Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Bardzo fajny meczyk teraz był. Jordania całkiem fajnie w drugiej połowie.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 3 hours ago, Hubert249 said:Messi z hat-trickiem A powinien wylecieć z boiska, ale Marciniak uznał że, nawet żółta się nie należała 6 hours ago, Mani said:Ale typerek jest chyba tylko do regulaminowego końca meczu czyli do 90 minuty czy jednak coś mi się teraz pojebało? Ale doliczony czas gry to czas regulaminowy, w fazie pucharowej typujemy wynik do "90" minuty bez dogrywki, a wiadomo, że przez te jebane przerwy na reklamy mecze trwają teraz po 105 minut.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Gdyby ten drugi zrobił to Messiemu to wiadomo że czerwona.Henry tłumaczył, że to przypadkowe. No kurwa, 95 czerwonych kartek na 100 nie jest celowo.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Wczoraj dzień bez niespodzianek. Norwegowie ograli Irak, choć pierwsza połowa mogła sugerować, że ekipa z Azji może sprawić niespodziankę. W drugiej jednak ekipa Solbakkena wrzuciła wyższy bieg i pewnie zwyciężyła. Argentyna ograła pewnie Algerię, a Austria wycisnęła trzy punkty w starciu z Jordanią. Najbardziej szkoda, że znowu jedna bramka w meczu Norwegów i brak jednego gola w starciu Argentyny zabrała mi trzy punkty w typerze...
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 3 godziny temu, Shankor napisał(a):Nie wiedziałem, że syn Zidane'a gra dla Algierii.Ostatnio zaczął, miał już 27 lat to się musiał pogodzić, że dla Francji nie zagra. Jest piłkarzem na poziomie Segunda Division, ale na PNA nawet coś wybronił.Mbaye to ciekawszy przypadek dla mnie. Gra w PSG (no... rzadko, ale gra), ma dopiero 18 lat, spory talent, wszystko przed nim, a ten już olał rodzinny Paryż i napierdala dla Senegalu i jeszcze strzela ojczyźnie takie gole. A może to właśnie dlatego, że w PSG mało gra, to przynajmniej w kadrze zazna smaku bycia podstawowym hehe.