Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kalendarz Gracza 2025 - sugestie, uwagi, propozycje

Featured Replies

Opublikowano
18 minut temu, sph! napisał(a):

:we_need_to_go_deeper: Jak wiszący, to muszą być gołe baby.

Eve w każdym miesiącu.

• Odpowiedzi 70
  • Wyświetleń 10,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Wywalić luty, październik i listopad, można w to miejsce zdublować maj, czerwiec. No, może grudzień, bo wtedy mam urodziny. Skasować poniedziałki na rzecz drugich sobót w tygodniu. Jak wypada jakiś pi

• A nie myśleliście może żeby zmienić formę tego kalendarza? Żeby zrobić coś na kształ małego i szerszego kalendarza na biurko. Myślę, że wtedy przydałby się większej ilości osób, bo aktualny raczej mał

• Też zawsze z rodziną stajemy rano przed kalendarzem z ikstrima i wspólnie śmiejemy się z różnych dziwnych świąt. Szampańskie nastroje nie opuszczają nas przez resztę dnia.   

Opublikowano

Oby wiszący. Będzie ze styczniowym numerem?

Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
  • Autor
2 godziny temu, Tomek P. napisał(a):

Oby wiszący. Będzie ze styczniowym numerem?

Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka

Tak, kalendarz w styczniu - 2 stycznia na start nowego roku :) I wiszący, wymiary/papier takie jak było za ADVERTIGO jakieś 6-7 lat temu. 

Opublikowano

Ciekawe czy przyjdzie przed szóstym, ale to powisi GTA tydzień dłużej jakby co.

Opublikowano
Teraz, Square napisał(a):

Ciekawe czy przyjdzie przed szóstym, ale to powisi GTA tydzień dłużej jakby co.

Swoją drogą to ten tegoroczny kalendarz na tym grudniu to już jest powykręcany w każdą stronę xD

Opublikowano

Ja niestety mam tylko 3 i muszę kombinować. Jak kalendarz zaczyna się wykręcać na dole, to przepinam 2 magnesy na dół, jak na górze, to lecą z powrotem na górę. Problemy współczesnego człowieka :frog:

Opublikowano
  • Autor
10 minut temu, Pix napisał(a):

Ja niestety mam tylko 3 i muszę kombinować. Jak kalendarz zaczyna się wykręcać na dole, to przepinam 2 magnesy na dół, jak na górze, to lecą z powrotem na górę. Problemy współczesnego człowieka :frog:

Za rok magnesy w zestawie! To by było dopiero ;) 

Opublikowano
  • Autor

Z cyklu problemów pierwszego świata - jakbyście mieli wybrać zapis imienin, to który bardziej Wam pasuje, jak jest np. Anny, Krzysztofa (w domyśle Imieniny...), czy Anna, Krzysztof (w domyśle Imieniny obchodzą...)?

Bo działamy z kalendarzem i walczę z tymi świętami etc., a że ktoś mi sugerował ostatnio (pozdrawiam!), że właśnie lepsza byłaby opcja w mianowniku, to pomyślałem, że dopytam, bo my od lat stosujemy dopełniacz i jest Anny, Krzysztofa, Romana itd. 

Opublikowano

Lubię takie problemy i dla mnie też lepsze "Anna, Krzysztof".

Nie ma pola do pomyłki w interpretacji, a nuż by ktoś pomylił przy np. "Krzysztofa", że to imieniny żeńskiego imienia i zadzwoni nie w ten dzień co trzeba. A przy mianowniku będziesz miał czyste sumienie.

Opublikowano

Mnie interesuje czy będzie GTA VI w kalendarzu na 2025 mimo iż jest już w grudniu 2024! Powinno być!

Opublikowano

przy gta6 jest ten plus, że nie ma problemu jakiego screena/arta wybrać na stronę w kalendarzu xd

Opublikowano

Najlepiej ten z laską w białym bikini. Mam nadzieję że o ten screenshot ci właśnie chodziło? 😁

Opublikowano

Uwielbiam wasz kalendarz gracza, co roku się jaram jak dziecko. Zawsze kupuję dwa egzemplarze, bo jeden wisi na ścianie, a drugi jest zawsze przy mnie w plecaku i w nim sobie notuje różne spotkania, wizyty, kino czy ważne terminy. Wasz kalendarz od początku był idealny, miał ładne arty, duże cyferki, wpisane ciekawe rocznice i dni czegośtam. Do tego ciekawy kolaż z kultowych gier i podziękowanie za ileś lat razem. Niestety jak wiemy ostatni kalendarz wydrukowany został na tragicznym papierze i cała radość z gadżetu poszła w las (Łapusz ty draniu!). Ten na ścianie mi się zwinął, ten z plecaka jako tako się uchował, ale jest w opłakanym stanie. Rozumiem że Perez już dawno obiecał dobry papier, więc tu jestem spokojny.

Moje skromne sugestie:

-nie zmieniać formy kalendarza! Ma wisieć :)

-arty dobierać kolorowe, pogodne jak FFVII Rebirth czy GTA6. Jak najmniej horroru i paskudztw.

-papier jak najlepszy, sztywny.

Edytowane przez aux

Opublikowano
  • Autor
17 minut temu, PiotrekP napisał(a):

@Perez ten kalendarz to będziecie drukować razem z numerem, czy wcześniej? 

Za kilka godzin dosłownie :) Właśnie przeglądamy PDF-y i dzisiaj do druku. A numer jakoś w weekend - też nieco wcześniej z racji świąt. 

Opublikowano

@Perez Zlituj się, bądź naszym Mikołajem - daj zajawkę kalendarza :) Obiecuję kupić trzy egzemplarze!

Opublikowano
  • Autor
2 godziny temu, aux napisał(a):

@Perez Zlituj się, bądź naszym Mikołajem - daj zajawkę kalendarza :) Obiecuję kupić trzy egzemplarze!

Moooże przy 5 egzemplarzach to tak, a 3 to nie wiem ;) Łapcie, ciekawe kto pierwszy wytypuje poprawnie 12 gier. 

image.jpeg

Opublikowano

1. Wiedźmin 4

2. Borderlands 4

4. Doom Dark Ages

5. Pewnie jakaś japońszczyzna

6. (Kojarzę tą grafikę, ale tytułu nie, coś w typie Baldura?)

9. KCD 2

12. Murzyn samuraj od ubi

Opublikowano

3. Dune Awakening

5. The First Beserker: Khazan

6. Gothic Remake

7. Monster Hunter Wilds

8. Elden Ring Nightreign

10. Clair Obscur: Expedition 33

11. Exoborne

12. AC Shadows

Edytowane przez łom