Opublikowano 22 maja22 maj 4 minuty temu, Lochu napisał(a):Raczej 10-ciu, ja pomogłem siedmiu i narazie nicA, to może ;) Mi wpadło samo z siebie.Pytanie co do wieży i walki tam na poziomie 10.SpoilerMam tam teraz walkę z Painted Love, jestem na lvlu 90 i leją mnie niemiłosiernie, udało Wam się to w miarę łatwo przebrnąć? Dodam, że gram swoim buildem i squadem bez Maelle i Sciel.
Opublikowano 22 maja22 maj Raczej nie trzeba pomagać wszystkim bo dostałem tam 100 po czym znalazłem później jeszcze innego, z ciekawości się wróciłem nie było nagrody dodatkowej już.
Opublikowano 22 maja22 maj Ja pomogłem chyba 8, ale 2 po pomocy zabiłem i ten przy fontannie nie wiem jak... ale się o tym dowiedział i od razu się rzucił na mnie, silny ale go zabiłem to tam mało dał luminy. Nawet skomentował że pomogłem kilku stworkom ale też dwóch zabiłem. Edytowane 22 maja22 maj przez michu86-
Opublikowano 22 maja22 maj Ja 2 pierwszych zabiłem po pomocy bo myślałem, że trzeba im pomóc żeby móc z nimi zawalczyć i po walce dostaje się coś extra Błędy młodości...
Opublikowano 23 maja23 maj Ja troche zjebalem, bo przed skonczeniem gry chcialem porobic pare sub lokacji, zrobilem the reacher, sirene's dress i frozen hearts. Dobilem do lvl 66 i w ostatniej lokacji wszystkich na one shota mialem. No ale przynajmniej skonczylem, juz sie nie musze spoilerow obawiac i moge nawalac reszte dodatkowych lokacji.
Opublikowano 23 maja23 maj No ja tez miałem plan żeby w miarę szybko iść do ostatniej walki (chyba to ostatnia). Ale zacząłem trochę zwiedzać i tak jakoś mnie to pochłonęło, że wbiłem 90 level więc pewnie ostatnia fabularna lokacja to będzie speedrun. Też trochę powstrzymywało mnie to, że nie wiem czy jest możliwość grania po skończeniu głównego wątku?
Opublikowano 23 maja23 maj 3 minuty temu, michu86- napisał(a):Też trochę powstrzymywało mnie to, że nie wiem czy jest możliwość grania po skończeniu głównego wątku?Jest normalnie, można sobie śmigać dalej. NG+ też odpalasz na życzenie przy flagach.
Opublikowano 23 maja23 maj 16 godzin temu, Faranell napisał(a):A, to może ;) Mi wpadło samo z siebie.Pytanie co do wieży i walki tam na poziomie 10.SpoilerMam tam teraz walkę z Painted Love, jestem na lvlu 90 i leją mnie niemiłosiernie, udało Wam się to w miarę łatwo przebrnąć? Dodam, że gram swoim buildem i squadem bez Maelle i Sciel.Ja jestem na 10-3 i nie było takiego przeciwnika, może mówisz o 11-3?
Opublikowano 23 maja23 maj W dniu 22.05.2025 o 09:49, Soul napisał(a):Kierwa dopiero teraz zrozumiałem, ze te pikto I/II/III to się ze sobą sumują a nie powielają xdMyślałem, że to są poziomy pikto gdzie jak mam III, to ten I to jakiś śmieć. Fajnie, że się dowiedziałem o tym teraz, a nie na końcu gry, dzięki.
Opublikowano 23 maja23 maj Wyższe poziomy nie powinny dawać więcej bonusu? Bo chyba miałem te same staty na lvl 1 i 3.
