Skocz do zawartości

Igrzyska Olimpijskie 2024 w Paryżu

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 83,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Danke herr tusk    A babiarz jak chce dalej pchac jezuskowa propagande to wypierdalac do czubkow z republiki. Elo frajerzy

• Odklejeńcy i cala reszta pokemonów zupełnie nie dziwi biorąc pod uwagę mentalne zjebanie zachodu i normalizowanie patologii i chorób psychicznych.  

• Mnie tylko ten murzyn wkurwia w siatce u naszych. 

Opublikowano

Typowy babski tenis wjechał za mocno, własny serwis za karę :kekw:

Opublikowano

Jak Zheng wrzuci wyższy bieg, a Igusia nie ogarnie to będzie lipton

Opublikowano

Świątek BARDZO dużo błędów, stresik w zenicie, ale widać Chinka nie za darmo ojebała starą, ale w olimpijskiej formie Kerber. 

Opublikowano

Gówniara numery odpierdala :[

Opublikowano

No skonczyło się rumakowanie, że już zaraz Iga zacznie, juz za chwile sie wkurwi, juz zaraz bedzie lepiej. Gładziutko Iga rozjebana. Chinka wygląda dużo lepiej.

Opublikowano

Ładna Zheng :boomer: ale to jej ostatni wygrany set dzisiaj :cool:

Opublikowano

Qrde no podobny jak set Collins wczoraj, tylko tutaj jakoś mam wrażenie, że może to powtórzyć, no zobaczymy jak Iga, musi mniej wypierdalać w siatkę i aut przede wszystkim, bo to wygląda jak pojedynki Federera z prime Djokovicem. 

Opublikowano

Kazałbym Idze oddawać kasę za abonament Maxa, gdyby nie to że oglądam na strimsach. Pozostają jeszcze straty moralne :[

Opublikowano

Taa Zibi się zna, w końcu to specjalista od brązowych medali xD.

Opublikowano

chyba możemy się pożegnać z finałem bo Idze dzisiaj wyjątkowo nie idzie

Opublikowano

Chińczycy w każdej dyscyplinie jakiś top, niesamowici ludzie. 

Opublikowano

Koszmar powraca. Teraz pomóc może już tylko przedrzeźnianie krzyczeniem cingciangciong i robieniem skośnych oczu 

Opublikowano

No chujowo to wygląda. Ale przynajmniej komentarz sie zmienił i nie ma pierdolenia jaki to jest walec ta Świątek. Szkoda bo nie wygląda jakby były jakiekolwiek szanse na sukces dziś. No ale trzymam kciuki do konca.

Opublikowano

Iga jak ma dzień to jest walec, ale to wciąż tenis kobiecy, Serena Williams też miała "te" słabsze dni, jak dzisiaj xD. 

To nie tenis męski jednak inny level i stabilizacja. 

Opublikowano

No Świątek dzisiaj słabiutko niestety. Tyle błędów, masakra.

Opublikowano

Koniec igrzysk, do widzenia :sapek:

Opublikowano

Piękna potężna Zheng była lepsza dziś i tyle. Szkoda

Opublikowano

Serwisem ja zdemolowała, do tego Iga dziś pełno błędów własnych, pewnie za bardzo chciała