Opublikowano 6 lutego6 lut Tylko ja jeszcze na PS4 siedzę i nie widziałem nigdzie na płycie tego Master Collection w rozsądnej cenie.
Opublikowano 6 lutego6 lut Godzinę temu, BRY@N napisał(a): Kurczę a ja kiedyś odpuściłem 3 ze względu na te wszystkie złe opinie a nie wiedziałem, że jest poprawiona wersja Trzeba gdzieś poszukać póki jeszcze mam PS3 i nadrobić. Oryginalna trójka to jest jeden z większych badziewi w giereczkowie - stawiam tylko trochę wyżej niż dmc2. Jedna bron, jakieś głupoty typu POKAZMY LUDZKA STRONE RYU. Na chuj kurwa pytam się - ja chcę zajebac fienda za 1000 różnych sposobów, a nie zastanawiać się czy Ryu ma wzwód czy depreche przy zabiciu
Opublikowano 8 lutego8 lut Panowie dobrze będzie, widać, że Ryu ma więcej chapterów niż jeden do ogrania, na prawdę wierzę w zabiega z DMC4/V - gdzie owszem to nie Dante był głównym bohaterem a twórcy wiedzieli jak z klasą przesunąć go na dalszy plan, myślę, że tu będzie podobnie i jak NG4 wyjdzie - taka 5 będzie już głównie mogła się skupić na Yakumo. Na trailerze widać, że młody ma dwie bronie - szczerze jeżeli to będzie dobrze upchane to mi styknie, co do Ryu strasznie jestem ciekaw jego roli o godziny w NG4, mam nadzieję, że czasu antenowego mu nie zabraknie i faktycznie Platynowi wiedzą jak przywrócić tą markę na salony dzisiejszego gamingu - bo jak nie, no to będzie jaki piszę XM - znowu markę zakopią na 10-15 lat... No nic trzeba trzymać kciuki.
Opublikowano 9 lutego9 lut Młody ma mieć kilka typów broni a hayabusa jak to postać gościnna jeden typ ale będzie można zdobywać inne rodzaje miecza i zmieniać wygląd. Oczywiście mam nadzieję że to nie prawda i ryu będzie miał chociaż z 3 rodzaje broni ale niestety leaker jest legitny. Ktoś zrobił też analizę animacji hayabusy z trailera i jest to 1:1 system walki z 3re. W sumie bardzo dobrze bo był bardzo solidny i soczysty.
Opublikowano 16 lutego16 lut Im więcej oglądam ten trailer, tym bardziej mi się podoba. Jak dla mnie Hayabusy mogły w ogóle tu nie być. Yakumo brzmi seksi. W ogóle dźwięk jest w pytę. Mam ciareczki jak w tle leci muzyczka, a demonica się smieje. Kocham tę serię, ale nawet bym nie chciał ng2 redux. Mam zaufanie do platinum i wierzę, że zrobią coś wyjątkowego. Oby ninja nie srali wybuchającymi shurikenami na MN, bo chciałoby się porobic trochę combosów, a nie trzymac blok przez całą grę.
Opublikowano 1 marca1 mar Nowe informacje. "There will be more Yakumo." -Interview with Yasuda and Nakao about NG4 https://www.4gamer.net/games/875/G087562/20250127029/ "I would say that you have about a 50/50 chance to operate Ryu Hayabusa and Yakumo." Mr. Nakao: "More often than not, it will be Yakumo. However, Ryu is not a pinpoint character, and there is enough volume in the game to give players a good sense of his character and strength. Ryu has the same feel as in "2", but he can use a variety of techniques such as the Iizuna Drop and the Flying Swallow to fight." Some interesting points in case anybody doesn't feel like reading: • You will be playing as Ryu and Yakumo at about a 50/50 split (edited from the original version of my post due to mistranslation). • Development took more inspiration from 2 than any other entry in the franchise • Tried to stay away from explicitly copying parry/evade trends in modern games, instead trying to make something unique in that territory • Ryu will play very in line with how he has historically, but Yakumo has a very "Platinum Games" structure to his combat • Difficulty has been adjusted to more easily accommodate beginners and intermediate players Edytowane 1 marca1 mar przez Soul
Opublikowano 1 marca1 mar Z tego co poczytałem: -Gramy 50/50 Ryu/Yakumo -Gra czerpie garściami z NG2 i jest inspiracją na NG4 -Gra ma być bardziej przystępna ale będą też poziomy dla masachiwstow Dla wytrawnych graczy ma być wiele fajny mechanik i nowych technik. - Ma wrócić clashowanie się broni z przeciwnikami coś ala clashe z Muraiem z NG1.
Opublikowano 12 marca12 mar https://www.facebook.com/share/v/18HViQptY5/ Perfect block w akcji, fajnie to wygląda:)
Opublikowano 22 kwietnia22 kwi Wreszcie coś dobrego z Hayabusy!https://x.com/TeamNINJAStudio/status/1914695705610076507?s=19
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Coś mi nie do końca pasuje w tym Gaidenie, ale no wiadomo, że będzie szlachtowane :P
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Godzinę temu, Szermac napisał(a):Coś mi nie do końca pasuje w tym Gaidenie, ale no wiadomo, że będzie szlachtowane :PJa wiem, co mi nie pasuje świeżo po dwójce - wrogowie tu czekają jak te przysłowiowe pizdy na swoją kolej. Wprawdzie to krótkie urywki, więc wniosek może na wyrost, ale to była pierwsza myśl przy tym gameplayu.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Mi to chyba cały klimat nie siedzi. Ten industrial, światła, rozbłyski, lasery xD
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. W gatunku potężna posucha, a ta gra to jak balsam na ranę. Zero wątpliwości, że dowiozą, ale błagam - popracujcie nad kamerą.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Wynikałoby z tego, że Yakumo ma pięć broni (spoko), a Ryu tylko jedną - co sugeruje, że będzie się nim grało dosyć mało. Niemniej nawet w tym układzie, zwłaszcza uwzględniwszy, że moveset Ryu wydaje się być żywcem wzięty z NG3RE, to i tak słabo, że nie dali mu jeszcze chociaż z dwóch broni, ta seria miała tyle charakterystycznego sprzętu, że zwyczajnie szkoda, że nie będzie lunara, szponów czy innej kosy.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. No widać, że motywem przewodnim jest ta pewna nowoczesność i świecąca sraka xD
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Bardzo fajny trailer - ważne, że potwierdza się jedna rzecz bo bałem się, że tego może zabraknąć ( czyli odbijanie się od barków przeciwnika) Sama gra ma być 40 do 60% dla Yakumo, nie mam z tym problemu tak jak z tym, że to gnojek dostał kilka nowych broni i trzeba przyznać, że pomysłowych - wole to niż znowu klepani Lunarem, po za tym jest duża szansa, że czasem Ryu dostanie więcej borni.Nigdy nie miałem problemu w granie tylko Dragon Swordem więc i tu go nie będzie.Czekam bo jest na co na prawdę b.dobrze to wszystko wygląda - widać, że trailer nagrany na jakimś easy mode, miał być widowiskowy i jest, data premiery też pięknie myślałem, że będzie później.