Opublikowano wczoraj o 05:53 1 dzień Mi się początkowo nie podobało latanie po mieście ale się wkręciłem, fajne są ciekawostki o historycznej Japonii jak się znajduje te pieski. Można pograć i się czegoś ciekawego dowiedzieć, mistrzowie z Capcom. Bossy zajebiste walka kozacka, no podkręciłbym zwykłe moby żeby były agresywniejsze tylko.
Opublikowano wczoraj o 05:56 1 dzień 9 godzin temu, Rotevil napisał(a):Liczyłem na coś ekstra za znalezienie wszystkich piesków i jebał ich pies za te skiny mieczy Imo całkiem ekstra. Teraz się w grach dostaje za to trofeum i nic więcej zazwyczaj
Opublikowano wczoraj o 07:19 1 dzień 10 min18sec - to jest łatwy tryb? Wciśnij teraz spację? https://www.youtube.com/watch?v=H9uxDk64HKc
Opublikowano wczoraj o 09:19 1 dzień Ukończone. Walka kapitalna, nie pamiętam kiedy tak przyjemnie mi się walczyło w grze. Chyba w Sekiro ostatnio. Trochę powtarzalności jest, a nawet czasem za dużo. Poboczne to tylko te z motylem, bo tamte to kek totalny, te bez voice actingu. Cutscenki genialne i fabuła też mi się podobała. Pograłbym jeszcze, ale nie ma czasu, bo za dużo gier.
Opublikowano wczoraj o 10:52 1 dzień No mi system walki właśnie przypomina Sekiro zwłaszcza to parrowanie.U mnie ostatni Boss bo włażę już na górę a tam jeden za drugim gra prze świetna
Opublikowano wczoraj o 15:15 1 dzień Widze że przy ostatnim bossie to ja chyba sobie troche posiedze xD
Opublikowano wczoraj o 16:05 1 dzień Mną Wielki Nue zamiata od wczoraj. Jak w końcu mu dojebałem, to się okazało że ma dwie fazy. Nie wiem czemu myślałem że będzie jedna xd.A gdzie tam do ostatniego bossa
Opublikowano wczoraj o 16:08 1 dzień 3 minuty temu, MichAelis napisał(a):Mną Wielki Nue zamiata od wczoraj. Jak w końcu mu dojebałem, to się okazało że ma dwie fazy. Nie wiem czemu myślałem że będzie jedna xd.A gdzie tam do ostatniego bossa Nad paskiem zycka masz kropke. Kazda kropka to dodatkowa faza
Opublikowano wczoraj o 16:22 1 dzień W dniu 6.09.2026 o 14:24, michu86- napisał(a):Pamiętam jak kiedyś mój kolega w podstawówce dostał kompa i pierwszego FPSa project IGI (czy coś takiego) to grał na klawiaturze w całości, bez myszy. Opowiadał, że ta gra jest bardzo trudna i że na początkowym etapie nie może przebrnąć bo go z góry przeciwnicy załatwiają a on nie może strzelać do góry tak wysoko.Poszedłem do niego, pogrzebałem chwilę w ustawieniach, odpaliłem grę, wykonałem pierwszy ruch myszką w górę... Wyraz jego twarzy był bezcenny... No więc cóż są tacy gracze. Niech kolega coś tam w padzie poszuka, sprawdzi wszystkie przyciski, te po boku i z przodu pada też.Mój ojciec tak Quake’a 2 przeszedł na PSX-ie. Nie było innej opcji, niż podnoszenie celownika R1 i obniżanie L1, bo nie mialem DualShocka tylko tego podstawowego pada od Sony (bez analogów). I twierdził przy tym, że normalnie się przecież gra, wcale nie jest jakoś trudno celować.
Opublikowano wczoraj o 16:36 1 dzień 12 minut temu, l33t napisał(a):Mój ojciec tak Quake’a 2 przeszedł na PSX-ie. Nie było innej opcji, niż podnoszenie celownika R1 i obniżanie L1, bo nie mialem DualShocka tylko tego podstawowego pada od Sony (bez analogów). I twierdził przy tym, że normalnie się przecież gra, wcale nie jest jakoś trudno celować.Ja pamietam, jak przechodzilem MoH 1 i MoH Underground na PS1 i tam chodziles krzyzakiem, a celowales trzymajac R1 i stojac w miejscu. Z gierki taki chwilowy celowniczek sie robil xD
Opublikowano wczoraj o 16:38 1 dzień 1 minutę temu, Pierre Deck napisał(a):Ja pamietam, jak przechodzilem MoH 1 i MoH Underground na PS1 i tam chodziles krzyzakiem, a celowales trzymajac R1 i stojac w miejscu. Z gierki taki chwilowy celowniczek sie robil xDNo dokładnie na tej zasadzie praktycznie. Brak gałki w padzie, więc człowiek ćwiczył skilla. Nie było zmiłuj!
