Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 18 minut temu, Whisker napisał(a):Do platyny trzeba chyba na wszystkich poziomach ich ponownie rozjechać? Czyli carnage tam tez jest?A nie wiem. Na switchu bozym nie ma pucharkow
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Ja po skończeniu jeszcze sobie zrobie te areny bo chce strój i poszukam brakujących skrzyneczek bo chce sobie pooglądać wszystkie modele stworów. Kilka prób znowu za mną i już w drugiej fazie zabieram mu pół paska żyćka, lekko zostanie ubity śmieć do końca weekendu!
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 2 minuty temu, Pupcio napisał(a):Ja po skończeniu jeszcze sobie zrobie te areny bo chce strój i poszukam brakujących skrzyneczek bo chce sobie pooglądać wszystkie modele stworów. Kilka prób znowu za mną i już w drugiej fazie zabieram mu pół paska żyćka, lekko zostanie ubity śmieć do końca weekendu!Jak go rozwalisz, to wbijaj na arene, bo tam juz zabawa bez itemow. Ps. Masz item wskrzeszający? Taka jakby zlota tarcza. Mozna ja gdzies dostac czy dropnac. Ew. W swiatyni mozna za czerwone dusze kupic (chyba 30k).
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. jo+ jeszcze ten itemek co odnawia 3 apteczki. Wychodzi brak ogrania sekiro to sie człowiek męczy w grze dla niedzielniaków
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Wysiadam z Platyny w tej grze jestem za stary @_@ ( smutno bo tylko 2 trofeczki do konca rip )
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Dobra. Moge uznac gre za skonczona w 100%, ale nie wymaksowana.Carnage nie ruszam. Za to ogarnieta gra w trybie walka, wszystkie zadanka poboczne zrobione i areny zaliczone. Zbroja, miecz i rekawica tez zrobione na maxSpojlerSpojler 2 Edytowane 6 godzin temu6 godz. przez Pierre Deck
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 47 minut temu, wet_willy napisał(a):Wysiadam z Platyny w tej grze jestem za stary @_@ ( smutno bo tylko 2 trofeczki do konca rip )Odpadłes na ostatnim? A tu jeszcze z tych trudniejszych chyba wszyscy bossowie na carnage w boss mode
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Z Ez Issen w Boss Mode to raczej nie bedzie az tak trudne tym bardziej ze w Boss Mode na Carnage mam do zrobienia tylko 3 ostatnich z czego 1 to zart.