Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Klepka chodzi aż miło w jedną i drugą, Holendrzy i Marokańczycy już pełne gacie
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. A ja dałem 2:1 dla RPA Ej sprawdź ktoś czy daty i godziny meczy się zgadzają bo wg typerka to dziś o 13:57 Hiszpania Austria.
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. 5 minutes ago, Mani said:A ja dałem 2:1 dla RPA Ej sprawdź ktoś czy daty i godziny meczy się zgadzają bo wg typerka to dziś o 13:57 Hiszpania Austria.Reszta się zgadza, tu byla poprawka awaryjna, żeby nie kasowac juz wytypowanych meczy Hiszpania - Australia.
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Jakie agresywne rpa sie zrobilo, a kilka minut wczesniej na remisik granko i klepanko w obronie.
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Dobra kierownik, dawaj wpisuj wynik, trzeba zobaczyc ile miejsc sie spadlo.
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. 3 minutes ago, Mejm said:Dobra kierownik, dawaj wpisuj wynik, trzeba zobaczyc ile miejsc sie spadlo.Juz dawno wpisane.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Brazylia Japonia to chyba obecnie najbardziej interesujący mnie mecz od początku mistrzostw. Fajnie jakby Japonia ich pykła.
Opublikowano 24 minuty temu24 min Ktoś obstawił dogrywkę? Brazylia jak odpadnie to znowu będzie u nich imba.