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. Jest postęp, udało mi się dojść do drugiej fazy. Co prawda zginąłem w sekunde po pierwszym ciosie no ale jest progres!!1 Nie no mam wrażenie że cała gra to był jakiś trening przed tą walką xD no ale zajebiście sie gra, nie trzeba jak zwierze biec pół mapki żeby zawalczyć z bossem ponownie jak w niektórych grach
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. 3 minuty temu, Pupcio napisał(a):Jest postęp, udało mi się dojść do drugiej fazy. Co prawda zginąłem w sekunde po pierwszym ciosie no ale jest progres!!1 Nie no mam wrażenie że cała gra to był jakiś trening przed tą walką xD no ale zajebiście sie gra, nie trzeba jak zwierze biec pół mapki żeby zawalczyć z bossem ponownie jak w niektórych grach Pierwsza faza akurat calkiem prosta byla ;) w ostatniej najlepsza zabawa Edytowane 23 godziny temu23 godz. przez Pierre Deck
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Robicie te rewanze na arenie? Ja zaczalem sobie dzis i zostaly mi 3 ostatnie bossy.Jestem ciekaw tego skina za te osiagniecie.Ps. Zrobienie na trybie akcja zalicza jednoczesnie fabule. Nie trzeba 2 podejsc robic Edytowane 21 godzin temu21 godz. przez Pierre Deck
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Skończone, ostatni boss rozjechany dwie godziny temu a sama walka? No porównałbym ją do Ishina z Sekiro. Z początku nie do przejścia ale po obczajeniu na blachę kontr na każdy atak poszło no damage. Pierwsza faza lajcie, druga też a trzecia czasochłonna ale do ogarnięcia na styk. Prób? Ze 20 wyszło, co za gra, 10/10 ten pojedynek ale dumny jestem że weszło
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. 33 minuty temu, Whisker napisał(a):Skończone, ostatni boss rozjechany dwie godziny temu a sama walka? No porównałbym ją do Ishina z Sekiro. Z początku nie do przejścia ale po obczajeniu na blachę kontr na każdy atak poszło no damage. Pierwsza faza lajcie, druga też a trzecia czasochłonna ale do ogarnięcia na styk. Prób? Ze 20 wyszło, co za gra, 10/10 ten pojedynek ale dumny jestem że weszłoPojedynek 10/10. A gra jako całość po ukończeniu? Chyba że na chłodno chcesz podsumować po ciężkim finale.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. 13 minut temu, l33t napisał(a):Pojedynek 10/10. A gra jako całość po ukończeniu? Chyba że na chłodno chcesz podsumować po ciężkim finale.Spokojnie 9/10 daje za ponad 33 godziny zabawy z niesamowitym i dopieszczonym systemem walki. Zrobiłem na mapie wszystkie zadania poboczne i ulepszenia, został mi Carnage i tyle. CapGods jest na fali i tu po raz kolejny pokazali kunszt. Konkurencja daleko w tyle. Kiedyś myślałem że ciężko będzie dogonić Sekiro a tutaj prześcignęli. Połączenie najlepszych styli walki, timingu i dodatkowo fajna fabuła z pamiętnymi postaciami. No Onimusha wróciła na tron zdecydowanie!Ps. W Sekiro zrobiłem platynę jak w większości Souls Like i tutaj też się zepnę bo wciąga to mega, tu nie ma przypadków, pełne skupienie i olewasz dodatkowe formy czy regeneracje, działasz tylko na szybkości kontr / parowaniu, uników czy isenach (których osobiście nie używałem) Edytowane 19 godzin temu19 godz. przez Whisker
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Ja powoli siadam psychicznie od walenia glowa w sciane na Carnage z ostatnim Bossem jeden blad i 8 do 10 minut walki idzie sie jebac. O ile na Normal szlo szybo to tutaj ten Clown jest masakrycznym damage spongem i tak w polowie Phase 2 mnie zaczyna mental stack zjadc, bonusowo wielki chuj w dupe chinczykowi z Capcom ktory wymyslil ten rzut ze zmiennym timingiem zaleznym od dystansu. Ogolnie w te rzuty przez cala gre dosc czesto idzie sie wjebac...
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. 13 godzin temu, MichAelis napisał(a):Mną Wielki Nue zamiata od wczoraj. Jak w końcu mu dojebałem, to się okazało że ma dwie fazy. Nie wiem czemu myślałem że będzie jedna xd.A gdzie tam do ostatniego bossa O, widzę, że utknęliśmy na tym samym przystanku Ale walka jest miodna. Trochę irytujące jest, że nie można użyć "power upów" w dowolnym momencie, tylko postać musi zakończyć sekwencję ruchów i dopiero można guzik wcisnąć. No ale to chyba o to chodzi w takich grach, ja tam się nie znam
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Ja niedawno zacząłem i jestem po 3 bossie, który dość trudny był w porównaniu do tych 2 pierwszych. Ale jak już się skuma co trzeba i w jakim momencie robić to daje ta walka ogromną satysfakcję.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Wczoraj te sale treningowa zaczalem cisnac. I dochodze do 3 fazy ostatniego bossa. W tym trybie jest o tyle trudniej, ze nie ma itemkow i paski ze specjalami sa ustawione na zero.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 35 minut temu, Pierre Deck napisał(a):Wczoraj te sale treningowa zaczalem cisnac. I dochodze do 3 fazy ostatniego bossa. W tym trybie jest o tyle trudniej, ze nie ma itemkow i paski ze specjalami sa ustawione na zero.Do platyny trzeba chyba na wszystkich poziomach ich ponownie rozjechać? Czyli carnage tam tez jest?