Opublikowano wtorek o 06:404 dni 2 minuty temu, Amer napisał(a):Jw. Odpaliłem na chwilę żeby sprawdzić przed pracą, a po 1,5h myśli od razu powędrowały w kierunku "shit, że też nie mam dziś dnia wolnego. Albo jeszcze lepiej ośmiu!".Hehe No niestety trza isc zarabiać na tak cudowne gierki.
Opublikowano wtorek o 07:064 dni Póki co odpalone i słucham muzy w menu od 5 minut xD HO dzisiaj, ale pracy w ciul, może uda się chwilkę pyknąć, ale po pracy do nocy :D
Opublikowano wtorek o 11:294 dni Czyli ten import z Japonii, co sprzedaje Ultima, to jest najlepsza metoda, by kupić faktycznie pudełko które można odsprzedać potem, na Switcha?I jak oni piszą, że to wyślą 5 września, to można się spodziewać realnie, że to zrobią wtedy? To jest coś, co idzie dość rzetelnie?
Opublikowano wtorek o 13:294 dni Wiem, że dobre, bo już demo takie było, ale ty już lepiej nic nie hajpuj
Opublikowano wtorek o 17:544 dni Szermi ma historię z JARANKIEM i odliczaniem dni na rok przed premierą, ale ciężko się akurat tutaj z nim nie zgodzić - to jest naprawdę czysta zajebistość. Genialnie ta gierka wchodzi
Opublikowano wtorek o 18:564 dni Po 6 levelach jest mega. Chociaż boss fighty mogłyby być bardziej wymagające, bo wszystko pada za pierwszym.Fajny patent z rozdzieleniem metroidvani na levele właśnie. Fajnie się czyści po odblokowaniu różnych skilli. Walka soczysta.Bardzo smakowite P.S@Bzduras Square ma mi za złe hypowanie DS2 bo się bidulek rozczarował
Opublikowano środa o 06:094 dni Jest mocny metroidvaniowy vibe, nowe znajdźki zachęcają do czyszczenia poprzednich leveli, znajdźki są powiązane częściowo z upgrejdami postaci, a wszystko podlane świetnym flow. Jak już walka kliknie i troszkę rozwinie się postać to satysfakcja z każdej większej potyczki jest niesamowita. Nie grałem w poprzednie części więc nie mam porównania, ale Art of Vengance jest po prostu świetną grą, brawo Sega. Teraz jestem spokojniejszy o kolejne ich rebooty, dawać mi Jet Set Radio.Na ten moment podoba mi się bardziej od Ragebound.
Opublikowano czwartek o 06:182 dni https://www.sega.com/rewardsNa stronie SEGI można odebrać kod na niebieski strój, jak się założy konto i powiąże go z konsolą ;)
Opublikowano czwartek o 08:392 dni @Szermac pewnie jesteś juz przy koncu, więc pewnie wiesz. Od kiedy juz mizna zacząć czyścić mapki? W sensie ze ma sie juz wszystkie potrzebne skille do tego.
Opublikowano czwartek o 08:442 dni No właśnie jestem w tym ostatnim świecie z 3 levelami i zacząłem lecieć od początku czyszcząc jak dorwałem "latawiec". Chociaż póki co jeszcze go nie użyłem podczas czyszczenia poprzednich, więc może można już wcześniej. Mam dwa pierwsze światy na 100%.Ale zajebiste to jest kehrwa
Opublikowano czwartek o 08:462 dni 2 minuty temu, Szermac napisał(a):No właśnie jestem w tym ostatnim świecie z 3 levelami i zacząłem lecieć od początku czyszcząc jak dorwałem "latawiec". Chociaż póki co jeszcze go nie użyłem podczas czyszczenia poprzednich, więc może można już wcześniej. Mam dwa pierwsze światy na 100%.Ale zajebiste to jest kehrwa Gdzie ten latawiec? Bo tez bym sobie juz poleciał poczyscic.
Opublikowano czwartek o 09:342 dni 50 minut temu, Szermac napisał(a):No właśnie jestem w tym ostatnim świecie z 3 levelami i zacząłem lecieć od początku czyszcząc jak dorwałem "latawiec". Chociaż póki co jeszcze go nie użyłem podczas czyszczenia poprzednich, więc może można już wcześniej. Mam dwa pierwsze światy na 100%.Ale zajebiste to jest kehrwa Ile póki co godzin grałeś?
Opublikowano piątek o 17:321 dzień Też macie zbugowaną mapę na levelu ENE Corp Laboratory ? Nie śledzi mi w ogóle ninjasa, pokazuje, że jestem gdzieś na środku mapy cały czas. Ciężko trochę się połapać i zrobić 100%, a brakuje mi tylko tutaj już przed end gamem :/Może naprawią niebawem. Chyba, że to tak ma być akurat w tym xdEDIT: Już jest 100%, nieważne xdRaczej nie ma tak być, bo w kolejnym levelu też się tak zadziało.
Opublikowano piątek o 18:231 dzień Miałem tak w demie, w pewnym momencie przestało działać.Ten niebieski strój to będzie jakoś później dostępny? Bo przed misją mam tylko podstawowy i z preordera. Dobra, trzeba zainstalować osobno jako dodatek.
Opublikowano piątek o 18:281 dzień 56 minut temu, Szermac napisał(a):Też macie zbugowaną mapę na levelu ENE Corp Laboratory ? Nie śledzi mi w ogóle ninjasa, pokazuje, że jestem gdzieś na środku mapy cały czas. Ciężko trochę się połapać i zrobić 100%, a brakuje mi tylko tutaj już przed end gamem :/Może naprawią niebawem. Chyba, że to tak ma być akurat w tym xdEDIT: Już jest 100%, nieważne xdRaczej nie ma tak być, bo w kolejnym levelu też się tak zadziało.Nom zdarza sie to.
Opublikowano wczoraj o 05:29 1 dzień Panowie, pytanko: ukończyłem wszystkie 3 poziomy z obszaru na którym znajduje się między innymi Submarine Base, jednak kolejny obszar nie został odblokowany. O co kaman? Coś przegapiłem?
Opublikowano wczoraj o 06:07 1 dzień Na pewno ukończyłeś? Moze wyszedłeś z któregoś poziomu w trakcie jakoś, albo nie pokonałeś bossa.
Opublikowano wczoraj o 06:09 1 dzień Oprócz tych ankou rifts to gra dosyć łatwa. Maksije tez sie bardzo szybko i łatwo.
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. No, ale te rifty też do ogarnięcia po kilkunastu próbach. Ale ogólnie to sekretne pomieszczenia w ostatnim levelu trudniejsze od tych riftów.Mi już brakuje do 100% collectibelsów tylko 1 stroju za sekret bossa.Nie wiem czy ruszać na platyne bo trzeba jeszcze Arcade Mode cały na S ocene zrobić i speedrun poniżej 10h
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Skończone. Świetna pozycja, od kiedy SEGA się tak rozbestwiła? Zajebiste połączenie arcade sidescrollera z taką lite metroidvanią.Po przejściu odblokowuje się tryb arcade, takie NG+ z robieniem leveli na ocenki i Boss Rush Mode.Pewnie będę wracał coś tam sobie dziobać bo lata się tym ninjasem ekstra przyjemnie.