Skocz do zawartości

Flintlock: The Siege of Dawn

Featured Replies

• Odpowiedzi 43
  • Wyświetleń 3,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• panborysek
    panborysek

Ja się  bawiłem przez 30h dobrze, może to nie wybitna gra,  ale crapem jej nazwać nie można, nie zasługuje na takie traktowanie, grafika niezła 8/10, dźwięk także, animacje postaci fakt są lekko drętw

• Mocne pięć to mocny średniak, a nie crapiszcze. Skala ocen zaczyna się od 1 (0 jak gra nie działa) i kończy na 10, piąteczka jest na samym środku skali.

• Widzę nowy forspołken, a jeszcze na poprzedniego nie nabrałem ochoty. 

Opublikowano

wychodzi też na PS5 jak coś 

Opublikowano

Wygląda znacznie lepiej niż na pokazie z zeszłego roku, nic dziwnego, że przełożyli.

Opublikowano

Spoko wygląda, taka idealna giereczka do Game Passa - nie wiem czy bym kupił, ale w abo sprawdzę.

Opublikowano

Jak będzie posucha to się sprawdzi po Eldenie :cool:

Opublikowano
3 godziny temu, Szermac napisał(a):

Jak będzie posucha to się sprawdzi po Eldenie 

Po tym, co zobaczyłem na tym pokazie to nie zanosi się na jakąkolwiek posuchę w najbliższym czasie :reggie:

Opublikowano

Na Steamie wylądowało demo gdyby ktoś chciał sprawdzić.

Opublikowano

W GamePassie się sprawdzi. Raczej nie dałbym pełnej ceny, choć zeszłoroczna prezentacja zrobiła na mnie pozytywne wrażenie.  

Opublikowano

No słabko, dlatego jest za półtora bomby, a nie za 3 xd

Opublikowano

Grając w demko zaczyna się od zera a drzewko rozwoju jest całkiem spore, pewnie gra trochę zyska w dalszych etapach. Co mi się nie podoba to pływanie postaci w przejściach między animacjami, no czuć takie niedorobienie trochę. Sama rozgrywka jest spoko, ale ataki wrogów mogłyby być trochę bardziej sygnalizowane, bo często nie ma w nich rytmu ani jakiegoś patternu i w demku więcej musiałem bić na czuja niż reagować na to, co się dzieje na ekranie. Poza tym to poprawna giereczka, bez większych uniesień, ale nie płakałem jak grałem.

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Na opencritic 66%, no coś słabo. 

Opublikowano

Efekt game passa to Kunitsu-Gami i jego ocenki, tutaj to nie wiem co tak słabo.

Opublikowano

Niech spoczywa w spokoju, albo jak to młodzież mówi rip bozo

image.png