Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 8 minut temu, Shago napisał(a):@Ukukuki zwróć uwagę jak będą płytki Tobie docinać.Mój ziomek był dobry freak, układał wzorki sam i jak nie pasowało to jechał na hurtownię, nawet przyciski robił z kafli, btw mam takie na dole.O tutaj widać postaranko
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. W dniu 10.01.2026 o 11:33, Kosmos napisał(a):Elewacja z boniowaniem przeszła moje oczekiwania i wygląda to świetnie.Natomiast wprowadzka opóźni się może nawet do wiosny Tym razem nie przez ekipy czy koszta, a temperaturę. Walczymy, żeby obniżyć wilgoć po położeniu gładzi i bezpiecznie wstawić meble. Póki co próbujemy tanim kosztem, ale mróz nie pomaga. Jak się nie uda nie to wtawimy rekuperator (i tak miał być, ale odłożony w czasie). No i czekamy zewnątrz oraz szklane barierki na tarasie, aby nie było problemów z odbiorem.Na dalszym etapie spróbuję wymyślić jakieś grzanie zewnątrz, aby nawet zimą pykać sobie w gierki na projektorze, bo ta ściana tarasowa idealnie się nadaje.Poza tym to ino łopatuje i sprzątam śmieci po budowie. Jest ich masa, a wszystko trzeba uporządkować i wywieźć na pszok.Przez sekundę myślałem że się budujesz w moich okolicach. Nawet widok na górki podobny. Ziomek zrobił meble do takiego domu i łaziłem bo wnętrzu bardzo fajny projekt. Zazdroszczę,ten tarasik na poranną kawusie o wschodzie słońca przed upalnym letnim dniem.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Beskid Niski, a projekt wykonała żona. To była pierwsza propozycja i żadnej innej już nie chciałem widzieć. Kilka osób, które też się budują w okolicy po prostu przyjeżdżało, patrzyło i pytało, co jaką techniką jest zrobione (a mi głupio, bo się na tym prawie wcale nie znam). Z drugiej strony wszyscy, którzy startowali w podobnym czasie już sobie mieszkają, a u nas na razie jest jak jest ;) Aby do wiosny.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. @KrYcHu_89 co to za model lodówki?Ogólnie bardzo ładny dom, gratki.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 43 minuty temu, MaZZeo napisał(a):@KrYcHu_89 co to za model lodówki?Ogólnie bardzo ładny dom, gratki.https://www.mediaexpert.pl/agd/lodowki-i-zamrazarki/lodowki/lodowka-samsung-rf24bb620eb1eo-side-by-side-no-frost-177-8cm-grafitowa-stal
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 1 godzinę temu, Kosmos napisał(a):Beskid Niski, a projekt wykonała żona. To była pierwsza propozycja i żadnej innej już nie chciałem widzieć. Kilka osób, które też się budują w okolicy po prostu przyjeżdżało, patrzyło i pytało, co jaką techniką jest zrobione (a mi głupio, bo się na tym prawie wcale nie znam). Z drugiej strony wszyscy, którzy startowali w podobnym czasie już sobie mieszkają, a u nas na razie jest jak jest ;) Aby do wiosny.To się żona mocno inspirowała innym projektem bo ten taras identyczny i ogólna bryłea bardzo podobna może inne okna i rozkład pomieszczeń. Tak czy siak ślicznie wam wyszło. Tak popatrzyłem w twoj profil widzę Lublin i trochę zgłupiałem bo widok gór mi pasuje gdzieś w okolicach,jak piszesz że Beskid niski to obstawiam okolice trójkąta Biecz Harklowa Lipinki. Doskonały wybór lokalizacji. Edytowane 4 godziny temu4 godz. przez kudlaty88
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Autor 3 godziny temu, Shago napisał(a):@Ukukuki zwróć uwagę jak będą płytki Tobie docinać.Żona jest architektem wnętrz, doczołgam się do stanu deweloperskiego to oddaje pałeczkę i odpoczywam. I tak ją budżet trzyma więc zero stresu xd