Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Crimson Desert

Featured Replies

Opublikowano

Ja mam nadzieję, że coś zrobią z tym DLSS przy RR na PC bo obecnie jest bałagan straszny, takiego ghostingu/shimmeringu to jeszcze nie widziałem w żadnej grze na PC.

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Wyświetleń 79,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Patapon
    Patapon

Jak pojawiła się opcja ukradnij osła to sądziłem, że na nim pojadę, a nie że będę z nim uciekał przez miasto niosąc go na barana   Ciekawe czy byka można ukraść

• Czyli teraz obrona Częstochowy przez forumowiczów minimum miesiąc bo 2 bomby poszły haha

• Zax dał 7/10 Skull and Bones, przekonany że "gra będzie wspierana latami". Niech to wybrzmi.

Opublikowano
3 godziny temu, Lukas_AT napisał(a):

Jak cos Ci sie nie podoba to nie oznacza, ze to jest od razu zle. Mi sie Ekspedycja nie podoba. Klimat i setting mi nie leza, a do tego nie lubie turowych walk. Nie oznacza to jednak, ze swiat w grze i system walki sa slabe.

Mimo wszystko polecam kiedyś spróbować wyjść poza swoją strefę komfortu - a nuż zaskoczy i będziesz mógł przeredagować swoją od dawna zakurzoną listę gier życia tak jak ja to uczyniłem.
To nie jest zwykła gra - to yebane dzieło sztukiwub

Opublikowano

Gra wciągna jak bagno, ale to wiemy. Szkoda tylko, że czasem graficznie niedomaga, a czasem potrafi zarzucić coś niezłego, nawet na bieda PS5

19d550789333-screenshotUrl.jpg

Katana już 2 ulepszenia dostała, kosi ładnie jak na chwilę obecną. Kolejne pytajniki na mapie zaliczone, mam te strzały z wioski- z tego co rozumiem one się odnawiają w jakiś sposób, ale nie do końca kumam ile tego można wystrzelić, żeby to nie zniknęło całkowicie.

Kotek dostał ubranko, wygląda jak przybysz ze wschodu

19d5507a12943-screenshotUrl.jpg

Z każdym dniem coraz bardziej mi się to podoba.

Opublikowano
Godzinę temu, bartiz napisał(a):

Ja mam nadzieję, że coś zrobią z tym DLSS przy RR na PC bo obecnie jest bałagan straszny, takiego ghostingu/shimmeringu to jeszcze nie widziałem w żadnej grze na PC.

Dziwne, ja nic takiego nie mam, a gram dodatkowo z FG x3 - który DLSS używasz? 4.5 L?

Opublikowano

Papka jest przy RR dlss quality i nie ma co ukrywać. Odpalilem RDR 2 na pc no i w niekorzystnym świetle graficznym to CD u mnie postawilo. Jeszcze dodatkowo mi hdmi kabel poszedl sie jebac to nie moge do tv podpiac, wiec 1440p poteguje efekt.

Gra jest bardzo nierówna graficznie.

Opublikowano
37 minut temu, easye napisał(a):

Dziwne, ja nic takiego nie mam, a gram dodatkowo z FG x3 - który DLSS używasz? 4.5 L?

Jak masz włączone ray reconstruction to nieważne jaki dlss wybierzesz bo wtedy jest odpalany dedykowany pod RR, zmień tryb na DLAA i może zobaczysz różnice

Edytowane przez bartiz

Opublikowano

Teraz jest bug z RR (wszystko się rozmazuje, "drży", itd.), bo zmienili preset RR. Można sobie z powrotem przywrócić w Profile Inspectorze, o ile się nie mylę dali z E na D, więc trzeba dać z powrotem na E.