Opublikowano 23 godziny temu23 godz. Poczekam aż nówki będą poniżej 200 zł bo taką górną granicę za gry sobie wyznaczyłem.
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. Teraz, Czokosz napisał(a):Data premiery, cena, wersja NS2...Data premiery, cena, wersja NS2 i pudełka Cronos: The New...Z rana informowaliśmy o tym, iż Cronos The New Dawn - według najnowszego przecieku prosto z Xboksa - trafi na rynek 5 września. Długo czekać nie musieliśmy na to potwierdzenie.Jakiś czas temu podawali, że pudła tylko na pc i ps5, ale teraz poddają, że będzie i na xboxa.Nie widzę nigdzie jeszcze preordera z pudełkami,. na razie newsy bazują na rapocie, gdzie nie podali na jakie platformy pudełka, tylko, że będą.
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. 11 minut temu, Czoperrr napisał(a):Pudełko na PC, a na Xboxa brak Co za poniżenie.3 minuty temu, Czokosz napisał(a):Data premiery, cena, wersja NS2...Data premiery, cena, wersja NS2 i pudełka Cronos: The New...Z rana informowaliśmy o tym, iż Cronos The New Dawn - według najnowszego przecieku prosto z Xboksa - trafi na rynek 5 września. Długo czekać nie musieliśmy na to potwierdzenie.Jakiś czas temu mówili, że pudła tylko na pc i ps5, ale teraz poddają, że będzie i na xboxa.Z cyklu posty które źle się zestarzały.
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. 3 minutes ago, Paolo de Vesir said:Z cyklu posty które źle się zestarzały.No oby, mam nadzieję, że kupisz by wesprzeć rynek gier fizycznych na Xboxa
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. Teraz, Czoperrr napisał(a):No oby, mam nadzieję, że kupisz by wesprzeć rynek gier fizycznych na XboxaTylko przy zalozeniu, ze bedzie to gra faktycznie warta kupna.
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. Praktycznie za miesiąc premiera, zajebisty news. Trzymam kciuki!
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Tłoczno sie robi Chyba trzeba będzie z czego zrezygnować.. może MGS Delta? Bo Cronosa i Silenta nie odpuszczę. To zupełnie nowe gry
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. O to chodzi. Jak jest droższa edycja to jestem zawsze za tym, żeby dawała wcześniejszy dostęp.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Trochę szkoda, że premiera tak szybko, miałem nadzieję na ten październik, kiedy oprócz Ghost of Yotei nic innego wartego uwagi nie wychodzi, a tak końcówka sierpnia i początek września to kilka fajnych tytułów i coś będzie trzeba odpuścić.Wiadomo, że po genialnym SH2 gierka blooberów wpada obowiązkowo, ale miałem zamiar premierowo ogrywać również Hell is Us, a tu wychodzą praktycznie tego samego dnia (podobnie jak Terminator 2D i pudełkowa wersja Mandragory).
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. No jak patrzę na wishlist to trzeba chyba jakiś grafik tym gierkom zrobić i po kolei ogrywać. Starczy do końca roku tego wszystkiego.
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. 55 minutes ago, Wredny said:Trochę szkoda, że premiera tak szybko, miałem nadzieję na ten październik, kiedy oprócz Ghost of Yotei nic innego wartego uwagi nie wychodzi, a tak końcówka sierpnia i początek września to kilka fajnych tytułów i coś będzie trzeba odpuścić.Wiadomo, że po genialnym SH2 gierka blooberów wpada obowiązkowo, ale miałem zamiar premierowo ogrywać również Hell is Us, a tu wychodzą praktycznie tego samego dnia (podobnie jak Terminator 2D i pudełkowa wersja Mandragory).Ale nie trzeba wszystkiego kupować day one, spokojnie, gra nie zniknie i może poczekać na zakup i ogranie w późniejszym czasie.
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Akurat pudło na Xboxa może szybko zniknąć. Chociaż ja zaczynam brzydzić się wizją instalki na nośniku za pełną cenę - szanujmy branzunie.
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. 5 minutes ago, Paolo de Vesir said:Akurat pudło na Xboxa może szybko zniknąć. Chociaż ja zaczynam brzydzić się wizją instalki na nośniku za pełną cenę - szanujmy branzunie.O ile w ogóle ktoś je sprowadzi. Ja biorę na PS5.