Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Każda drużyna która przyjachała na mundial " nie grać " powinna zostać wyjebana po pierwszym meczu. Pepitki i RPA out. Żałosna gra.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Pepiki zapewne zachwycone wstając w środku nocy żeby oglądać jak park choj twój bierze całą obronę i bramkarza na zamach. Jak dobrze, że nas tam nie ma.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. czesi zagrali bardzo po polsku, serio jakbym oglądał naszą reprę. dziękuję.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. I człowiek zaufał sąsiadom, że chociaż remis wyciągną eh. Nie zasługują na dostęp do morza.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Piątek im się nieźle zaczął. Paradoksalnie ciekawi mnie mecz niemców z curacao. Albo zrobią pamiętną powtórkę z brazylią (tylko bardziej), albo wystawią 2 skład i podejdą do tego "na luzie".
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Czesi słabiutko, Koreańczycy ładnie dominowali przez większość meczu
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Biorąc pod uwagę, że Kukuruku to Holandia B i faworytów nastawionych na grę minimalnym nakładem sił bo długi sezon, mistrzostwa też długie, za gorąco i w ogóle bessęsu, to nie nastawiałbym się na pogrom.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Mecz otwarcia - do zapomnienia. RPA totalnie nie dojechało - żenująca gra, proste błędy, Meksykanie narzucili im takie tempo i taki pressing, że ci nie byli w stanie się ogarnąć. Przez to obserwowaliśmy dość jednostronny mecz. Na plus - atmosfera na stadionie i piękna muzyczka po golach Na kolejne spotkanie nie wstałem, ale obejrzałem skrót - no cóż, zasłużone zwycięstwo Korei Południowej, która była zdecydowanie lepsza. Czesi zagrali to, co my zawsze, czyli defensywka i liczenie na jedną akcję. I prawie im się udało, bo strzelili gola po wrzucie z autu. Reprezentacja Korei jednak ogarnęła temat i swoją ładną grę zwieńczyli dwoma bramkami, które dały im zwycięstwo. Meksyk i Korea Południowa - moim zdaniem te dwie ekipy będą biły się o pierwsze miejsce i ich bezpośrednie starcie może być ciekawe. Czechy i RPA - tu walka o trzecie miejsce, ale kto będzie lepszy w bezpośrednim starciu to nie mam pojęcia, bo żadna z tych ekip jakoś super nie wyglądała. Dzisiaj Kanada - Bośnia i Hercegowina. Na papierze - nic ekscytującego. Oby jednak dowieźli, bo chciałbym wieczorem coś emocjonującego obejrzeć, a nie kolejne dożynki.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Właśnie, najbardziej z tego meczu otwarcia to zapamiętałem to "obrandowanie" sędziego, który wygląda jak jakiś cyborg No i jego piękną angielszczyznę przy tłumaczeniu czerwonej kartki dla zawodnika RPA.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. To tłumaczenie akurat spoko, w premier league to było w tym roku i przynajmniej wiadomo co i jak. Tylko tam lepiej z angielskim sobie radzą
Opublikowano 4 minuty temu4 min Coolreańczycy bez niespodzianek - zgodnie z oczekiwaniami - faworyt grupy. Zobaczymy jaka będzie odpowiedź tak zwanych Japończyków.