Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Temat coś ucichł, chyba gra się przejadła wszystkim.Dobrze sobie zrobić tydzień-dwa przerwy i wrócić z powrotem. Gra dalej patchowana, dodają nowy stuff, a ja mam w planie coś porobić przy Damiane- wdzianko i broń, bo chyba w końcu za chwilę będą mógł nią grać. Kliff mi się zaczyna nudzić.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. U mnie nie tyle się przejadła, co po prostu ze względu na zupełnie nieangażujący wątek główny, nie mam większych problemów z okazjonalnym porzucaniem jej na rzecz innych, bardziej skondensowanych tytułów.To fajny tytuł, prrzy którym spędziłem prawie 100h niemalże z marszu, ale kolejne godziny na liczniku będą pojawiać się ratami (i być może również latami), bo można grać w niego z doskoku, jak w jakiegoś Assassina.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Mnie te ciągłe aktualizacje odstraszyły, poczekam z rok i zacznę od nowa. Przypadek jak z FF15, po roku to będzie inna gra.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. I tak już jest inna, dużo bardziej przystępna itp. Jak sobie człowiek przypomni, że na początku trzeba było trzymać trzy przyciski, żeby z kimś zagadać, czy skrzynkę otworzyć, a teraz można jednym to aż się łezka w oku kręci, jak rodzicowi, patrzącemu na swojego berbecia, stawiającego coraz śmielsze krokiW każdym razie dla mnie od premiery to gra kompletna i w sumie jedyne co te łatki wnoszą to głównie usprawnienia z zakresu QoL, więc trochę dziwne, że akurat takie coś Cię "odstrasza" - trochę brzmi jak szukanie wymówki na siłę.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Odstraszałoby, jakby tego nie łatali. Ale fakt, jak się nie robi przerw, to może znudzić.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Ja tam skończyłem fabułkę szybko w 85h, a na więcej czekam na za rok, może dwa. Z perspektywy cieszę się z ch 9-12 (chyba było 12), że już nie zwiedzałem, bo pewnie też bym nie skończył, DLC na pewno będzie i chętnie obadam co tam zrobili.Zaczynanie od nowa - no nie nie była aż tak dobra, nie S tier, właśnie ze względu na obsrane story. Żaden updejt i DLC tego już nie zmienią.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Ja ugrzęzłem gdzieś w połowie fabułki i nie chce się wracać do gry.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Jak zerknąłem do skrzynek i lodówek to mam tyle towaru, że mógłbym market otworzyć Ekwipunek póki co na 162 sloty, zajęte mam coś około 110. Już nawet kota odwołałem, żeby mi nie zbierał rupieci po wrogach.