Opublikowano 30 sierpnia30 sie Też ukończyłem. Maksowac mi sie nie chce, bo mnie uj trafia w niektórych miejscach. Gierka kozak. Jedna z najlepszych w tym roku.
Opublikowano 30 sierpnia30 sie 19 minut temu, Donatello1991 napisał(a):Maksowac mi sie nie chce, bo mnie uj trafia w niektórych miejscach.Rifty czy coś innego ?
Opublikowano 30 sierpnia30 sie Jeden rift i jeden skarb. 9 minut temu, Szermac napisał(a):Rifty czy coś innego ?
Opublikowano sobota o 23:353 dni Świetna gra, udało się skończyć fabułę, teraz będę probowal zrobić 100% we wszystkich levelach, co łatwe nie będzie, te niektóre rifty sa bardzo trudne, ale mega przyjemnie się czyści to wszystko. Grafika, walka, poruszanie się, elementy platformowe - wszystko jest na dobrym poziomie. Jedyny minus to chyba długość leveli, zwłaszcza próbując grać w arcade to nie wyobrażam sobie masterowania na S tak długich plansz.
Opublikowano niedziela o 05:063 dni 5 godzin temu, agst napisał(a):Jedyny minus to chyba długość leveliMnie wkurza, że stroje można zmieniać tylko na mapie świata, i że różnią się tylko kolorami.Nie wiem co jest wymagane na range S, ale tak, długość poziomów może być problematyczna.
Opublikowano niedziela o 05:323 dni 24 minuty temu, Square napisał(a):Mnie wkurza, że stroje można zmieniać tylko na mapie świata, i że różnią się tylko kolorami.Nie wiem co jest wymagane na range S, ale tak, długość poziomów może być problematyczna.Też nie wiem dokładnie co potrzeba, póki co zrobiłem jeden, myślałem że nawet nawet poszło i dostałem A. Pewnie szybkość plus combo najbardziej, ale też za dodatkowe rzeczy (w fabule to np oboro relic) są punkty.
Opublikowano niedziela o 05:523 dni Wczoraj skończyłem trzecią sekcję, więc jeszcze trochę zostało. Wymaksowane mam dwa poziomy, pierwszy, do którego się wróciłem, bo w końcu odblokowałem wszystkie wymagane umiejętności, i Fishmarket, bo po przejściu brakuje jednej Elity.W sumie słaby wybór amuletów na tym etapie też jest, bo sporo zamknięte za wyzwaniami do których nie dało się wcześniej dostać.
Opublikowano niedziela o 08:123 dni No wiem, w demie próbowałem raz, ale nie skończyłem poziomu więc co podlega ocenie to dopiero się przekonam.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Wszystko udało się zdobyć, świetna, różnorodna i czasami przy sekretach dość wymagająca gra. Ostatni Rift dał mi trochę popalić, ale satysfakcja że zrobienia duża. Fajnie się grało, chociaż po demku myslalem, że to będzie 10/10, ale jednak nie, nie wszystko zagrało idealnie. Poziomy są trochę za długie i czasami jest przez to uczucie zmęczenia, lepiej jakby było ich więcej, a trochę krótszych.Być może będę wracał trochę podziobac Boss rush czy arcade, bo na ten moment jednak odpuszczam, szkoda nerwów i raz na jakiś czas coś sprobuje.