Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Dying Light: The Beast

Featured Replies

Opublikowano

Pamieta ktoś grę Chrome? To chyba pierwsza gra na tym silniku, pamiętam, że w swoich czasach całkiem nieźle wyglądała i chodziła, ale to były jeszcze lata świetlne od czołówki, czyli silników z HL2 (Source), Doom 3 (Id Tech) i Far Cry (Cry Engine).

Swoją drogą lata mijają i firmy, które robiły te silniki, dalej rozwijają swoje i dalej są lepsze niż "Anril" xD.

• Odpowiedzi 79
  • Wyświetleń 4,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• -jak to jest na 10h to beka -nie, jest na 40h -to chuj im do dupy

• gość po udarze ewidentnie

• No chuj im do dupy tym chińczykom, czego nie rozumiesz? Mam ci rozrysować dupę jak tam mają wejść chińczyki? Rozdrabniają markę i tyle.

Opublikowano
7 godzin temu, Wredny napisał(a):

Choć początki miał trudne i na siódmej generacji nie było to zbyt dobre narzędzie - taki Call of Juarez wyglądał obrzydliwie, podobnie jak Sniper Ghost Warrior od CI.
W Dead Island widać już było progres, no a pierwsze Dying Light do dziś wygląda zjawiskowo pięknie, zwłaszcza kiedy wyłączy się aberrację chromatyczną.

Pamiętam że ogrywałem Call Of Juarez w okresie premiery na x360 i kompletnie się nie zgadzam, gra miała dużo misji z dość sporym terenem i graficznie była ok ale w żadnym razie obrzydliwa natomiast druga część Więzy Krwi to już była dupa urwana i graficznie na moment premiery top.

Opublikowano

3 godziny temu, KrYcHu_89 napisał(a):

Pamieta ktoś grę Chrome? To chyba pierwsza gra na tym silniku, pamiętam, że w swoich czasach całkiem nieźle wyglądała i chodziła, ale to były jeszcze lata świetlne od czołówki, czyli silników z HL2 (Source), Doom 3 (Id Tech) i Far Cry (Cry Engine).

Pamiętam jak pierwszy raz w okolicach premiery zobaczyłem Chrome na dopasionym kompie kolegi. Graficznie gra robiła wtedy robotę mocno.

Pierwsza część DL mi się podobała, dwójkę olałem a tutaj po opiniach forumka i internetu trzeba będzie się pokusić o Beasta tylko na litość boską +300 za cyfrę to przeginka.

Opublikowano
5 godzin temu, SpacierShark123 napisał(a):

Pamiętam że ogrywałem Call Of Juarez w okresie premiery na x360 i kompletnie się nie zgadzam, gra miała dużo misji z dość sporym terenem i graficznie była ok ale w żadnym razie obrzydliwa natomiast druga część Więzy Krwi to już była dupa urwana i graficznie na moment premiery top.

No ja właśnie o drugiej piszę, bo od tej wychodziły na PS3 i na konsoli Sony wyglądała obleśnie.
Może faktycznie na klocku lepiej, bo słyszałem, że Sniper Ghost Warrior też tam nie wyglądał najgorzej, a na PS3 to momentami jak Minecraft jakiś.