Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Budowa Domu

Featured Replies

• Odpowiedzi 107
  • Wyświetleń 11,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Na pomocy teścia i wiedzy żony (jej projekt) udało się sporo zaoszczędzić i wyłapać wykonawców Januszów, którzy pierdolili robotę. Od fundamentów była tak chujowa ekipa, że się bałem czy w ogóle to do

• Elewacja z boniowaniem przeszła moje oczekiwania i wygląda to świetnie. Natomiast wprowadzka opóźni się może nawet do wiosny Tym razem nie przez ekipy czy koszta, a temperaturę. Walczymy, żeby obniży

• Ja już w sumie skończyłem główną budowę i od paru miechów mieszkam, ale wiadomo przy domu to nigdy się nie skończy od marca lecimy ogród, ale to już na spokojnie, gdyż dom zbudowałem, by w nim sobie

Opublikowano
8 minut temu, Shago napisał(a):

@Ukukuki zwróć uwagę jak będą płytki Tobie docinać.

Mój ziomek był dobry freak, układał wzorki sam i jak nie pasowało to jechał na hurtownię, nawet przyciski robił z kafli, btw mam takie na dole.

O tutaj widać postaranko

20260114_153249.jpg

Opublikowano
W dniu 10.01.2026 o 11:33, Kosmos napisał(a):

Elewacja z boniowaniem przeszła moje oczekiwania i wygląda to świetnie.

Natomiast wprowadzka opóźni się może nawet do wiosny / Tym razem nie przez ekipy czy koszta, a temperaturę. Walczymy, żeby obniżyć wilgoć po położeniu gładzi i bezpiecznie wstawić meble. Póki co próbujemy tanim kosztem, ale mróz nie pomaga. Jak się nie uda nie to wtawimy rekuperator (i tak miał być, ale odłożony w czasie). No i czekamy zewnątrz oraz szklane barierki na tarasie, aby nie było problemów z odbiorem.

Na dalszym etapie spróbuję wymyślić jakieś grzanie zewnątrz, aby nawet zimą pykać sobie w gierki na projektorze, bo ta ściana tarasowa idealnie się nadaje.

Poza tym to ino łopatuje i sprzątam śmieci po budowie. Jest ich masa, a wszystko trzeba uporządkować i wywieźć na pszok.

IMG_7218.webp

IMG_7220.webp

unnamed1.jpg

Przez sekundę myślałem że się budujesz w moich okolicach. Nawet widok na górki podobny. Ziomek zrobił meble do takiego domu i łaziłem bo wnętrzu bardzo fajny projekt. Zazdroszczę,ten tarasik na poranną kawusie o wschodzie słońca przed upalnym letnim dniem.banderas

Opublikowano

Beskid Niski, a projekt wykonała żona. To była pierwsza propozycja i żadnej innej już nie chciałem widzieć. Kilka osób, które też się budują w okolicy po prostu przyjeżdżało, patrzyło i pytało, co jaką techniką jest zrobione (a mi głupio, bo się na tym prawie wcale nie znam). Z drugiej strony wszyscy, którzy startowali w podobnym czasie już sobie mieszkają, a u nas na razie jest jak jest ;) Aby do wiosny.

Opublikowano
1 godzinę temu, Kosmos napisał(a):

Beskid Niski, a projekt wykonała żona. To była pierwsza propozycja i żadnej innej już nie chciałem widzieć. Kilka osób, które też się budują w okolicy po prostu przyjeżdżało, patrzyło i pytało, co jaką techniką jest zrobione (a mi głupio, bo się na tym prawie wcale nie znam). Z drugiej strony wszyscy, którzy startowali w podobnym czasie już sobie mieszkają, a u nas na razie jest jak jest ;) Aby do wiosny.

To się żona mocno inspirowała innym projektem bo ten taras identyczny i ogólna bryłea bardzo podobna może inne okna i rozkład pomieszczeń. Tak czy siak ślicznie wam wyszło. Tak popatrzyłem w twoj profil widzę Lublin i trochę zgłupiałem bo widok gór mi pasuje gdzieś w okolicach,jak piszesz że Beskid niski to obstawiam okolice trójkąta Biecz Harklowa Lipinki. CoolStoryBro

Doskonały wybór lokalizacji.

Edytowane przez kudlaty88

Opublikowano
  • Autor
3 godziny temu, Shago napisał(a):

@Ukukuki zwróć uwagę jak będą płytki Tobie docinać.

Żona jest architektem wnętrz, doczołgam się do stanu deweloperskiego to oddaje pałeczkę i odpoczywam. I tak ją budżet trzyma więc zero stresu xd