Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Onimusha: Way of the Sword

Featured Replies

• Odpowiedzi 457
  • Wyświetleń 29,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Takiej gry mi brakowało. Od dziecka uwielbiam kulturę Dalekiego Wschodu. Wychowałem się na takich filmach jak „Wejście smoka” czy seria „Pijany mistrz”. Jedną z pierwszych gier, w jakie grałem w życiu

• Czekaj, czekaj. Grasz na ez i zablokowałeś sie na bossie? Na pewno grasz na padzie? Tv włączony?

• jak coś gra będzie w Play Anywhere

Opublikowano

Ja po skończeniu jeszcze sobie zrobie te areny bo chce strój i poszukam brakujących skrzyneczek bo chce sobie pooglądać wszystkie modele stworów. Kilka prób znowu za mną i już w drugiej fazie zabieram mu pół paska żyćka, lekko zostanie ubity śmieć do końca weekendu!problem

Opublikowano
2 minuty temu, Pupcio napisał(a):

Ja po skończeniu jeszcze sobie zrobie te areny bo chce strój i poszukam brakujących skrzyneczek bo chce sobie pooglądać wszystkie modele stworów. Kilka prób znowu za mną i już w drugiej fazie zabieram mu pół paska żyćka, lekko zostanie ubity śmieć do końca weekendu!problem

Jak go rozwalisz, to wbijaj na arene, bo tam juz zabawa bez itemow.

Ps. Masz item wskrzeszający? Taka jakby zlota tarcza. Mozna ja gdzies dostac czy dropnac. Ew. W swiatyni mozna za czerwone dusze kupic (chyba 30k).

Opublikowano

jo+ jeszcze ten itemek co odnawia 3 apteczki. Wychodzi brak ogrania sekiro to sie człowiek męczy w grze dla niedzielniakówbeksa

Opublikowano

Wysiadam z Platyny w tej grze jestem za stary @_@ ( smutno bo tylko 2 trofeczki do konca rip )

Opublikowano

Dobra. Moge uznac gre za skonczona w 100%, ale nie wymaksowana.

Carnage nie ruszam. Za to ogarnieta gra w trybie walka, wszystkie zadanka poboczne zrobione i areny zaliczone. Zbroja, miecz i rekawica tez zrobione na max

Spojler

20260911121628-01M27ZFHJF66ZZN91PTSD3M76P.jpg

Spojler 2

20260911121630-01M27ZFQ15SFS1PCDGP8BBP03F.jpg

Edytowane przez Pierre Deck

Opublikowano
47 minut temu, wet_willy napisał(a):

Wysiadam z Platyny w tej grze jestem za stary @_@ ( smutno bo tylko 2 trofeczki do konca rip )

Odpadłes na ostatnim? A tu jeszcze z tych trudniejszych chyba wszyscy bossowie na carnage w boss mode

Opublikowano

Z Ez Issen w Boss Mode to raczej nie bedzie az tak trudne tym bardziej ze w Boss Mode na Carnage mam do zrobienia tylko 3 ostatnich z czego 1 to zart.