Opublikowano 12 godzin temu12 godz. 7 minut temu, DarkStar napisał(a):Ha, jestem w tym samym miejscu i też bęcki zbieram :) A niestety do kowala się nie da już wrócić. Wszystko idzie dobrze do momentu wspomnianej elektrycznej podłogi. Jak mi się itemy skończą to nie wiem co zrobię. Generalnie walka w tej grze jest dla mnie raczej łatwa, ale miałem trzy razy taki difficulty spike. Zazwyczaj lekarstwem na ten problem jest podbicie poziomu broni, tylko że na tym etapie to ja już mam max 20 lvl, 5 ranga. Lepszej broni już się nie da mieć.Jedyną dobrą taktykę na tych gigantów podpowiedział mi wyżej kolega @LukeSpidey , a mianowicie......odwrócenie uwagi samego giganta umiejętnością drona "Odwrócenie uwagi" i w tym czasie zajmowanie się likwidacją pępowinowego tworu. Czynności powtórzyć.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Nie no, ja miałem wszystko :) Na ostatnim kolosie dopiero zauważyłem, że ten "prąd" na podłodze zostawia pusty obszar w jednym miejscu, jest taki okrąg. W każdym razie gra skończona, może potem coś napiszę. :) Super tytuł, jeszcze raz dzięki @Wredny za obszerną recenzję, bez Twojego posta gra by sobie czekała gdzieś tam na liście rezerwowej Tier B jakbym nie miał w co grać, a szkoda by było. Szkoda, że mało kto w to zagra.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 1 godzinę temu, DarkStar napisał(a):Nie no, ja miałem wszystko :) Na ostatnim kolosie dopiero zauważyłem, że ten "prąd" na podłodze zostawia pusty obszar w jednym miejscu, jest taki okrąg. W każdym razie gra skończona, może potem coś napiszę. :) Super tytuł, jeszcze raz dzięki @Wredny za obszerną recenzję, bez Twojego posta gra by sobie czekała gdzieś tam na liście rezerwowej Tier B jakbym nie miał w co grać, a szkoda by było. Szkoda, że mało kto w to zagra.No niestety tak to teraz bywa, że takie perełki jak Hell Is Us czy choćby Blades Of Fire są zagłuszane przez bardziej znane lub niecierpliwiej przez graczy oczekiwane brandy. Nic się chyba z tym nie da zrobić
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Blades of Fire pod wieloma względami jest podobne - też zbytnio za rączkę nie prowadzi, ale na pewno jest trudniejsze w departamencie walki.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Pierwsze słyszę o takiej grze... Sprawdziłem trailery i opis w PS Store, kurde, wygląda to intrygująco!
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Godzinę temu, DarkStar napisał(a):Pierwsze słyszę o takiej grze... Sprawdziłem trailery i opis w PS Store, kurde, wygląda to intrygująco!Gra jest naprawdę zajebista i bardzo mocno niedoceniona, ale jak bardzo słusznie zauważył przedpiśca w temacie walki trudniejsza, bardziej złożona, no i trochę soulsowa również pod względem eksploracji, z jednym nowatorskim patentem, a mianowicie "własnoręcznym" wykuwaniem broni. Ja w każdym razie z czystym jak woda demineralizowana sumieniem polecam, tym bardziej, że gra jest w drugiej strefie cenowej. Dobra, dość offtopu z mojej strony...
Opublikowano 52 minuty temu52 min 2 godziny temu, DarkStar napisał(a):Pierwsze słyszę o takiej grze... Sprawdziłem trailery i opis w PS Store, kurde, wygląda to intrygująco!No i to jest właśnie problem takich mało reklamowanych gierek - podobnie jak Hell is Us, tak i o tej perełce mało kto słyszał, a nawet jak słyszał to miał ją gdzieś.Szkoda, bo dla mnie te dwa tytuły to jedne z najlepszych gierek tego mocarnego przecież roku.