Opublikowano wczoraj o 08:43 1 dzień W ogóle to każdy gol trafiony jest teraz zawsze niepewny. Tzn. widzimy gol i czekamy 1-2 min żeby się upewnić ze sędzia zaraz nie powie ze var 2mm spalonego wyliczył. Gówno. Juz wolałem niesprawiedliwe uznane gole ale zaliczane albo i nie, bezpośrednio po walnięciu. W ogóle taki mix subjektywności sędziego mieszany z objektywnoscia "AI" jest gownem. Wóz albo przewóz. Tutaj faul taki to będzie żółta, a u innego sędziego czerwona. A tutaj ai będzie milimetry liczył. A najprostszego użytkowania ai nie ma: analiza symuloeania. Kładziesz się w polu karnym z krzykiem bo koszulkę małym palcem ci ktoś dotknął? Cyk, "After Review, player 10 faked injury. Desyżon, red kard!"
Opublikowano wczoraj o 10:10 1 dzień Lepiej niech sprawdzają, nie wyobrażam sobie powrotu do czegoś takiego
Opublikowano wczoraj o 10:43 1 dzień Dla mnie spoko takie analizy, niech trwają nawet 5 minut, jak mają wypaczać wynik ważnego meczu w imię ducha gry. I te narzekania wszędzie, że czubek buta na spalonym to nie spalony. No albo jest przepis i stosujemy, albo gwiżdżemy jak akurat się sędziemu wstanie.z ciekawostek do tej pory wszystkie mecze 1/16 wygraly kraje, ktore maja wiecej lotnisk niż ich rywal
Opublikowano wczoraj o 11:33 1 dzień 48 minut temu, Bartg napisał(a):z ciekawostek do tej pory wszystkie mecze 1/16 wygraly kraje, ktore maja wiecej lotnisk niż ich rywalGoogle mi mówi, że Paragwaj ma ich 12 a Niemcy znacznie więcej
Opublikowano wczoraj o 11:41 1 dzień 7 minutes ago, GearsUp said:Google mi mówi, że Paragwaj ma ich 12 a Niemcy znacznie więcej
Opublikowano wczoraj o 11:53 1 dzień Czy po prostu ci co odpadli bali się, że się spóźnią na samolot.
Opublikowano wczoraj o 12:49 1 dzień W 1/8 gospodarze znowu 2 w nocy w środku tygodnia . Niech jedni i drudzy już wypierdalają. Kanadyjskie kaleki o ludzkiej godzinie tylko dlatego, że nie potrafiły wygrać grupy śmiechu.
Opublikowano wczoraj o 13:56 1 dzień Pora podziękować gospodarzom. Raczej już koniec turnieju dla nich.
Opublikowano wczoraj o 15:13 1 dzień 8 godzin temu, Tokar napisał(a):Czy pisałem już jak barzzo gardzę tą szmatą fifowską, przez którą takie mecze wypadają w nocy w środku tygodnia? Usnąłem w okolicach 30. minutyja wczoraj o 23:30 ustawiłem sobie budzik w smartfonie na portugalię, bo zasypiałem na siedząco i myślałem, że trochę się podregeneruję, bo muszę to zobaczyć, a jak już mnie obudził, to tylko wziąłem tel w rękę, powiedziałem sobie "aaa pierdole...", wyłączyłem i poszedłem dalej spać
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Argentyna i Kolumbia ledwo ledwo ale dobrze, że przeszły bo smutny byłby mundial bez tych ekip. Najbardziej wkurwiał komentator na tvp sport z tą swoją podnietą Zielonym Przylądkiem i że większość pewnie jest za "underdogiem" w tym meczu
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. 19 minut temu, GearsUp napisał(a):że większość pewnie jest za "underdogiem" w tym meczubo tak jest
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. 18 minut temu, Figaro napisał(a):bo tak jestDziwnie się go słuchało kiedy dosłownie cały stadion był za Argentyną
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Ciekawe czy piłkarze Cabo Verde podzielili już rządową premię po takich mistrzostwach
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Jakby pasiastym karłom groził protokół Escobar po powrocie, to by się 2 razy zastanowili czy warto grać chodzonego i demolować komuś typerka
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Najlepsza była wymiana bramkarza na tego lepszego, przed karnymi dla Australii. Po czym, nie obronił żadnego 🤓 Edytowane 9 godzin temu9 godz. przez Bishonen88
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Co tu mówić, niesamowita historia. Pokaz, że w futbolu "wszystko" jest możliwe.Jeszcze mecz z Hiszpanią to był taki typowy fuks na 0-0, gnietli ich w chuj ale nie mogli strzelić, bywa.Ale następne 3 mecze, w tym z MISTRZEM ŚWIATA, to była naprawdę sensowna gra dwóch ekip, które walczą o coś.To nie była wcale walka o przetrwanie i fuksa, jak Kura Kao, Jordania czy mój ulubiony Paragwaj, który jeszcze pomimo tego wszedł do szesnastki hehe.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Dla mnie Capo to nie taka wielka niespodzianka, bo widziałem już ich kiedyś na Pucharze Afryki i widać było że im się chce myśleć/grać, nie jak reszcie kontynentu. Zresztą zawsze mentalem bliżej im było do Portugalii. Jak zwykle każdy kto gryzie trawę dla kadry, a nie gra w jakichś tam miliardy dolarów teams ma u mnie plus milion do zajebistości.Ktoś tam miał bekę, że Paragwajczyk płakał na konferencji bo dla niego to zaszczyt grać dla kadry, a nie przyjechał przede wszystkim po premię - ok...
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Kanadzie znowu zachciało się udawać poważną drużynę. Ciekawe na jak długo starczy animuszu.