Opublikowano niedziela o 09:174 dni Pamieta ktoś grę Chrome? To chyba pierwsza gra na tym silniku, pamiętam, że w swoich czasach całkiem nieźle wyglądała i chodziła, ale to były jeszcze lata świetlne od czołówki, czyli silników z HL2 (Source), Doom 3 (Id Tech) i Far Cry (Cry Engine).Swoją drogą lata mijają i firmy, które robiły te silniki, dalej rozwijają swoje i dalej są lepsze niż "Anril" xD.
Opublikowano niedziela o 11:564 dni 7 godzin temu, Wredny napisał(a):Choć początki miał trudne i na siódmej generacji nie było to zbyt dobre narzędzie - taki Call of Juarez wyglądał obrzydliwie, podobnie jak Sniper Ghost Warrior od CI.W Dead Island widać już było progres, no a pierwsze Dying Light do dziś wygląda zjawiskowo pięknie, zwłaszcza kiedy wyłączy się aberrację chromatyczną.Pamiętam że ogrywałem Call Of Juarez w okresie premiery na x360 i kompletnie się nie zgadzam, gra miała dużo misji z dość sporym terenem i graficznie była ok ale w żadnym razie obrzydliwa natomiast druga część Więzy Krwi to już była dupa urwana i graficznie na moment premiery top.
Opublikowano niedziela o 13:104 dni 3 godziny temu, KrYcHu_89 napisał(a):Pamieta ktoś grę Chrome? To chyba pierwsza gra na tym silniku, pamiętam, że w swoich czasach całkiem nieźle wyglądała i chodziła, ale to były jeszcze lata świetlne od czołówki, czyli silników z HL2 (Source), Doom 3 (Id Tech) i Far Cry (Cry Engine).Pamiętam jak pierwszy raz w okolicach premiery zobaczyłem Chrome na dopasionym kompie kolegi. Graficznie gra robiła wtedy robotę mocno. Pierwsza część DL mi się podobała, dwójkę olałem a tutaj po opiniach forumka i internetu trzeba będzie się pokusić o Beasta tylko na litość boską +300 za cyfrę to przeginka.
Opublikowano niedziela o 17:144 dni 5 godzin temu, SpacierShark123 napisał(a):Pamiętam że ogrywałem Call Of Juarez w okresie premiery na x360 i kompletnie się nie zgadzam, gra miała dużo misji z dość sporym terenem i graficznie była ok ale w żadnym razie obrzydliwa natomiast druga część Więzy Krwi to już była dupa urwana i graficznie na moment premiery top.No ja właśnie o drugiej piszę, bo od tej wychodziły na PS3 i na konsoli Sony wyglądała obleśnie.Może faktycznie na klocku lepiej, bo słyszałem, że Sniper Ghost Warrior też tam nie wyglądał najgorzej, a na PS3 to momentami jak Minecraft jakiś.