Opublikowano 16 czerwca 20241 r Nowa gra Free to Play, mocno inspirująca się serią Battlefield, wygląda nieźle, ciekawe jak będzie wyglądała monetyzacja.
Opublikowano 17 czerwca 20241 r To będzie f2p? Niby fajnie ale już wiadomo że po roku klimat pójdzie się yebać bo ludzie będą latać w skinach kotów czy czegoś tam
Opublikowano 20 czerwca 20241 r a wystarczyło by zamiast skinów dać płatne dodatkowe animacje zmiany magazynka czy przeładowań broni i gra nie była by po roku odpustem.
Opublikowano 20 czerwca 20241 r Ale generyczne gówno. Do tego wychodzi na telefony xD. Umrze po miesiącu.
Opublikowano 20 czerwca 20241 r F2P? A ma w tym być też rimejk singla z Black Hawk Down W sumie to mnie najbardziej interesuje
Opublikowano 20 czerwca 20241 r Mnie interesuje tylko i wyłącznie singiel. Serię oczywiście żywię olbrzymią nostalgią, skończyłem wszystkie części (nawet te chujowe Xtreme) więc no bycie fanem zobowiązuje.
Opublikowano 13 lipca 20241 r Wygląda na lepszego Battlefielda niż sam Battlefield. xD Zapisałem się do testów, jak dostanę dostęp i coś pogram to napiszę wrażenia.
Opublikowano 13 lipca 20241 r Stare Delta Force to był praktycznie Battlefield, ale bez takich zniszczeń. Za to kosmiczna ilość pojazdów. Sam pamiętam, jak w DF Extreme pakowaliśmy Humvee do MI-6 i zrzucaliśmy je innym graczom na głowę xd Tak, DF stało silną sceną twórców map i jeśli to powtórzą, to możemy mieć silnego konkurenta dla BF-a
Opublikowano 13 lipca 20241 r Wygląda bardzo miło i chętnie sprawdze chociaż obawiam się że zostane wgnieciony w glebe przez młodych, dynamicznych multi zagrajmerów i po jednym meczyku usunę gre z nerwów
Opublikowano 6 sierpnia 20246 sie Autor Teraz, w tej chwili (do 21.00), można dostać kod steam oglądając 1h transmisji na twitch.tv i powiązać konto z tych ich deltowym.
Opublikowano 6 sierpnia 20246 sie Pograłem troche, niestety bliżej temu do CoDa niż do BFa jeśli chodzi o feeling strzelania. Mapy są stosunkowo małe i 64 osoby na nich powodują zbyt duży chaos i zamęt. Przydałyby się serwery na 40 os. max. i byłoby idealnie. Czołgi i generalnie pojazdy są totalnie OP. Optymalizacja na PC bardzo dobra, serwery też działają elegancko, nie natrafiłem na żadne lagi. Niby wersja Alfa ale jeśli wyszłaby w takim stanie jako full nikt nie powinien mieć pretensji. Edytowane 6 sierpnia 20246 sie przez Rooofie
Opublikowano 6 sierpnia 20246 sie Jak dla mnie jest bliżej bfa niż Coda, taki trochę bf5, ale mapa w stylu metro może powodować inne odczucia, jest wąsko, walki odbywają się cały czas, więc ciekawe jak wypadną inne tryby. Wydaje się, że w końcu jakaś poważniejsza konkurencja się znalazła, więc zobaczymy co z tego wyjdzie. Wstępnie wydaje się bardzo ok, podoba mi się bardziej od bf2042.
Opublikowano 6 sierpnia 20246 sie 1 godzinę temu, Rooofie napisał(a): Optymalizacja na PC bardzo dobra, serwery też działają elegancko, nie natrafiłem na żadne lagi. Niby wersja Alfa ale jeśli wyszłaby w takim stanie jako full nikt nie powinien mieć pretensji. Jkaby dali otwartą alphe to by serwery siadły momentalnie a liczba kluczy w dropach podobno jest ograniczona. Głupie, tak to w ogłoszeniu piszą że chcą aby jak najwięcej graczy sprawdziło grę po czym ograniczają dostęp.
Opublikowano 6 sierpnia 20246 sie Zagrałem jeden meczyk i według mnie też bliżej temu to bfa niż coda. Fajnie się gra tylko jest tak jak podejrzewałem. Ja już kompletnie nie odnajduje się w grach multi i latam jak kurczak bez głowy ale jutro jeszcze sobie pogram, może to właśnie ta gierka we mnie rozbudzi tego morderce z czasów bc2/bfa3
Opublikowano 6 sierpnia 20246 sie Autor Gra się całkiem przyjemnie, ostatni mój BF1, więc ciężko o porównanie.
Opublikowano 7 sierpnia 20247 sie Dzisiaj trafiłem na miejską mapke i tutaj już mi się grało zajebiście, feeling strzelania super (w końcu gra gdzie mi się dobrze strzela ze snajperki ) i jedynie mam to samo odczucie co rooofie że za dużo tutaj graczy i przez to często się z tego robi zwykła sieczka, no ma potencjał giereczka
Opublikowano 21 października 202421 paź Autor Po czasowej zamkniętej alfie, demie na steam w ramach next-festu przyszedł czas otwartej bety (wcześniej zwanej early access)! Od 5 grudnia każdy może za darmo grać i zdobywać postęp w grze, ponoć nie będą kasować i resetować postępu. Oczywiście będzie battle pass. W OPEN BECIE będą dostępne dodatkowo: Cytat Get ready to dive into "Genesis", our first season, in the Open Beta! Experience everything we have to offer, including: A fresh face: One new Operator joins the fray, alongside the 7 you've already met. New modes to play: Experience brand-new FPS gameplay. Explore new battlegrounds: Discover unique maps in both Warfare and Hazard Operation. Cytat Q3: Will there be paid content in the Global Open Beta? A3: Yes, there will be paid content available for purchase in the Global Open Beta, primarily Battle Passes, weapon appearances, and vehicle appearances. However, there will be no pay-to-win elements. Cytat Q5: What's new in the Global Open Beta compared with the Next Fest version? A5: Expect a ton of new content like maps, modes, Operators, weapons, and vehicles along with major improvements to gameplay, including better performance, bug fixes, and a stronger anti-cheat system. Cytat Q7: When will the game be available on consoles and mobile? A7: Console and mobile versions are planned for a Q1 2025 release.
Opublikowano 23 października 202423 paź Jak nie wypierdolą AI w Havoc Warfare to ta gierka umrze szybciutko.
Opublikowano 23 października 202423 paź Autor Masz rację. Te boty w grze multi to kiepski pomysł, no ale dużo będzie zależeć od popularności gierki i czy ludzie zapełnią serwery. Mnie osobiście też nie podoba się, że nie każda klasa ma granat ręczny, bez jaj, niech dadzą wybór.
Opublikowano 3 grudnia 20243 gru Autor Już można ściągać, nie będzie żadnych kolejnych resetów postępu w grze. Zapowiedź season passa: Cennik: We offer 3 versions: 1. Deluxe Edition ($9.60) covers everything 2. Warfare Edition ($6.90) offers universal & Warfare items 3. Operations Edition ($6.90) offers universal & Operations items
Opublikowano 5 grudnia 20245 gru Graliście już w to? Wcześniej zainteresowałem się tematem, bo wydawało mi się że ma to być bardziej realistyczna strzelanka jak Hell Let Lose ale teraz z tego co czytam to chcą konkurować z BFem i CoDem. Może dobre i to. Jetem ciekaw jak wypada w praktyce.