Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Ja chyba nawet nie kupię w tym roku, zupełnie nie czuję podjarki turniejem. Pewnie dopiero po grupach może jakiś hype wleci jak się skończą gówno mecze w środku nocy. Ale i tak najbardziej liczę na jakieś zamieszki w Meksyku.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 4 godziny temu, PiotrekP napisał(a):@ciwa22 Kupujesz ten Skarb?U mnie od dawna PS w deli nie ma, a dziś 8 egzemplarzy dowieźli. Gazeta osobno, Skarby półkę wyżej. Biorę jedno i drugie, wsadzam SK w gazetę i idę do kasy gdzie mi nalicza 6.50zł Babka tylko zdziwiona że taki gruby ten numer.Ogólnie Skarby to jedyne co jeszcze Przeglądowi wychodzi, nie licząc lig zagranicznych, odkąd zebrali je w jeden egzemplarz.A jak człowiek kupuje te skarby mundialowe i euro od 2006, to i ten też zawitał do "kolekcji".Oj wjechał z samego rana. 4 stronki na kadrę, fajna fotka każdej drużyny, sporo czytania na temat ekip - świetnie się prezentuje.Swoją drogą pamiętam jeszcze książeczkę dołączaną do Tele Tygodnia na temat Francja 98 albo późniejsze skarby chociażby z Faktu gdzie do opisu każdej z reprezentacji dorzucali fotkę aktualnej miss danego kraju. Edytowane 6 godzin temu6 godz. przez ciwa22
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Godzinę temu, Bartg napisał(a):Ja chyba nawet nie kupię w tym roku, zupełnie nie czuję podjarki turniejem. Pewnie dopiero po grupach może jakiś hype wleci jak się skończą gówno mecze w środku nocy. Ale i tak najbardziej liczę na jakieś zamieszki w Meksyku.No ja tak samo. Do tego stopnia ze bym przegapil pierwsza runde typera. Pewnie jak wjada mecze to bedzie kilka ciekawych historii i jakos to sie rozkreci.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Na razie TVP (w likwidacji) ogłosiło, że mecze będą w HD SDR, żadnego 4K nie będzie xD Nawet Nikaragua i Gwatemala będą mieć transmisje w 4K, ale dla Pana Panie areczku jest stare dobre 1080p sdr.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 5 godzin temu, PiotrekP napisał(a):idę do kasy gdzie mi nalicza 6.50złIle? Ktoś tu pisał, że ma kosztować trzy dychy.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. @Yakubu nie zmienili ceny, a ostatnio w tym sklepie był jak 6.50 kosztował. Do tego skarby były osobno sprzedawane (ligowy, F1, itp), więc myśleli że tak jest i teraz. Nie patrzą na ceny po prostu.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Jak naszych nie ma, to klasycznie Chorwacji bede kibicowac, nawet znosne godziny, jeden mecz o 22, drugi o 23, gorzej z ostatnim o 1 w nocy
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. No nie ma co ukrywać, że potencjał memiczny turnieju jest znacznie większy niż sportowy.
Opublikowano 47 minut temu47 min E tam, byle do drugiego etapu. Katar tez mial byc bekowy bo stadion z kontenerow i grudzien a bylo spoko.
Opublikowano 23 minuty temu23 min Tu raczej chodzi o brak "ciekawych" spotkań w fazie grupowej. Paradoksalnie jakiś mecz RPA- Korea czy Maroko - Turcja może być ciekawszy niż takie starcie niemców z curacao.