Opublikowano sobota o 16:115 dni 1 minutę temu, Faranell napisał(a):Na meta już 8.7, gracze ładnie oceniają i to jest najważniejsze co też widać po tym temacie ;) Ja w ogóle biorę kartkę i długopis i zapisuje co zrobić jutro, co ominąłem i gdzie wrócić bo by mi głowa wybuchłaDzisiaj też nowy peak na Steam będzie.Na PSN pewnie też, na Xboxie też, to po prostu najlepszy singiel roku.
Opublikowano sobota o 16:165 dni 5 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):Reset gry nawet nie pomaga na to?Ja nie mam, ale i tak wkurza, że nie można spać w nieskończoność, nawet nie można skipować czasu siedząc przy ognisku, więc te obozowe rzeczy to tak naprawdę tylko przy realnym graniu lecą, ew. Afk.Nic nie pomaga niestety. Reddita obadalem wzdłuż i wszerz. W known issue na stronie jest wzmianka na pierwszym miejscu. Kwestia kiedy wydadzą łatkę i będzie naprawione ... Edytowane sobota o 16:165 dni przez Plackus
Opublikowano sobota o 16:225 dni Potężny kandydat do Goty, ale przez te recki i media raczej zostanie pominęty.
Opublikowano sobota o 16:535 dni Ale to sterowanie to jednak mnie czasem wkurwia, chciałem zaświecić mieczem, zamiast tego zamordowałem npc
Opublikowano sobota o 17:065 dni 10 minut temu, Shen napisał(a):Ale to sterowanie to jednak mnie czasem wkurwia, chciałem zaświecić mieczem, zamiast tego zamordowałem npcNim dłużej gram tym bardziej myślę że ogarnęli to dobrze biorąc pod uwagę mnogość interakcji. Co raz lepiej sobie radzę i zaczynam klikać intuicyjnie więc pograsz jescze trochę i "wskoczy"
Opublikowano sobota o 17:475 dni Czemu walka łukiem jest tak chujowa? Słabo bije wrogów i w ogóle. Nawet nie warto inwestować w to punktów otchłani. To się tylko chyba nadaje do zabijania zwierząt i garbowania po mięso, skórę i kości.
Opublikowano sobota o 17:495 dni 2 minuty temu, Faka napisał(a):Czemu walka łukiem jest tak chujowa? Słabo bije wrogów i w ogóle. Nawet nie warto inwestować w to punktów otchłani. To się tylko chyba nadaje do zabijania zwierząt i garbowania po mięso, skórę i kości.Jak w życiu.
Opublikowano sobota o 18:035 dni 15 minut temu, Faka napisał(a):Czemu walka łukiem jest tak chujowa? Słabo bije wrogów i w ogóle. Nawet nie warto inwestować w to punktów otchłani. To się tylko chyba nadaje do zabijania zwierząt i garbowania po mięso, skórę i kości.Rozwinąłeś na maxa?
Opublikowano sobota o 18:315 dni 2 godziny temu, Gregorius napisał(a):Najedź na nią w tym menu kołowym i będzie ikonka przywołaj. Chyba strzałka w górę na koło wyboru postaci potem jej symbol i zatwierdzenie. OgarnieszPrzyda się na te tuziny mobkow w drodze do bossow. W ogóle jestem w drodze do drugiego bossa i dopiero ogarnąłem, że wciskając prawo na krzyżaku można odnowić sobie zdrowie posiłkiem, a przytrzymując go dłużej można przypisać konkretne żarcie
Opublikowano sobota o 18:315 dni Ja nawet nie ekwipuje łuku bo zdarza mi się przypadkiem naciągnąć strzałę a później nie można normalnie tego anulować i albo robię fikołem w środki miasta albo strzelam.
Opublikowano sobota o 18:505 dni Ja na początku miałem z nim problem. Teraz, żeby go użyć muszę chcieć, albo rzecz tego wymagać. Ogólnie to człowiek przywyka do sterowania i wszystko naturalnie już wychodzi powoli.
Opublikowano sobota o 19:095 dni A to wyzwanie z łukiem "wygraj 3 razy z rzędu" ukończył ktoś? Bo za każdym razem przeciwnik wie w którym miejscu pojawi się tarcza i zanim zdążę tam wycelować, to on już dawno zestrzeli
Opublikowano sobota o 19:105 dni Teraz, Rotevil napisał(a):A to wyzwanie z łukiem "wygraj 3 razy z rzędu" ukończył ktoś? Bo za każdym razem przeciwnik wie w którym miejscu pojawi się tarcza i zanim zdążę tam wycelować, to on już dawno zestrzeli Nie próbowałem jeszcze, ale w ostatnim patchu to znerfili, nadal ciężko?
