Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Też dzisiaj skończyłem (42h) tyle, że w przeciwieństwie do innych mi nie siadło. Spodziewałem się więcej od tej gry. Jestem jedynie pozytywnie zaskoczony, że nie napotkałem żadnych błędów czy przycięć na konsoli.Od drugiej połowy gry to zjazd w dół jeśli chodzi o miejscówki, a jeśli chodzi o bossów to najbardziej przegięty był dla mnie tygrys. Dragon Emperor też ale z nim mi się przyfarciło i jakoś poszło. Czas uzdrawiania czy wstania z ziemi zajmuje tyle, że przez to głównie giniesz. Dawanie bosowi dwóch pasków energii + uzdrawianie w drugiej fazie to też niezły żart ze strony twórców. Wogóle zero odczuwania satysfakcji z pokonania takiego bosa. Byłem już tak znużony, że przed ostatnim bosem zrobiłem bufa na magię i rozwaliłem go rzucając dwa razy zaklęcie byle powiedzieć cześć i nara.Ładne oczy to trochę za mało. Takie 7/10
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Są. Ja chyba najdłużej Bo Sorca biłem ale generalnie jak na Honglan się nauczysz grać to z resztą sobie poradzisz.