Opublikowano 5 września5 wrz pogralem jakies 3-4hwalka cudowna, issen ma super krotkie okienko, ale jest w chuj satysfakcjonujacy.glowny bohater - topgraficzka ladna, ale nie jestem fanem capcomowych wypranych kolorow, strasznie smutno to wyglada momentami. wiem wiem, klimat.bieganie po miescie - na razie najgorszy element gry. zobaczymy co dalej.
Opublikowano 5 września5 wrz Ja teraz jestem w nowej zamkniętej miejscówce no i wtedy ta gra jest świetna, oby jak najwięcej takich momentów
Opublikowano 5 września5 wrz Ten Ifuu sprał mi tyłek z 5x. Coraz bardziej rozkręca się ta gra pod względem poziomu trudności.
Opublikowano 5 września5 wrz Ładny wynik Onimuszka dzisiaj wykręciła, polski symulator czyszczenia obozów już się do tego wyniku nie zbliży
Opublikowano sobota o 18:025 dni Potężni Polacy przegrali z CapGodem - 81,559 vs 66,045, prawie 20% przewagi. Edytowane sobota o 18:045 dni przez Kuba0101
Opublikowano sobota o 19:475 dni Ja olałem bieganie w mieście za pobocznymi misjami i szukaniem tych pierdół, gra ma dobre tempo jak się idzie tylko główną ścieżką, boss za bossem
Opublikowano sobota o 19:585 dni 43 minuty temu, Mari4n napisał(a):Demko znowu odpaliłem i pocisnąłem walkę z sekretnym bossem. Twardy, godzinę mi zeszło. Przy okazji rozkminiłem że można wciągać dusze nawet podczas blokowania.Blok3 godziny temu, Kuba0101 napisał(a):Ten Ifuu sprał mi tyłek z 5x. Coraz bardziej rozkręca się ta gra pod względem poziomu trudności.Wlasnie go pokonalem. Bardzo fajny boss. I tez kilka razy oklep mi dal. Choc pierwsze proby to raczej uczenie sie ruchow i trenowanie timingu pod rozne ataki.Spoko czuc progres, ze kazda przegrana czegos uczy i np po kilku oklepach od niego, to pozniej cala pierwsza faze bez dmg mu zdjalem. Bardzo fajny tytul. Takie Sekiro w stylu Wukong
Opublikowano sobota o 20:045 dni No takie lekkie Sekiro. Znalazłem spoko poradnik dotyczący Issen:https://www.youtube.com/watch?v=WYQhJq9auzMParować potrafię, ale Issen zazwyczaj wychodzi mi przypadkowo. Świetna jest ta mechanika.
Opublikowano sobota o 20:345 dni Pierwsza moja styczność z serią dzięki demku dostępnym w ps store. Muszę przyznać, że walka mega satysfakcjonująca a Japonia wylewa się z ekranu. Kiedyś kupię sobie na płycie i chętnie ogram.
Opublikowano sobota o 21:145 dni Lubię tego MC, świat szaro-bury i ponury jakieś schizy a ten swoją mimiką jaja sobie robi. Fajny kontrast. :D https://www.youtube.com/watch?v=t0ttUk9TIyE&t=16s
Opublikowano sobota o 23:005 dni Chyba jestem dobry bo tego issena ograłem w 15 min albo miałem szczęście
Opublikowano niedziela o 07:255 dni 18 godzin temu, Pupcio napisał(a):Tak po prawdzie to zjebali całą gre na ten moment przez te miasto. Zobaczymy jak później, teraz chyba mam kolejną liniową miejscówke to sie zobaczy, ale na ten moment tę gre ratuje ten fantastyczny model bitkiMogli sobie zrobić ten hub, ale z niego podróżować do różnych lokacji, a nie że 3/4 gry w mieście.Ta liniowa lokacja super, ale no właśnie. Za mało. Dodać do tego powtarzalność i brak większej różnorodności przeciwnikow i gra z jednej strony świetna, a z drugiej strony mocno średnia.
