Opublikowano 12 lutego12 lut Ja tez, wlasnie gram sobie w poprzednie czesci, no I w 4 mogliby zmniejszyc ilosc legendarek, za duzo tego bylo w 3 I wpadaly jak normalny loot, niech zrobia jak w 2, no I poziom trudnoaci musza podniesc bo za latwo bylo.
Opublikowano 13 lutego13 lut Autor Dwójka ma najgorsze dropy w całej serii, w BL3 w zwykłym przejściu dropy były ok, dopiero jak wszedł Mayhem 2.0 to dużo zaczęło lecieć na najwyższych poziomach. W Wonderlands już to fajnie zbalansowali więc raczej jestem spokojny o to, a i fajnie jakby i tu był system Luck z WL, który nagradzał eksplorację.
Opublikowano 13 lutego13 lut Ja grałem dawno w 2,3, Wonderlands. Obecnie ograłem 1 OG, no i tam drop słaby, klimat bardziej Falloutowy, więce łażenia niż strzelania, wiadomo, trochę się to zestarzało (oprócz grafiki, ta jest nieśmiertelna, jeszcze z 4k teksturami dostępnymi na PC i konsolach nowszych). Natomiast teraz kończę Pre-Sequel i o dziwo strasznie mi się podoba ta cześć, wiadomo jest oparta o dwójkę, więc może mieć na to wpływ "starość" jedynki no ale jest dobrze i Handsome Jack to jednak spoko postać :D. Podoba mi się też ten australijski klimat i traversal na księżycu z dodatkową mechaniką oddychania. Plasowałbym tą część gdzieś pomiędzy 2 i 3, a 1 i Wonderlands. Jak ktoś nie grał imo warto przed 4 obadać.
Opublikowano 13 lutego13 lut Czekam na czwóreczkę, ostatnio ogrywałem 3 po raz drugi lub trzeci. Dwójkę uwielbiam, ale pamiętam, że chyba loot się nie zbierał automatycznie za to Jack najlepszy z całej serii
Opublikowano 13 lutego13 lut Autor 7 minut temu, Hanza71 napisał(a): Pre sequel, ma najlepszych VH dla mnie, polecajka rowniez. Zdecydowanie, Athena najlepsza syrena w serii. Ja sobie wróciłem do BL3 kilka dni temu, na głównym sejwie (Amara) się bawię, ale chyba zrobię nowe przejście zaczynając z max lvl. Jeszcze na wiosnę ma być oddzielny State of Play dla BL4 na którym poznamy nowych VH i inne nowości. To co zobaczyłem wczoraj strasznie mi się podoba.
Opublikowano 13 lutego13 lut Wygląda jak 3, podoba mi się ale tak właśnie zapamiętałem trójkę nie widać tu progresu jak z 2 czy TPS na 3.
Opublikowano 21 lutego21 lut Jak w 4 Syrena bedzie ten Pokemon z 3 to nie bede zadowolony xD w ogole w 3 tylko Zane byl dla mnie fajny
Opublikowano 21 lutego21 lut Autor Ava będzie jako NPC i raczej będzie miała większą rolę. Zane też będzie.
Opublikowano 22 lutego22 lut Kij z nią. U Randy'ego nie ma już chyba kompetentnych ludzi od scenariusza. Ciężko będzie wygarnąć się z fabularnego szamba jakie zaserwowała nam trójka, zwłaszcza, że to będzie bezpośrednia kontynuacja. Niech jeszcze dadzą Avie Pickle'a do pomocy i oficjalnie głosuje za rozjebaniem księżyca Pandory.
Opublikowano 7 kwietnia7 kwi Autor Na pokazie Switcha było kilka nowych ujęć. Na kolejnym(?) State of Play ma być obszerny gameplay.
Opublikowano 30 kwietnia30 kwi Dwa tygodnie wcześniej to niedługo. Jak kogoś nie interesuje B4 to niewiele to zmieni, że przyspieszyli jeśli w tych okolicach wyjdzie GTA6.
Opublikowano 30 kwietnia30 kwi No spoczko, ot kolejne Borderki do ogrania z ekipą. Dobre zmiany to mniej legend, możliwość teleportu do znajomego i chyba szybka możliwość farmienia bossów. Na pewno się ogra jak stanieje. Vault Hunterzy na razie "tacy se". Niech jeszcze dadzą tylko wyższy poziom trudności na starcie, żeby nie było wchodzenia jak w masło we wszystko. Chyba nic nie mówili o klatkarzu? Skoro B3 latało w 120 klatkach to tu nie widzę w sumie innej opcji.
Opublikowano 30 kwietnia30 kwi Autor Pewnie będzie chodzić w 30 i 60 klatkach na konsolach. Nie nastawiałbym się na 120.Na plus, że nie trzeba wychodzić do menu głównego aby farmić bossów, i powtarzanie misji. Cztery duże strefy też zminimalizują loadingi, w sumie od czasów BL2 już chciałem coś takiego.Odnośnie Vault Hunterów to ciężko na razie coś powiedzieć, ale raczej będzie dobrze. W czerwcu będzie więcej info na ten temat jak gra trafi do streamerów.
Opublikowano 1 maja1 maj Beka z klatek. Wystarczy zobaczyć fragment gdy wsiadamy do pojazdu Zmiany na lepsze? się zobaczy. Na pewno redukcja wysrywu lootu na plus pod warunkiem, że farmienie legend nie będzie aż tak upierdliwe jak w dwójce [pamiętne farmienie Meggie z konkretnymi prefixami xD]. Zobaczymy jak z bossami będzie bo ten na gameplay'u to dla mnie poziom final bossa z Pre-sequela. No nie jestem fanem. Gąbka na amunicję i ekran zalewany rozbłyskami tak, że gówno widać. O wywalaniu się klatek na pysk już nie wspominam.To wieloletnie doświadczenie skondensowane w jednej grze to też klasyczne bajki Randy'ego. Ot, konkretne patenty z poszczególnych odsłon albo mix tych patentów [nowa syrena to teraz połączenie syreny i Flaka].Zagra się po pół, może po roku jak już ogarną balans i naprawią grę po premierze.Story to nawet nie komentuję po tym jak zmasakrowali spuściznę serii w trójce.
Opublikowano 1 maja1 maj Niech w końcu odbębnią tego generyka, potem Mafia i na koniec danie dnia czyli GTA VI.
Opublikowano 1 maja1 maj Dla mnie wszystko spoko poza VH, jakieś takie sobie te postacie. Może tym razem w dlc rzucą kogoś nowego.
Opublikowano 1 maja1 maj Meh, ogra się jak dadzą w game passie. Przede mną jeszcze Borderlands 2 GOTY czyli chyba najlepsza odsłona. Jedynka była git, chyba jakieś dlc mi jeszcze zostało do przejścia.