Opublikowano 15 godzin temu15 godz. W 1/16 potwierdzony mecz to RPA - Kanada i takie coś przejdzie do 1/8
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Oglądałem większość tego meczu i to nie tak, że udało im się wbić gola i mają 1/16 tylko w pełni zasłużona wygrana, Korea nic nie grała a mucziny mieli stuprocentówki zanim strzelili tę bramkę także tego. Bardziej wina słabiutkiej grupy i tyle, z innej by nie wyszli
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. No tak, tyle że zaraz się okaże że drużyny z 1 miejsc będą miały cięższe mecze niż te paralityki typu Kanada czy RPA.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Dziś w nocy ważny mecz Japonii i na to będę czekał. Aż odpalę sobie Winning Eleven by ich wesprzeć.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Gdyby komuś brakowało Polski na mundialu może poczytać o Czechach https://przegladsportowy.onet.pl/pilka-nozna/mistrzostwa-swiata-2026/haniebna-podroz-wstyd-w-czechach-wrze-po-wystepie-w-ms-2026/ktbr451
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Swoją drogą mecz RPA – Korea odbył się na Estadio Monterrey, chyba najpiękniejszym stadionie tych mistrzostw
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Coś czułem, że Kejpop się skasztani ze strachu na koniec fazy grupowej ale myślałem, że remis dociągną. Czuć, że są bardziej klasową ekipą od RPA ale luj, popłaczemy się ze strachu i nie będziemy grać. A legendarny typ na ławce przez 3 mecze mina zbitego psa - zajebisty trener.... Oni zagrali żenadę mentalną. Edytowane 1 godzinę temu1 godz. przez ciwa22
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Wiecie co mi się marzy? Ekwadorczycy... Ekwadorczycy niesieni na skrzydłach Polaków. Wszystkich Polaków.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Równikowcy już w pizdę. Kolejna ekipa pokroju Czech, która nie wie po co przyjechała na te mistrzostwa.
Opublikowano 56 minut temu56 min 31 minut temu, Bartg napisał(a):Zaufaj Niemcom, że nie stracą gola...Ja tam nie zaufałem. Zakładając, że dodacie moje spóźnione typy. Nie wiem kto za to odpowiada. Ty czy @ofsajd ? Jak się nie da to trudno. I tak mi słabo idzie w tej edycji, więc mała strata dla polskiego typerstwa.
Opublikowano 32 minuty temu32 min 23 minutes ago, Butt said:Ja tam nie zaufałem. Zakładając, że dodacie moje spóźnione typy. Nie wiem kto za to odpowiada. Ty czy @ofsajd ? Jak się nie da to trudno. I tak mi słabo idzie w tej edycji, więc mała strata dla polskiego typerstwa.Dodam jutro, dzisiaj mnie pogoda pokonała.
Opublikowano 11 minut temu11 min Pochwalę się, że na ten moment mam za te dwa mecze 6pkt., bo i tak wszystko się spierdoli za 10-15 minut xd
Opublikowano 4 minuty temu4 min No, no, muszę chyba przeprosić Ekwador. Nie wiem czemu przez 2 mecze udawali, że nie potrafią grać w piłkę.