie urozmaicenia rozgrywki

teraz se robię Flying Manor, jestem zaskoczony ile oni tutaj naładowali side contentu.

Opublikowano

No I wpadl komplet achivkow, sama przyjemnosc, no Goty, jak tak maja wygladac indyki to po co komu gierki AAA.

Opublikowano

Nie wazne, gierke klepnelo paru francozow w miedzyczasie robiac speedruny w Sekiro, moze byc AA, nic lepszego juz nie wydzie w tym roku.

Opublikowano

Plus za to ostatnie po przecinku. Cieszy mnie przesunięcie premiery GTA6, to była jedyna gra która mogła ukraść GOTY Clair Obscur (błagam, nawet nie wyjeżdżajcie mi tu z Death Stranding 2 albo nowym Doomem), teraz będzie totalna dominacja.

Opublikowano

Doom na pewno nie dostanie. DS2 na pewno będzie genialne. Tyle, że to Clair narobiło wielkiego zamieszania i to już jest GOTY przyznane. Tu nie ma innej opcji. Tylko GTA6 to mogło zmienić. Teraz już nic.

Opublikowano
2 minuty temu, Donatello1991 napisał(a):

Tak, ale takie DS2 na pewno zasłuży jeśli by dostało. KCD2 też. Tutaj już z Clair za duża maszyna GOTY ruszyła.

DS nie miał jakoś szczególnie wysokich ocen, a z playtestów dwójki zapowiadano, że znów będziemy zdobywać misje przewozowe od kolejnych hologramów. Dodaj do tego brak świeżości z racji sequelu. No zobaczymy. DOOM bez szans, GOY też. Nic innego nie przychodzi mi do głowy, ALE nie doszliśmy jeszcze nawet do premiery S2 i w ogóle tego co druga połowa roku będzie miała do zaoferowania.

BTW co daje mi poziom więzi z postaciami? Mam już 3 z Lune, a dalej nie pokazała majteczek ;(((

Opublikowano

Giereczka ukończona, dawno nie było gry w której tak wszystko mi leżało, super design świata, niesamowita ścieżka dźwiękowa, angażująca rozgrywka no i ta fabuła i postacie. W sumie nie wiem czy był druga gra w której parłem do przodu tylko dlatego bo chciałem wiedzieć o co tutaj chodzi. Dodatkowo jak już wszystko się wyjaśnia to daje to masę możliwości na stworzenie wielkiego świata i marki, która dobrze poprowadzona może być w przyszłości czymś wielkim.