Opublikowano niedziela o 09:245 dni Gra fenomenalna, ostatni mój kontakt z serią był na PS2. Bardzo fajnie i przyjemnie gra się w to na S2.Teraz zablokowałem się na bossie Rasho-gan. Jakieś tipsy na niego? Po którejś fazie walki z nim, mimo, że mam z połowę paska życia - to typ mnie ubija na raz. Ale bez kitu, bardzo przyjemna gra, ciężko się od niej oderwać nawet jak mnie leszcza, boss ubija setny raz
Opublikowano niedziela o 09:365 dni 10 minut temu, Emtebe napisał(a):Gra fenomenalna, ostatni mój kontakt z serią był na PS2. Bardzo fajnie i przyjemnie gra się w to na S2.Teraz zablokowałem się na bossie Rasho-gan. Jakieś tipsy na niego? Po którejś fazie walki z nim, mimo, że mam z połowę paska życia - to typ mnie ubija na raz.Ale bez kitu, bardzo przyjemna gra, ciężko się od niej oderwać nawet jak mnie leszcza, boss ubija setny raz Oczekuj na atak i kontruj. Do jak uderzasz to jeden silny atak lub 2 szybkie, by miec czas na zablokowanie atakuW 2 fazie, jak mackami bedzie chcial w ciebie rzucic chata, to z luku wal w nie, by mu na cymbal spadlo.Kazda porazka czegos cie nauczy i go ogarniesz ;) Edytowane niedziela o 09:365 dni przez Pierre Deck
Opublikowano niedziela o 10:305 dni Najlepsza taktyka na bossa, to zmiana na 'easy', a później powrót na 'normal'.
Opublikowano niedziela o 12:035 dni 1 godzinę temu, Boomcio napisał(a):Najlepsza taktyka na bossa, to zmiana na 'easy', a później powrót na 'normal'.Za takie praktyki trafia sie do piekla dla graczykowA przy okazjiGracie na tym trybie fabula czy walka?Ja cisne w tryb walka i gierka moim zdaniem ma uczciwy poziom trudnosci. Nie jest przesadnie trudna ale daje satysfakcje z walki Edytowane niedziela o 12:045 dni przez Pierre Deck
Opublikowano niedziela o 12:055 dni 23 minuty temu, Emtebe napisał(a):Nie mówicie nikomu, ale gram na "fabule" Czekaj, czekaj.Grasz na ez i zablokowałeś sie na bossie?Na pewno grasz na padzie?Tv włączony?
Opublikowano niedziela o 12:095 dni 27 minut temu, Emtebe napisał(a):Nie mówicie nikomu, ale gram na "fabule" To moze pad ci sie rozladowal, ze go przejsc nie mozesz?
Opublikowano niedziela o 12:245 dni Pamiętam jak kiedyś mój kolega w podstawówce dostał kompa i pierwszego FPSa project IGI (czy coś takiego) to grał na klawiaturze w całości, bez myszy. Opowiadał, że ta gra jest bardzo trudna i że na początkowym etapie nie może przebrnąć bo go z góry przeciwnicy załatwiają a on nie może strzelać do góry tak wysoko. Poszedłem do niego, pogrzebałem chwilę w ustawieniach, odpaliłem grę, wykonałem pierwszy ruch myszką w górę... Wyraz jego twarzy był bezcenny... No więc cóż są tacy gracze. Niech kolega coś tam w padzie poszuka, sprawdzi wszystkie przyciski, te po boku i z przodu pada też.
Opublikowano niedziela o 12:315 dni 44 minuty temu, Emtebe napisał(a):Nie mówicie nikomu, ale gram na "fabule" Tylko tak, ale grajki będą sobie wkręcać, że co najmniej normal, inaczej wyjazd na harem. Od dawna relaksuję się przy grach telewizyjnych na easy i to jest to - ostateczne power fantasy i topowy chill. Padzik, klasyczny Monsterek, oczywiście Zero Sugar, może jakieś łakocie, kapci00szki i lecimy z frajernią na story ba, nawet jedną ręką, gdy druga akurat brudna od czitosów. Jakich? Serowych, rzecz jasna Edytowane niedziela o 12:325 dni przez Resident Debil
Opublikowano niedziela o 12:455 dni 14 minut temu, Resident Debil napisał(a):Tylko tak, ale grajki będą sobie wkręcać, że co najmniej normal, inaczej wyjazd na harem. Od dawna relaksuję się przy grach telewizyjnych na easy i to jest to - ostateczne power fantasy i topowy chill. Padzik, klasyczny Monsterek, oczywiście Zero Sugar, może jakieś łakocie, kapci00szki i lecimy z frajernią na story ba, nawet jedną ręką, gdy druga akurat brudna od czitosów. Jakich? Serowych, rzecz jasnaCo dalej?Odpalanie gameplay'a 100% walktrough na YT i potem w temacie "wlasnie ukonczylem" recka napisana przez AI?
Opublikowano niedziela o 12:465 dni Ja właśnie mam natłok gier, za mało kończę za dużo kupuję. Dlatego w grach delektuję się fabułą na niskim poziomie a jak chcę wyzwanie to na kolejne podejście o ile kupka wstydu pozwoli