Opublikowano sobota o 19:135 dni Ciężko jak cholera. To sobie też odpuściłem Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka
Opublikowano sobota o 19:235 dni Widziałem sztuczkę na tiktoku, że można postawić wóź przed przeciwnikiem i nic nie będzie trafiał, problem w tym, że nie ma żadnego w pobliżu, możliwe, że usunęli go.
Opublikowano sobota o 19:245 dni Ale te kradzieże bez maski to też durne trochę. Chcesz ukraść jabłko albo kubek w jakiejś chałupie, gdzie dookoła nikogo nie ma? Zakładaj maskę, bo nie podniesiesz bez tego. Robię misje poboczne i mam ten kamieniołom, ale to chyba odpuszczę póki co. W co z walki najlepiej odblokować na początku? Póki co dałem w życie i staminę. Tych artefaktów też muszę coś zebrać. Mam jeden na wyzwanie z włócznią, ale z moim skillem to niewykonalne. 30 wrogów w 30 sekund? Chyba że coś źle opisali.
Opublikowano sobota o 19:315 dni Ja wczoraj trafiłem do wioski rybackiej, opanowanej przez piratów i zamiast ją wyzwalać to najpierw ojebałem ją ze wszystkiego (mięsa, ryby, owoce, chleby - w setkach liczone). Każdą skrzynkę można bezkarnie otworzyć, bo póki co jest bezpańska, więc kraść nie trzebaNo i współczuję wszystkim, którzy grają po polsku:Nie wiem, skąd im się wzięła tam jakaś "strzała z kotwiczką", bo po angielsku wyraźnie jest napisane, by przejść 10m po linie, ale najlepiej zrobić to jak na tym obrazku, czyli po prostu znaleźć odpowiednio długi dach i zaliczyć spacer po jego "grzbiecie".
Opublikowano sobota o 19:315 dni Dopiero wyczaiłem, że L2 można się przyczepić do ściany i wtedy nie odrzuca jak się użyje force palm na minerałach.
Opublikowano sobota o 19:335 dni 23 minuty temu, Rotevil napisał(a):A to wyzwanie z łukiem "wygraj 3 razy z rzędu" ukończył ktoś? Bo za każdym razem przeciwnik wie w którym miejscu pojawi się tarcza i zanim zdążę tam wycelować, to on już dawno zestrzeli Zrobiłem normalnie prze patchem na nerfa, dużo strzelam z łuku na padzie, godziny z Alojką xD.
Opublikowano sobota o 19:415 dni Natomiast jest irytujący auto aim, czasem człowiek chce strzelić w beczkę a nie można oderwać celownika od wroga.
Opublikowano sobota o 19:485 dni Fakt no łuk nie jest dobrze zrobiony, na pewno najgorzej ze wszystkich systemów z walki. 19 minut temu, Wredny napisał(a):Ja wczoraj trafiłem do wioski rybackiej, opanowanej przez piratów i zamiast ją wyzwalać to najpierw ojebałem ją ze wszystkiego (mięsa, ryby, owoce, chleby - w setkach liczone). Każdą skrzynkę można bezkarnie otworzyć, bo póki co jest bezpańska, więc kraść nie trzebaNo i współczuję wszystkim, którzy grają po polsku:Nie wiem, skąd im się wzięła tam jakaś "strzała z kotwiczką", bo po angielsku wyraźnie jest napisane, by przejść 10m po linie, ale najlepiej zrobić to jak na tym obrazku, czyli po prostu znaleźć odpowiednio długi dach i zaliczyć spacer po jego "grzbiecie".Hehehe specjalnie rozwinąłem do tego grappling hook, w sumie fajna mechanika, więc spoko wyszło, ale zmieniłem też po tym język na angielski, jest sporo kwiatków w PL, które zmieniają sens czynności/questa.
Opublikowano sobota o 20:235 dni 1 godzinę temu, bebbop napisał(a):Przyda się na te tuziny mobkow w drodze do bossow.W ogóle jestem w drodze do drugiego bossa i dopiero ogarnąłem, że wciskając prawo na krzyżaku można odnowić sobie zdrowie posiłkiem, a przytrzymując go dłużej można przypisać konkretne żarcie Dzięki! Brakowało mi tego po kilkudziesięciu godzinach gry 😂😂😂
Opublikowano sobota o 20:405 dni 15 minut temu, Faranell napisał(a):Dzięki! Brakowało mi tego po kilkudziesięciu godzinach gry 😂😂😂Podczas walki z pierwszym bossem wchodziłem do ekwipunku, by coś zjeść I jeszcze psioczylem jak choojowo to rozwiazali.