Opublikowano 31 lipca 20241 r Dobrze, ze u bab przełamanie nic nie znaczy, bo można by się zacząć martwić.
Opublikowano 31 lipca 20241 r No troche jednak świątek jest jechana. NIech sie obudzi i zakonczy to do 4.
Opublikowano 31 lipca 20241 r Ej, czy ja dobrze czytam ze w sporty walki kobiet na IO zdominowaly transy?
Opublikowano 31 lipca 20241 r Bardzo ładna ta amerykanka, w sensie, że dobrze gra dzisiaj no cóż jak chce medal to teraz Iga musi pokazać moc numeru 1 w tenisie.
Opublikowano 31 lipca 20241 r Ależ dobry set w wykonaniu cycatej, oby wróciła do gry jak w pierwszym bo Iga może mieć ciężko
Opublikowano 31 lipca 20241 r Amerykanka równia pochyła od niesportowego zagrania do pretensji do sędziego i na końcu krecz, cóż live is brutal xD.
Opublikowano 31 lipca 20241 r Ciekawe co tam wiesniara na koniec Idze powiedziała bo Iga tylko ramionami wzruszyla.
Opublikowano 31 lipca 20241 r 10 minut temu, kanabis napisał(a): Ciekawe co tam wiesniara na koniec Idze powiedziała bo Iga tylko ramionami wzruszyla. Zachowała się jak typowa baba, no serio jprdl xD obrażona na świat.
Opublikowano 31 lipca 20241 r 6 minut temu, Daffy napisał(a): Miała tejpy na brzuchu więc pewnie mięśniowy ból To idąc jej tokiem rozumowania Iga powinna walić w nie z całej epy.
Opublikowano 31 lipca 20241 r 2 minuty temu, Wojtas1986 napisał(a): Btw Dekiertowa , ale to kocurzyca I wyhaczyl ją jakiś 12 lat młodszy od niej pracownik TVP Sport
Opublikowano 31 lipca 20241 r Alcaraz na korcie co 4 godziny, ale kot xD. W ogóle turniej tenisowy na IO to jakiś maraton, siatkarze sobie spokojnie grają co kilka dni, a tenisiści zapierdol od rana do nocy.
Opublikowano 31 lipca 20241 r Ktos tu pisal o pilce bab. Leci w tle 5 minut meczu u mnie niemcy - zambia i juz jest dobrze. Wlasnie bramkarka niemiec po prostu podala pilke do napastniszcze zambii xd ot tak po lucku Nawet ciekawie sie to oglada bo az mi sie wf w gimbazie przypomniał. Zalozenia taktyczne nie istnieja Taki Bednarek to przy nich jak Maldini
Opublikowano 31 lipca 20241 r 21 minutes ago, kanabis said: Ktos tu pisal o pilce bab. Leci w tle 5 minut meczu u mnie niemcy - zambia i juz jest dobrze. Wlasnie bramkarka niemiec po prostu podala pilke do napastniszcze zambii xd ot tak po lucku Nawet ciekawie sie to oglada bo az mi sie wf w gimbazie przypomniał. Zalozenia taktyczne nie istnieja Taki Bednarek to przy nich jak Maldini No ale co chwila ktoś wyskakuje,że powinni zarabiać tyle co pilkarze
Opublikowano 31 lipca 20241 r No beka z tego, przeciez tam arka gdynia by zmiazdzyla po kolei te reprezentacje i mowie powaznie. A kibicow na stadionie jak za czasow covida xd Dobra 20 minut to jednak przesada to ogladac, przelaczam na plywanie
Opublikowano 31 lipca 20241 r Obejrzałem Rafę z Carlitosem ciekawy był to debel singlistów, ale jednak Amerykańce klasą deblową ich znacznie przewyższali. Za to atmosfera na trybunach jak na finale Euro w futbolu :). https://www.meczyki.pl/newsy/tenis/collins-ostro-o-swiatek-jest-falszywa/246561 xDD