Opublikowano środa o 12:511 dzień 2 godziny temu, Josh napisał(a):4. Są zwykłe ninja z katanami i takie ze "szponami", tych drugich właśnie mi brakowało do trofika.23 minuty temu, Soul napisał(a):Zrobiłem wszystkie trailsy(Bossowie/comabty) brak trofika chapter chalange też się liczą?Dzięki, też mi brakowało z pazurami.Soul, trzeba zrobić misję w story i purgatory jeszcze
Opublikowano środa o 13:471 dzień I je można zrobić tylko w story? Chapter chalange odpada? Bo mam np zabić tego i tego bossa ta konkretną bronią.
Opublikowano środa o 14:221 dzień 1 godzinę temu, Soul napisał(a):Zrobiłem wszystkie trailsy(Bossowie/comabty) brak trofika chapter chalange też się liczą?Na pewno wszystkich bossów? Jeden jest ukryty i trzeba go najpierw odblokować robiąc story.
Opublikowano środa o 14:471 dzień Mówisz o tym dostępnym tylko dla Hayabusy?Biegniemy po wodzie do niego.
Opublikowano środa o 16:161 dzień To może jeszcze trzeba zrobić wszystkie misje Purgatory na najwyższym poziomie trudności (czyli wybierając najmniejszą ilość HP). Czytałem, że gra może ich nie zaliczyć jeżeli robisz je z menu głównego gry i trzeba pyknać wszystkie w story mode.
Opublikowano środa o 16:591 dzień Dla pewności zrobi się Bawiliście się coś bardziej Assassisn Tools?Matko jedyna jaką to ma świetna mechaniką działania w formie kruka, jakie tam animacje pożogi się odpalają i rozrywają typów na kawałki :) Edytowane środa o 16:591 dzień przez Soul
Opublikowano środa o 18:341 dzień 2 godziny temu, Josh napisał(a):To może jeszcze trzeba zrobić wszystkie misje Purgatory na najwyższym poziomie trudności (czyli wybierając najmniejszą ilość HP). Czytałem, że gra może ich nie zaliczyć jeżeli robisz je z menu głównego gry i trzeba pyknać wszystkie w story mode.Purgatory trzeba przejść w story żeby zaliczyło, ale nie trzeba na najwyższym utrudnieniu - może być defaultowe że 100% życia.
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Wpadła platyna. Bardzo fajna gra, dla każdego fana Ninja Gaiden powinien to być zakup obowiązkowy. Ma swoje wady, widać niski budżet, ale mięsko czyli system jest świetne - yakumo zajebisty bohater do grania jeśli chodzi o bronie i system walki, Ryju słaby przez jedna broń.Czekam na dlc
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Wróciłem sobie do NG2. Jezu Chryste, jakie to jest dobrew sensie, że klasę niżej niż pierwsze NG, ale i tak ze dwie wyżej od NG4 (i pięćset razy wyżej od NG3). Z 15 lat temu raz skończyłem na x360, wtedy jakoś średnio mi siadło, wręcz ledwo wymęczyłm i nigdy więcej już nie wróciłem. Proszę wybacz mi Itakagi-san