Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Delta Force: Hawk Ops

Featured Replies

Opublikowano

Grałem w poprzednią bete i dziś jeden mecz. To jest taki BF2042 tylko, że dobry.

Trzeba tylko poczekać aż ludzie odkryją wszystko co gra ma do zaoferowania bo w tego typu shooterach zawsze się znajduje coś co psuje balans i jest upierdliwe.

• Odpowiedzi 45
  • Wyświetleń 4,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• F2P? A ma w tym być też rimejk singla z Black Hawk Down W sumie to mnie najbardziej interesuje

• Mnie interesuje tylko i wyłącznie singiel. Serię oczywiście żywię olbrzymią nostalgią, skończyłem wszystkie części (nawet te chujowe Xtreme) więc no bycie fanem zobowiązuje.

Opublikowano

Już jest. Liczba smoke'ów, wh ability i gunplay do dużego reworku(devi sami o tym wiedzą). Wszystkie bronie to praktycznie lasery i engagement distance nie istnieje. SMG nawet powyżej 100m leciutko wchodzi. Do tego screen shake i aimpunch muszą wywalić albo diametralnie znerfić. Mechaniki milsimowe w tej grze są niepotrzebne. W 2042 mam 2.5k godzin i df mechanicznie to zupełnie inna gra.

Na szczęście komunikacja devów z community jest top(niech się inni uczą) i szybciutko wszystko zmieniają/poprawiają. Dawno tak "dobrego" launchu nie było w strzelankach:lapka:

Opublikowano
  • Autor

Wczoraj chwilę pograłem. Liczba różnych śmieci do zebrania, punktów, biletów, przepustek, karnetów, itp jest przytłaczają. Menu wcale się nie poprawiło i żeby "odebrać" ten cały szajs trzeba się przeklikać przez 10 różnych ekranów - to powinni zmienić. Fajnie ze Season Pass podzielili na 2 części i jeśli ktoś (tak jak ja) nie gra w ten tryb z AI i zbieraniem gratów, to może sobie kupić SP tylko na to co go interesuje. 7$ ujdzie, jeśli będę dużo grał to pewnie kupię, żeby to nie zdechło jak XDefiant.

Sama rozgrywka wiele się nie zmieniła od poprzedniej bety. Jest miło i przyjemnie, tak jak napisał @sprite muszą wprowadzić większe ograniczenia zdolności i będzie cacy. Ta nowa mapa w okopach w miarę fajna, przypomina mi BF1.

Opublikowano
6 godzin temu, sprite napisał(a):

Już jest. Liczba smoke'ów, wh ability i gunplay do dużego reworku(devi sami o tym wiedzą). Wszystkie bronie to praktycznie lasery i engagement distance nie istnieje. SMG nawet powyżej 100m leciutko wchodzi. Do tego screen shake i aimpunch muszą wywalić albo diametralnie znerfić. Mechaniki milsimowe w tej grze są niepotrzebne. W 2042 mam 2.5k godzin i df mechanicznie to zupełnie inna gra.

Na szczęście komunikacja devów z community jest top(niech się inni uczą) i szybciutko wszystko zmieniają/poprawiają. Dawno tak "dobrego" launchu nie było w strzelankach:lapka:

Ile? xD 2.5k to grubo. Tam dużo się pozmieniało? Bo ja po 40h i dwoch pierwszych patchach przestałem grać i nigdy nie włączylem wiecej dlatego pewnie w Delta Force mi sie grało lepiej.

5 godzin temu, Shankor napisał(a):

Wczoraj chwilę pograłem. Liczba różnych śmieci do zebrania, punktów, biletów, przepustek, karnetów, itp jest przytłaczają. Menu wcale się nie poprawiło i żeby "odebrać" ten cały szajs trzeba się przeklikać przez 10 różnych ekranów - to powinni zmienić. Fajnie ze Season Pass podzielili na 2 części i jeśli ktoś (tak jak ja) nie gra w ten tryb z AI i zbieraniem gratów, to może sobie kupić SP tylko na to co go interesuje. 7$ ujdzie, jeśli będę dużo grał to pewnie kupię, żeby to nie zdechło jak XDefiant.

Sama rozgrywka wiele się nie zmieniła od poprzedniej bety. Jest miło i przyjemnie, tak jak napisał @sprite muszą wprowadzić większe ograniczenia zdolności i będzie cacy. Ta nowa mapa w okopach w miarę fajna, przypomina mi BF1.

Menusy i arty postaci w menu smierdzą taniochą. Jak w grze mobile

Opublikowano

Chyba dawno w BF nie graliście…

BF2042 lepszy pod niemal każdym względami, począwszy od udźwiękowienia, po feeling broni. To jak porównywać Xdefiant do Black Opsa 6 - niby gry podobne ale jednak jakość wykonania zupełnie inna.

Opublikowano
  • Autor

Jeśli ktoś ma/używa aplikację SteelSeries GG to można tam odebrać kod na bonus do XP itp.

Opublikowano
W dniu 6.12.2024 o 16:49, easye napisał(a):

Chyba dawno w BF nie graliście…

BF2042 lepszy pod niemal każdym względami, począwszy od udźwiękowienia, po feeling broni. To jak porównywać Xdefiant do Black Opsa 6 - niby gry podobne ale jednak jakość wykonania zupełnie inna.

Wszystkie te względy są chuya warte w momecnice gdy w delte się zwyczajnie fajniej gra :pawel:

Opublikowano

Na PS5 gra się z innymi konsolarzami czy mecze są dla wszystkich PC/PS5/Xbox jednocześnie?

Opublikowano

Jakoś mi to kompletnie nie leży. Próbowałem trochę pograć ale odzwyczaiłem się od myszki i klawiatury, a padem nie dało rady więc szybko mnie wyjaśnili. Może kiedyś do tego wrócę jak wydadzą grę na konsole.

Opublikowano

Powiem tak, mam ogromne deja vu jak w to gram, w większości aspektów to jest dosłownie kalka BF2042. Plusem jest fakt że działa bardzo dobrze i bezlagowo, ale jeśli BF 2042 mi się znudził po 3 latach to chyba nie mam jakiejś dużej ochoty grać w jego kopię.

Szkoda też że robiąc kopię BF 2042 skopiowali też operatorów i zrobili to jeszcze gorzej, bo te laseczki z pępkami na wierzchu mnie irytują nie mniej niż głupie skiny z coda. Czy oni nie widzieli jaki był odzew fanów BF'a odnośnie operatorów? Nic by nie szkodziło zrobić generycznych żołnierzy i sprzedawać do nich skiny.

Ciekawi mnie kampania single, która bedzie za miesiac, ale multiplayera to odpuszczam

Opublikowano

Podobno jest ogromny problem z cheaterami. Czyli standard w pecetowym multi strzelanym.