Opublikowano 14 godzin temu14 godz. 5 minut temu, Kaczi napisał(a):C'mon England!!No właśnie. Gdzie gruby z bębnem, lads?
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Ależ anglicy podkręcili tempo. W ciągu 5 minut mogli walnąć 3 gole, wpadł 1.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Dobry mecz, wynik słaby, ale nie ma co czarować, Anglicy byli lepsi
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Czemu nie schodza? Wyglada jakby final sie skonczyl i czekali na medale xD
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Anglia wygląda na drużyna, która przejdzie szturmem grupę, nastrzela mnóstwo goli, sam Kane strzeli ich z 5 i będzie murowanym kandydatem na króla strzelców, a później odpadną w 1/16 albo 1/8 na pierwszym poważniejszym rywalu.W pierwszej kolejce największe wrażenie zrobiły na mnie Korea i Japonia, świetne wybieganie i techniczna gra, ciekawe czy będą w stanie utrzymać podobny poziom intensywności w kilku meczach z rzędu.Mega smutna postawa kilku legend futbolu (wczorajsze występy Ronaldo i Modricia) i wydmuszka w postaci środka pola Portugali, myślałem że tercet Bruno-Joao Neves- Vitinha będzie rządzić i dzielić a tu taki klops, czy tylko ja dałem się nabrać?W typerze świetnie poszły mi dwa pierwsze dni gdzie wytypowałem dokładne wyniki współgospodarzy czyli Kanady i Meksyku, ale wszytko popsuło się od gola Kataru w doliczonym czasie gry, który zapoczątkował mi ciąg "prawie trafionych wynikow" a jak wiemy prawie robi wielką różnicę i często jeden gol decydował, że zamiast 3 pkt otrzymywałem okrągłe zero.No nic trzeba wyciągnąć wnioski, wziąć się do roboty, wrócić silniejszym.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Portugalia zrobiła niemal dokładnie to samo co Hiszpania. Klepali w poprzek boiska i myśleli, że przeciwnik się rozstąpi jak morze przed Mojżeszem.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Ja jebe, bramki Ghany w 95 i Kolumbii w 99 zabrały mi 3 pkt w typerze...
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. W drugiej rundzie robicie vibe betting czy doglebna analiza wynikow poprzedniej?O, jeszcze mozna do AI wrzucic
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 9 minutes ago, Mejm said:W drugiej rundzie robicie vibe betting czy doglebna analiza wynikow poprzedniej?O, jeszcze mozna do AI wrzucic Typy do pierwszej kolejki robiłem na podstawie 10 ostatnich meczów każdej repeentacji, wyszło znakomicie.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 54 minuty temu, Bartg napisał(a):Ja jebe, bramki Ghany w 95 i Kolumbii w 99 zabrały mi 3 pkt w typerze...Widziałem pozycję w tabeli, ujowo ale stabilnie. U mnie potężne 20 punktów Edytowane 3 godziny temu3 godz. przez ginn
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Wszystko zależy od perspektywy. Ja mam tylko punkt więcej od niego, ale jeszcze w połowie rundy byłem w okolicach strefy spadkowej, a do lidera traciłem 18 punktów. Teraz tracę "już tylko" 9 punktów do lidera, także jestem zadowolony.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. W ogóle ciekawy jest przypadek naszego anonimowego, już ekslidera DOMEDa, który w pewnym momencie odjechał wszystkim w tabeli, po to by zaliczył najgorszą serię bez punktów w całej rundzie - 8 nietrafionych typów z rzędu.