Skocz do zawartości

CRONOS: the New Dawn (nowa gra od Bloober Team)

Featured Replies

• Odpowiedzi 191
  • Wyświetleń 13,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Trochę nowych artworków:           Ten już był, ale najbardziej mi się podoba jako ukazanie naszych polskich blokowisk w tak odmiennej scenerii:

• Donatello1991
    Donatello1991

Rysław po SH2 remake może swoje wrażenia sobie w dupsko wsadzić.

Opublikowano
Teraz, Czokosz napisał(a):
Data premiery, cena, wersja NS2...
No image preview

Data premiery, cena, wersja NS2 i pudełka Cronos: The New...

Z rana informowaliśmy o tym, iż Cronos The New Dawn - według najnowszego przecieku prosto z Xboksa - trafi na rynek 5 września. Długo czekać nie musieliśmy na to potwierdzenie.

Jakiś czas temu podawali, że pudła tylko na pc i ps5, ale teraz poddają, że będzie i na xboxa.

Nie widzę nigdzie jeszcze preordera z pudełkami,. na razie newsy bazują na rapocie, gdzie nie podali na jakie platformy pudełka, tylko, że będą.

Opublikowano
11 minut temu, Czoperrr napisał(a):

Pudełko na PC, a na Xboxa brak gachigasm Co za poniżenie.

3 minuty temu, Czokosz napisał(a):
Data premiery, cena, wersja NS2...
No image preview

Data premiery, cena, wersja NS2 i pudełka Cronos: The New...

Z rana informowaliśmy o tym, iż Cronos The New Dawn - według najnowszego przecieku prosto z Xboksa - trafi na rynek 5 września. Długo czekać nie musieliśmy na to potwierdzenie.

Jakiś czas temu mówili, że pudła tylko na pc i ps5, ale teraz poddają, że będzie i na xboxa.

Z cyklu posty które źle się zestarzały.

kekw

Opublikowano
3 minutes ago, Paolo de Vesir said:

Z cyklu posty które źle się zestarzały.

kekw

No oby, mam nadzieję, że kupisz by wesprzeć rynek gier fizycznych na Xboxa

Opublikowano

Praktycznie za miesiąc premiera, zajebisty news. Trzymam kciuki!

Opublikowano
  • Autor

A i standard cenowy nie wysoki, 259 i 299.

Opublikowano

Tłoczno sie robi obama Chyba trzeba będzie z czego zrezygnować.. może MGS Delta? Bo Cronosa i Silenta nie odpuszczę. To zupełnie nowe gry szekle

Opublikowano

Warto jeszcze wspomnieć, że Cronos będzie na Gogu : )

Opublikowano

Trochę szkoda, że premiera tak szybko, miałem nadzieję na ten październik, kiedy oprócz Ghost of Yotei nic innego wartego uwagi nie wychodzi, a tak końcówka sierpnia i początek września to kilka fajnych tytułów i coś będzie trzeba odpuścić.
Wiadomo, że po genialnym SH2 gierka blooberów wpada obowiązkowo, ale miałem zamiar premierowo ogrywać również Hell is Us, a tu wychodzą praktycznie tego samego dnia (podobnie jak Terminator 2D i pudełkowa wersja Mandragory).

Opublikowano
55 minutes ago, Wredny said:

Trochę szkoda, że premiera tak szybko, miałem nadzieję na ten październik, kiedy oprócz Ghost of Yotei nic innego wartego uwagi nie wychodzi, a tak końcówka sierpnia i początek września to kilka fajnych tytułów i coś będzie trzeba odpuścić.
Wiadomo, że po genialnym SH2 gierka blooberów wpada obowiązkowo, ale miałem zamiar premierowo ogrywać również Hell is Us, a tu wychodzą praktycznie tego samego dnia (podobnie jak Terminator 2D i pudełkowa wersja Mandragory).

Ale nie trzeba wszystkiego kupować day one, spokojnie, gra nie zniknie i może poczekać na zakup i ogranie w późniejszym czasie.

Opublikowano
5 minutes ago, Paolo de Vesir said:

Akurat pudło na Xboxa może szybko zniknąć. Chociaż ja zaczynam brzydzić się wizją instalki na nośniku za pełną cenę - szanujmy branzunie.

O ile w ogóle ktoś je sprowadzi. Ja biorę na PS5.