Opublikowano 16 marca16 mar Autor Wysylka zgodnie z planem max do 20.03 :P. Tak ze cierpliwosc i spokoj nas uratuja!
Opublikowano 16 marca16 mar Ciekawe kiedy zapowiedź nowego specjala. W kwietniu? Czy jeszcze w marcu?
Opublikowano 16 marca16 mar No pracowity okres przed Prezesem. W przyszłym tygodniu zapowiedź i preordery Silent Hilla, potem zaraz nowe PE, a pewnie w połowie kwietnia trzeba już zapowiadać Snesa.
Opublikowano 16 marca16 mar 4 godziny temu, Perez napisał(a): Wysylka zgodnie z planem max do 20.03 :P. Tak ze cierpliwosc i spokoj nas uratuja!
Opublikowano 17 marca17 mar U mnie cisza, ale mam książkę do przeczytania i ostatni numer, także nie pali się.
Opublikowano 17 marca17 mar Autor 20 minut temu, grzybiarz napisał(a): U mnie cisza, ale mam książkę do przeczytania i ostatni numer, także nie pali się. Właśnie InPost zgarnął kolejne 200 sztuk, zostaje jeszcze jakieś 900 - pewnie jutro z 500 i na środę co zostanie. Wszystkie inne pozostałe (UPS, DPD, Allegro One) wyjechały już lub wyjadą dzisiaj.
Opublikowano 18 marca18 mar Wczoraj odebrałem. Troszkę się cykałem czy przyjdzie też PS3 Extreme bo zamawiałem dawno temu ale wszystko jest. Będzie czytane
Opublikowano 18 marca18 mar Autor Dzisiaj wyjdzie jakieś kolejne 500-600 paczek i zostaje ostatnie 400 na jutro i finito z wysyłkami
Opublikowano 18 marca18 mar Numer wstępnie przejrzany i zapowiada się zacnie. Tylko gdzie jest Dune II ? Trochę kryminał nie dać recenzji takiej gry... No i nie wiem czy był sens tracić tyle stron na poradnik do Dooma, ale to już kwestia gustu. Poza tym fajne wydawnictwo. Edytowane 18 marca18 mar przez czapa
Opublikowano 18 marca18 mar Czuję, że skoro jestem teraz PUBLIKOWANYM AUTOREM to czekają mnie wielkie rzeczy. WIELKIE.
Opublikowano 18 marca18 mar Ten poradnik do Dooma to taki trochę na doczepkę. Kilka dodatkowych recenzji byłoby jednak lepsze. Ale co kto lubi.
Opublikowano 18 marca18 mar Dostałem paczuszkę i jestem very happy. 😅 Powrót do czasów lat 90. Pachnie farbą jak czyta się. Dziękuję za opisy do moich ulubionych gier i tych wcześniej nieznanych np. Ignition albo Scorched Earth. Barwne strony i ładny uklad graficzny i dobrze że jest okladka gry przy artykule! Edytowane 18 marca18 mar przez Danny85 Zmiana
Opublikowano 18 marca18 mar Autor Uff, skończone. Jutro odbiór ostatniej partii i wysyłka opanowana. Raz jeszcze dzięki Oprócz PC zeszło sporo wcześniejszych wydań lub aktualnych numerów PE - aż się miejsce w garażu zrobiło
Opublikowano 19 marca19 mar Pojawiła się etykieta w apce tak więc pewnie jutro będzie, wziąłem jeszcze do kompletu numer o Amidze bo jakoś wcześniej skipnalem.