Opublikowano wczoraj o 05:15 1 dzień Jakiś czas temu coś tam grałem w małpę na ps5 amator to wizualnie obie gry są bardzo podobne, trzeba by się zastanawiać czy któraś wygląda wyraźnie lepiej. W końcu jest bonfire SpoilerMimic
Opublikowano wczoraj o 06:17 1 dzień Autor Po 6 godzinkach jest bardzo fajnie. Dla fanów gier FromSoftware szczególnie polecam, gdyż jest tu cała masa rzeczy z ich flagowych tytułów, a najwięcej to faktycznie z Bloodborne.
Opublikowano wczoraj o 07:00 1 dzień Też pograłem dłużej i czym dalej, tym lepiej - w szczególności system walki się rozbudowuje, drzewko umiejętności jest spore.Nawet graficznie tytuł więcej zyskuje - gra jest ładna, dobrze, że w trybie 60fps animacja jaest płynniutka.Gra nie jest jakoś specjalnie trudna, choć czasami trafi się na mocniejszych przeciwników, którzy potrafią napsuć krwi.A, no i fajny jest ten patent z szaleństwem :)
Opublikowano wczoraj o 07:09 1 dzień BTW gra jest tak bombardowana na steam przez chińczyków generalnie nie dlatego że ma problemy z działaniem, tylko twórcy postawili tutaj postać chinki po złej stronie historii. Coś im tam cisną od zdrajców itp xdTo put it simply. Chinese wanted to fight the Qing dynasty(their « nazis ») but are instead very frustrated that not only do they not fight them, they are working with them. Hence the comments calling the game producers as traitors to China
Opublikowano wczoraj o 08:06 1 dzień Haha ja to nawet nie wiedziałem o tym, bo nie zwracam uwagi w ogóle na fabułę, ważne, że jest fizyka jak w Stellar blade i dużo drabin
Opublikowano wczoraj o 08:20 1 dzień Ja czytam opisy przedmiotów ale to by trzeba znać ich historię a podejrzewam że na zachodzie to 99% to czytamy to jeden chuj qing czy inny ling wszystko brzmi podobnie.
Opublikowano wczoraj o 08:21 1 dzień Autor Nie no do Stellara to daleko jeśli chodzi o fizyke xdAle gra wciąga na maksa. Nie jest też jakoś hardcorowa. Walki z bossami są dość proste, ale imo najlepsze tutaj to eksploracja. Poziom from bez kitu, jakie skróty tu czasami się odblokowuje to szczena na podłodze. Jak z kliniką Iosefki prawie xd super wynagradza to lizanie ścian.No nic trzeba grać dalej
Opublikowano wczoraj o 09:00 1 dzień 36 minut temu, Szermac napisał(a):Nie no do Stellara to daleko jeśli chodzi o fizyke xdNo nie wiem, atrybuty mają niezłą fizykę, a jak blokujesz, to nawet pośladki pracują
Opublikowano wczoraj o 09:04 1 dzień Eksploracja tutaj bdb, oby utrzymała taką poziom całą grę. Tego w małpie brakowało dla mnie.
Opublikowano wczoraj o 09:09 1 dzień Autor 4 minuty temu, messer88 napisał(a):Eksploracja tutaj bdb, oby utrzymała taką poziom całą grę. Tego w małpie brakowało dla mnie.Dalej cały czas, masa rozwidleń, skrótów i ścieżek do większych lokacji ;)
Opublikowano wczoraj o 12:40 1 dzień Widzę, że chyba jeszcze nie doszedłeś do ludzkich bossów, gra nie jest taka prosta jak się wydaje.
Opublikowano wczoraj o 13:48 1 dzień 5 godzin temu, Rotevil napisał(a):Haha ja to nawet nie wiedziałem o tym, bo nie zwracam uwagi w ogóle na fabułę, ważne, że jest fizyka jak w Stellar blade i dużo drabin TheGamer dislikes that
Opublikowano wczoraj o 14:32 1 dzień Autor 1 godzinę temu, Rotevil napisał(a):Widzę, że chyba jeszcze nie doszedłeś do ludzkich bossów, gra nie jest taka prosta jak się wydaje.Nom właśnie siedzę na jednej
Opublikowano wczoraj o 16:00 1 dzień Autor @Rotevil pokonałeś tę sucze pierwszą trudniejszą. Już się pizgam 1,5h z nią. Druga faza to jest śmiech xD
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. Autor No to już było jasne dla mnie od początku, mimo to nie daję rady jej w drugiej fazie z parowaniem. Poddałem się póki co.
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. W drugiej fazie unikaj tych świetlistych pocisków, fakt jest agresywniejsza, ale dalej większość ataków jest do sparowania, git gut, dasz radę
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. Autor Padła :D Już kilka razy miałem ją na dwa hity, ale w końcu pykło, jak zacząłem parować nie tylko ten ewidentny atak do parowania, ale inne ;)
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. Levelujecie coś powtarzając lokacje czy trzepiecie bossów na bierząco?
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Jak wiemy w grach od FS czy też nawet ostatnie Lies of P jest takie uczucie, ze koniecznie chcemy ubić bossa, zeby zobaczyć co będzie dalej. Żeby zobaczyć kolejne świetne i czarujące lokacje. Czy tu panuje takie uczucie, czy lokacje sie w miarę zmieniają?
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Pierwszy poważny boss zajebisty. Te poise breaki prawie tak dobre jak viscreale w BB. Jedyny minus że się Chinka tak nie brudzi jak postać w BB właśnie.
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Mały tip jak ktoś nie chce się męczyć godzinami z ludzkimi bossami: są też podatni na ładowane ataki od tyłu, myślałem, że tylko zwykłe mobki są