Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

SHINOBI: Art of Vengeance

Featured Replies

• Odpowiedzi 84
  • Wyświetleń 4,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Skończone. Świetna pozycja, od kiedy SEGA się tak rozbestwiła? Zajebiste połączenie arcade sidescrollera z taką lite metroidvanią. Po przejściu odblokowuje się tryb arcade, takie NG+ z robieniem leve

• Demo dostępne do ogrania jest.

• Najgorsze jest też to że na S2 od razu widać gorsza rozdzielczość na wyświetlaczu i wychodzi na to że indyki bez patcha pod S2 lepiej ogrywać na S1, jeszcze jak ktoś ma S1 OLED to już w ogóle

Opublikowano
19 minut temu, Donatello1991 napisał(a):

Maksowac mi sie nie chce, bo mnie uj trafia w niektórych miejscach.

Rifty czy coś innego ? D

Opublikowano

Świetna gra, udało się skończyć fabułę, teraz będę probowal zrobić 100% we wszystkich levelach, co łatwe nie będzie, te niektóre rifty sa bardzo trudne, ale mega przyjemnie się czyści to wszystko. Grafika, walka, poruszanie się, elementy platformowe - wszystko jest na dobrym poziomie. Jedyny minus to chyba długość leveli, zwłaszcza próbując grać w arcade to nie wyobrażam sobie masterowania na S tak długich plansz.

Opublikowano
5 godzin temu, agst napisał(a):

Jedyny minus to chyba długość leveli

Mnie wkurza, że stroje można zmieniać tylko na mapie świata, i że różnią się tylko kolorami.

Nie wiem co jest wymagane na range S, ale tak, długość poziomów może być problematyczna.

Opublikowano
24 minuty temu, Square napisał(a):

Mnie wkurza, że stroje można zmieniać tylko na mapie świata, i że różnią się tylko kolorami.

Nie wiem co jest wymagane na range S, ale tak, długość poziomów może być problematyczna.

Też nie wiem dokładnie co potrzeba, póki co zrobiłem jeden, myślałem że nawet nawet poszło i dostałem A. Pewnie szybkość plus combo najbardziej, ale też za dodatkowe rzeczy (w fabule to np oboro relic) są punkty.

Opublikowano

Wczoraj skończyłem trzecią sekcję, więc jeszcze trochę zostało. Wymaksowane mam dwa poziomy, pierwszy, do którego się wróciłem, bo w końcu odblokowałem wszystkie wymagane umiejętności, i Fishmarket, bo po przejściu brakuje jednej Elity.

W sumie słaby wybór amuletów na tym etapie też jest, bo sporo zamknięte za wyzwaniami do których nie dało się wcześniej dostać.

Opublikowano

No wiem, w demie próbowałem raz, ale nie skończyłem poziomu więc co podlega ocenie to dopiero się przekonam.

Opublikowano

Wszystko udało się zdobyć, świetna, różnorodna i czasami przy sekretach dość wymagająca gra. Ostatni Rift dał mi trochę popalić, ale satysfakcja że zrobienia duża. Fajnie się grało, chociaż po demku myslalem, że to będzie 10/10, ale jednak nie, nie wszystko zagrało idealnie. Poziomy są trochę za długie i czasami jest przez to uczucie zmęczenia, lepiej jakby było ich więcej, a trochę krótszych.

Być może będę wracał trochę podziobac Boss rush czy arcade, bo na ten moment jednak odpuszczam, szkoda nerwów i raz na jakiś czas coś sprobuje.