Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ninja Gaiden 4 -- Platinum Games

Featured Replies

Opublikowano
2 godziny temu, Josh napisał(a):

4. Są zwykłe ninja z katanami i takie ze "szponami", tych drugich właśnie mi brakowało do trofika.

23 minuty temu, Soul napisał(a):

Zrobiłem wszystkie trailsy(Bossowie/comabty) brak trofika chapter chalange też się liczą?

Dzięki, też mi brakowało z pazurami.

Soul, trzeba zrobić misję w story i purgatory jeszcze

• Odpowiedzi 534
  • Wyświetleń 25,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, to i ja dorzucę swoje trzy grosze. Na początek polecimy z tym, co mi się nie podobało i uznaję za minus: miejscówki i estetyka - nie mam z tym problemu bo liczy się dla mnie sieka i tak jak w D

• Koniec. Ten ostatni boss, mieli rozpalić trzema szuflami węgla w piecu, a dowalili ze 3 tony I jest ten uczuć, którego nie lubię po skończeniu gry: kiedy wiem że bawiłem się bardzo dobrze, ale mimo

• Wukongowi i RoR bliżej imo do Soulsów, bo ten pieprzony pasek staminy psuje mi obraz slashera. Grając w slashera to ja chcę linkować kombosy i robić cancele a nie patrzeć czy paseczek łaskawie pozwoli

Opublikowano

I je można zrobić tylko w story?

Chapter chalange odpada? Bo mam np zabić tego i tego bossa ta konkretną bronią.

Opublikowano

Ja robię właśnie w CC - zostało mi parę i będzie platyna.

Opublikowano
1 godzinę temu, Soul napisał(a):

Zrobiłem wszystkie trailsy(Bossowie/comabty) brak trofika chapter chalange też się liczą?

Na pewno wszystkich bossów? Jeden jest ukryty i trzeba go najpierw odblokować robiąc story.

Opublikowano

Mówisz o tym dostępnym tylko dla Hayabusy?

Biegniemy po wodzie do niego.

Opublikowano

To może jeszcze trzeba zrobić wszystkie misje Purgatory na najwyższym poziomie trudności (czyli wybierając najmniejszą ilość HP). Czytałem, że gra może ich nie zaliczyć jeżeli robisz je z menu głównego gry i trzeba pyknać wszystkie w story mode.

Opublikowano

Dla pewności zrobi się )

Bawiliście się coś bardziej Assassisn Tools?

Matko jedyna jaką to ma świetna mechaniką działania w formie kruka, jakie tam animacje pożogi się odpalają i rozrywają typów na kawałki banderas

:)

20251029_171614.jpg

20251029_171616.jpg

20251029_171503.jpg

20251029_171428.jpg

20251029_171425.jpg

20251029_171358.jpg

Edytowane przez Soul

Opublikowano
2 godziny temu, Josh napisał(a):

To może jeszcze trzeba zrobić wszystkie misje Purgatory na najwyższym poziomie trudności (czyli wybierając najmniejszą ilość HP). Czytałem, że gra może ich nie zaliczyć jeżeli robisz je z menu głównego gry i trzeba pyknać wszystkie w story mode.

Purgatory trzeba przejść w story żeby zaliczyło, ale nie trzeba na najwyższym utrudnieniu - może być defaultowe że 100% życia.