Opublikowano niedziela o 20:393 dni Klepka chodzi aż miło w jedną i drugą, Holendrzy i Marokańczycy już pełne gacie
Opublikowano niedziela o 20:423 dni A ja dałem 2:1 dla RPA Ej sprawdź ktoś czy daty i godziny meczy się zgadzają bo wg typerka to dziś o 13:57 Hiszpania Austria.
Opublikowano niedziela o 20:483 dni 5 minutes ago, Mani said:A ja dałem 2:1 dla RPA Ej sprawdź ktoś czy daty i godziny meczy się zgadzają bo wg typerka to dziś o 13:57 Hiszpania Austria.Reszta się zgadza, tu byla poprawka awaryjna, żeby nie kasowac juz wytypowanych meczy Hiszpania - Australia.
Opublikowano niedziela o 20:543 dni Jakie agresywne rpa sie zrobilo, a kilka minut wczesniej na remisik granko i klepanko w obronie.
Opublikowano niedziela o 20:583 dni Dobra kierownik, dawaj wpisuj wynik, trzeba zobaczyc ile miejsc sie spadlo.
Opublikowano niedziela o 21:013 dni 3 minutes ago, Mejm said:Dobra kierownik, dawaj wpisuj wynik, trzeba zobaczyc ile miejsc sie spadlo.Juz dawno wpisane.
Opublikowano poniedziałek o 06:383 dni Brazylia Japonia to chyba obecnie najbardziej interesujący mnie mecz od początku mistrzostw. Fajnie jakby Japonia ich pykła.
Opublikowano poniedziałek o 16:592 dni Ktoś obstawił dogrywkę? Brazylia jak odpadnie to znowu będzie u nich imba.