Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano
2 minuty temu, Amer napisał(a):

Jw. Odpaliłem na chwilę żeby sprawdzić przed pracą, a po 1,5h myśli od razu powędrowały w kierunku "shit, że też nie mam dziś dnia wolnego. Albo jeszcze lepiej ośmiu!".

Hehe No niestety trza isc zarabiać na tak cudowne gierki.

• Odpowiedzi 77
  • Wyświetleń 3,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Skończone. Świetna pozycja, od kiedy SEGA się tak rozbestwiła? Zajebiste połączenie arcade sidescrollera z taką lite metroidvanią. Po przejściu odblokowuje się tryb arcade, takie NG+ z robieniem leve

• Demo dostępne do ogrania jest.

• Najgorsze jest też to że na S2 od razu widać gorsza rozdzielczość na wyświetlaczu i wychodzi na to że indyki bez patcha pod S2 lepiej ogrywać na S1, jeszcze jak ktoś ma S1 OLED to już w ogóle

Opublikowano

Póki co odpalone i słucham muzy w menu od 5 minut xD HO dzisiaj, ale pracy w ciul, może uda się chwilkę pyknąć, ale po pracy do nocy :D

Opublikowano

Czyli ten import z Japonii, co sprzedaje Ultima, to jest najlepsza metoda, by kupić faktycznie pudełko które można odsprzedać potem, na Switcha?

I jak oni piszą, że to wyślą 5 września, to można się spodziewać realnie, że to zrobią wtedy? To jest coś, co idzie dość rzetelnie?

Opublikowano

Wiem, że dobre, bo już demo takie było, ale ty już lepiej nic nie hajpuj cfaniak

Opublikowano

Szermi ma historię z JARANKIEM i odliczaniem dni na rok przed premierą, ale ciężko się akurat tutaj z nim nie zgodzić - to jest naprawdę czysta zajebistość. Genialnie ta gierka wchodzi fsg

Opublikowano

Po 6 levelach jest mega. Chociaż boss fighty mogłyby być bardziej wymagające, bo wszystko pada za pierwszym.

Fajny patent z rozdzieleniem metroidvani na levele właśnie. Fajnie się czyści po odblokowaniu różnych skilli. Walka soczysta.

Bardzo smakowite fsg

P.S

@Bzduras Square ma mi za złe hypowanie DS2 bo się bidulek rozczarował kekyayaya

Opublikowano

Jest mocny metroidvaniowy vibe, nowe znajdźki zachęcają do czyszczenia poprzednich leveli, znajdźki są powiązane częściowo z upgrejdami postaci, a wszystko podlane świetnym flow. Jak już walka kliknie i troszkę rozwinie się postać to satysfakcja z każdej większej potyczki jest niesamowita. Nie grałem w poprzednie części więc nie mam porównania, ale Art of Vengance jest po prostu świetną grą, brawo Sega. Teraz jestem spokojniejszy o kolejne ich rebooty, dawać mi Jet Set Radio.

Na ten moment podoba mi się bardziej od Ragebound.

Opublikowano

Podobna zagrywka jak Ubisoft z Księciem.

Opublikowano

No właśnie jestem w tym ostatnim świecie z 3 levelami i zacząłem lecieć od początku czyszcząc jak dorwałem "latawiec". Chociaż póki co jeszcze go nie użyłem podczas czyszczenia poprzednich, więc może można już wcześniej. Mam dwa pierwsze światy na 100%.
Ale zajebiste to jest kehrwa banderas

Opublikowano
2 minuty temu, Szermac napisał(a):

No właśnie jestem w tym ostatnim świecie z 3 levelami i zacząłem lecieć od początku czyszcząc jak dorwałem "latawiec". Chociaż póki co jeszcze go nie użyłem podczas czyszczenia poprzednich, więc może można już wcześniej. Mam dwa pierwsze światy na 100%.

Gdzie ten latawiec? Bo tez bym sobie juz poleciał poczyscic.

Opublikowano
50 minut temu, Szermac napisał(a):

Ile póki co godzin grałeś?

Opublikowano

Też macie zbugowaną mapę na levelu ENE Corp Laboratory ? Nie śledzi mi w ogóle ninjasa, pokazuje, że jestem gdzieś na środku mapy cały czas. Ciężko trochę się połapać i zrobić 100%, a brakuje mi tylko tutaj już przed end gamem :/

Może naprawią niebawem. Chyba, że to tak ma być akurat w tym xd

EDIT: Już jest 100%, nieważne xd

Raczej nie ma tak być, bo w kolejnym levelu też się tak zadziało.

Opublikowano

Miałem tak w demie, w pewnym momencie przestało działać.

Ten niebieski strój to będzie jakoś później dostępny? Bo przed misją mam tylko podstawowy i z preordera. Dobra, trzeba zainstalować osobno jako dodatek.

Opublikowano
56 minut temu, Szermac napisał(a):

Też macie zbugowaną mapę na levelu ENE Corp Laboratory ? Nie śledzi mi w ogóle ninjasa, pokazuje, że jestem gdzieś na środku mapy cały czas. Ciężko trochę się połapać i zrobić 100%, a brakuje mi tylko tutaj już przed end gamem :/

Może naprawią niebawem. Chyba, że to tak ma być akurat w tym xd

EDIT: Już jest 100%, nieważne xd

Raczej nie ma tak być, bo w kolejnym levelu też się tak zadziało.

Nom zdarza sie to.

Opublikowano

Panowie, pytanko: ukończyłem wszystkie 3 poziomy z obszaru na którym znajduje się między innymi Submarine Base, jednak kolejny obszar nie został odblokowany. O co kaman? Coś przegapiłem?

Opublikowano

Na pewno ukończyłeś? Moze wyszedłeś z któregoś poziomu w trakcie jakoś, albo nie pokonałeś bossa.

Opublikowano

No, ale te rifty też do ogarnięcia po kilkunastu próbach.

Ale ogólnie to sekretne pomieszczenia w ostatnim levelu trudniejsze od tych riftów.

Mi już brakuje do 100% collectibelsów tylko 1 stroju za sekret bossa.

Nie wiem czy ruszać na platyne bo trzeba jeszcze Arcade Mode cały na S ocene zrobić i speedrun poniżej 10h D

Opublikowano

Skończone. Świetna pozycja, od kiedy SEGA się tak rozbestwiła? obama Zajebiste połączenie arcade sidescrollera z taką lite metroidvanią.

Po przejściu odblokowuje się tryb arcade, takie NG+ z robieniem leveli na ocenki i Boss Rush Mode.

Pewnie będę wracał coś tam sobie dziobać bo lata się tym ninjasem ekstra przyjemnie.

198fa2c40aa90-screenshotUrl.jpg