Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 2 godziny temu, Josh napisał(a):4. Są zwykłe ninja z katanami i takie ze "szponami", tych drugich właśnie mi brakowało do trofika.23 minuty temu, Soul napisał(a):Zrobiłem wszystkie trailsy(Bossowie/comabty) brak trofika chapter chalange też się liczą?Dzięki, też mi brakowało z pazurami.Soul, trzeba zrobić misję w story i purgatory jeszcze
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. I je można zrobić tylko w story? Chapter chalange odpada? Bo mam np zabić tego i tego bossa ta konkretną bronią.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 1 godzinę temu, Soul napisał(a):Zrobiłem wszystkie trailsy(Bossowie/comabty) brak trofika chapter chalange też się liczą?Na pewno wszystkich bossów? Jeden jest ukryty i trzeba go najpierw odblokować robiąc story.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Mówisz o tym dostępnym tylko dla Hayabusy?Biegniemy po wodzie do niego.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. To może jeszcze trzeba zrobić wszystkie misje Purgatory na najwyższym poziomie trudności (czyli wybierając najmniejszą ilość HP). Czytałem, że gra może ich nie zaliczyć jeżeli robisz je z menu głównego gry i trzeba pyknać wszystkie w story mode.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Dla pewności zrobi się Bawiliście się coś bardziej Assassisn Tools?Matko jedyna jaką to ma świetna mechaniką działania w formie kruka, jakie tam animacje pożogi się odpalają i rozrywają typów na kawałki :) Edytowane 2 godziny temu2 godz. przez Soul
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 2 godziny temu, Josh napisał(a):To może jeszcze trzeba zrobić wszystkie misje Purgatory na najwyższym poziomie trudności (czyli wybierając najmniejszą ilość HP). Czytałem, że gra może ich nie zaliczyć jeżeli robisz je z menu głównego gry i trzeba pyknać wszystkie w story mode.Purgatory trzeba przejść w story żeby zaliczyło, ale nie trzeba na najwyższym utrudnieniu - może być defaultowe że 100% życia.