Opublikowano 23 maja23 maj 2 minuty temu, Square napisał(a):Wyższe poziomy nie powinny dawać więcej bonusu? Bo chyba miałem te same staty na lvl 1 i 3.Są jakieś progi ale nie zagłębiałem się. Lvl 20 pikto dodaje dużo więcej HP niż taki lvl 3
Opublikowano 23 maja23 maj @Square daja ale nie chodzi o to czy cos jest I, II czy III tylko o wlasciwy lvl danego Picto na normalnym NG znajdziesz tylko kilka Picto z lvl 30+. Na NG+ wiekszosc bedzie 30+
Opublikowano 23 maja23 maj Ja mam pytanie o wizyty w obozie. Dzieje się tam sporo od strony fabularnej, rozmawiamy z towarzyszami itd. No i do obozu trafiamy czasami sami fabularnie, no i zawsze możemy w dowolnej chwili przenieść się z dużej mapy.Interakcje z towarzyszami czasami są dostępne, a czasami dialogi się powtarzają. Z racji, że w boczne ścieżki za dużo się nie zapuszczam i raczej pcham fabułę, więc siłą rzeczy czas gry nie będzie tak duży nie chciał bym czegoś przegapić. Wiecie co wpływa na dostępność tych interakcji w obozie? Edytowane 23 maja23 maj przez Artur_K
Opublikowano 23 maja23 maj 6 minut temu, Artur_K napisał(a):Ja mam pytanie o wizyty w obozie. Dzieje się tam sporo od strony fabularnej, rozmawiamy z towarzyszami itd. No i do obozu trafiamy czasami sami fabularnie, no i zawsze możemy w dowolnej chwili przenieść się z dużej mapy.Interakcje z towarzyszami czasami są dostępne, a czasami dialogi się powtarzają. Z racji, że w boczne ścieżki za dużo się nie zapuszczam i raczej pcham fabułę, więc siłą rzeczy czas gry nie będzie tak duży nie chciał bym czegoś przegapić. Wiecie co wpływa na dostępność tych interakcji w obozie?Fabuła, rozmowa ze wszystkimi i przy ognisku sprawdzamy co u reszty.
Opublikowano 23 maja23 maj Teraz, Lochu napisał(a):Fabuła, rozmowa ze wszystkimi i przy ognisku sprawdzamy co u reszty.No wiadomo, jak jestem w obozie to zawsze z każdym rozmawiam i klikam wszystkie możliwe opcje. Zastanawia mnie tylko czy jeżeli sam nie będę chodził do obozu (bo w sumie nie zawsze jest potrzeba) to czy coś przegapię? Czy jeżeli jest tam coś nowego to gra automatycznie mnie przeniesie przy najbliższej okazji?
Opublikowano 23 maja23 maj Jest taki jeden moment w story gdzie po scenkach jesteśmy na takiej wysepce małej, można kontynuować dalej do celu ale coś mnie tchnęło żeby może jednak rozbić obóz i były nowe opcje. Najlepiej sprawdzać często po popychaniu fabuły.
Opublikowano 23 maja23 maj Wiecie czego mi najbardziej brakuje? Listy pikto te, które mam i te których mi brakuje.Ps jak myślicie cisnąć Pana S - teraz czy zostawić sobie go na new game plus?
Opublikowano 23 maja23 maj Jeszcze w 1 akcie, czy w grze są jakieś janusze zakolaki czy quinari z kryzysem płci?
Opublikowano 23 maja23 maj Teraz bij. Nie ma, a nawet fajny motyw na początku gry z murzynem Spoilerco szybko go ubili XD
Opublikowano 23 maja23 maj 49 minut temu, wet_willy napisał(a):@Square daja ale nie chodzi o to czy cos jest I, II czy III tylko o wlasciwy lvl danego Picto na normalnym NG znajdziesz tylko kilka Picto z lvl 30+. Na NG+ wiekszosc bedzie 30+Może innaczej jak masz np combo atak I/II/III to zakładajcie wszystkie, postać zada 4 uderzenia podstawowym atakiem i to się przekłada na wszytsko.Advocent - do @Square Edytowane 23 maja23 maj przez Soul
Opublikowano piątek o 12:475 dni Ale ja dobrze wiem o czym Ty piszesz ja tylko dorzucam swoje 3 grosze bo @Square gdzieś zawędrował :P
Opublikowano piątek o 13:155 dni Wiem, że post nadaje się do innego tematu ale tam mnie zlinczują, że tyle dać za kolekcjonerkę bez gry to absurd (w pełni się zgadzam), tutaj może nie będzie tak źle bo graliście i wiecie że warto podziękować twórcom.Zalety:połowę płaciła dziewczynaWady:cenapremiera styczeń 2026 - lolJak ktoś jest równie zdecydowany (i głupi) to podaję link: https://www.lacedrecords.co/collections/clair-obscur