Opublikowano 31 lipca 202431 lip Ta, Śliwka i Kurek bez formy a Bednorz w PL ogląda IO w tv. Tak to jest jak się bierze nazwiska dla atmosfery, a nie graczy w topowej formie.
Opublikowano 31 lipca 202431 lip Siatkówka na IO jak zawsze ciężary, nie wiem czy presja ich jak zawsze przygniata czy co
Opublikowano 31 lipca 202431 lip Eh już były 4 punkty przewagi, a tu znowu trzeba leki na serce szykować
Opublikowano 31 lipca 202431 lip To może już presja trochę zejdzie . Z Włochami trzeba 3:2 zrobić i będzie pierwsze msc.
Opublikowano 31 lipca 202431 lip Piękne emocje, teraz oglądam wioślartwo i nasz walczą o finał. Obecnie troche chujnia ale walczą.
Opublikowano 31 lipca 202431 lip Jest medal! Teraz zaczyna się powoli Finał BMX Freestyle. Polecam w chuy oglądać chłopów bo wygląda to momentami kosmicznie co robią.
Opublikowano 31 lipca 202431 lip 24 minuty temu, pawelgr5 napisał(a): Jest medal! Teraz zaczyna się powoli Finał BMX Freestyle. Polecam w chuy oglądać chłopów bo wygląda to momentami kosmicznie co robią. właśnie zaczęłam oglądać i wygląda to super
Opublikowano 31 lipca 202431 lip 4 minuty temu, ddreamer napisał(a): właśnie zaczęłam oglądać i wygląda to super Poczekaj na finał facetów. Różnica klas. Jakklowiek szanuje dziewczyny za to co robią tak niestety nie ma porównania do tego co sie dzieje u mężczyzn.
Opublikowano 31 lipca 202431 lip 2 hours ago, pawelgr5 said: Jest medal! Teraz zaczyna się powoli Finał BMX Freestyle. Polecam w chuy oglądać chłopów bo wygląda to momentami kosmicznie co robią. Też na Eurosport 2 jak deskorolka? Najlepsze rzeczy dla mnie niedostępne
Opublikowano 31 lipca 202431 lip Nie pierdolą się z tempem turnieju tenisowego. Niecała doba między 1/8 i ćwierćfinałem
Opublikowano 31 lipca 202431 lip 2 minutes ago, Tokar said: Nie pierdolą się z tempem turnieju tenisowego. Niecała doba między 1/8 i ćwierćfinałem A taka Wisła Kraków już na początku sezonu musi przekładać mecz ligowy bo przecież kilka dni wcześniej grali z mistrzem Kosowa