Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 310
  • Wyświetleń 22,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kupione recki dla gier sequeli Playstation Studios mają same wysokie noty na meta - DS 2 (89), Ragnarok (94), Forbidden West (88). To jest ten moment kiedy ta konsola bardzo potrzebuje boosta sprzedaż

• Ke? Za wrzucanie PPE nawet w formie żartu to powinien być ban.

Opublikowano

Stawiam niezmiennie na 88. W zasadzie głównym factorem oceniania pewnie będzie dla recenzentów story, które teraz chyba będzie mocniej zarysowane, w ogóle gdzieś czytałem, że ma być w grze "dialogue focused mode" balon.

image.png

Widać, że Sony chce zachęcić niedzielniaków do próby z tą grą, takich, co odpuścili Returnala po 5 minutach, albo w ogóle bali się spróbować.

Opublikowano

Returnal był fajny pod tym względem, że miał z jednej strony intrygującą fabułę, a z drugiej nigdy nie zapominał, że jest grą i gameplay był na pierwszym miejscu.

Opublikowano
Teraz, Pix napisał(a):

Returnal był fajny pod tym względem, że miał z jednej strony intrygującą fabułę, a z drugiej nigdy nie zapominał, że jest grą i gameplay był na pierwszym miejscu.

No fabułka w Returnalu była niezła, nie było tego dużo, ale dobrze zrobione.

Opublikowano
9 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):

w ogóle gdzieś czytałem, że ma być w grze "dialogue focused mode"

Czyli jest szansa, że może część recenzentów dotrwa nawet do napisów końcowych lapka

Opublikowano
18 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):

Widać, że Sony chce zachęcić niedzielniaków do próby z tą grą, takich, co odpuścili Returnala po 5 minutach, albo w ogóle bali się spróbować.

w pierwszej kolejności to chyba niektórych "dziennikarzy"

Opublikowano

Kupione recki dla gier sequeli Playstation Studios mają same wysokie noty na meta - DS 2 (89), Ragnarok (94), Forbidden West (88). To jest ten moment kiedy ta konsola bardzo potrzebuje boosta sprzedażowego więc imo poniżej 92 to będzie bust

Opublikowano

CENA również sugeruje gre na bardzo wysokim poziomie: 75€.

reedycja..

zgadza sie 89 z 45 recenzentów drinks

Opublikowano
2 minuty temu, Pix napisał(a):

89, zgadłem banderas

Czyli skończy na 88 xD

Chociaż nie, będzie 90+, bo na Meta zaniżył tylko IGN z 7/10, a mają dużą wagę. Będzie 90, albo 91, dużo, fajnie dla Housemarque.

Opublikowano

Ta, ign nie spodobała się fabuła, że zbyt abstrakcyjna i chyba nic nie zrozumiał recenzent ;d

Opublikowano

image.png

Recenzje w jednym zdaniu:

Saros is a bigger, better, stronger follow-up to Returnal

Opublikowano

Potężny Grucha dał 9/10 na ppe, czyli jednak gorsze od Starfielda

Opublikowano

Czyli jeżeli Returnal 86 okazał się 100, to Saros wyskoczy poza skalę.

Wygląda na to że fani dostaną dokładnie to na co czekali.

Opublikowano

No i git, preorder już dawno zamówiony, bo mam zaufanie do tej ekipy, oj nie mogę się już doczekać, konsola leży i się kurzy od dłuższego czasu.

Opublikowano

Już 88

24tregg.jpg

bella

Saudi Gamer zawsze szanowałem

Edytowane przez GearsUp

Opublikowano

No i pewnie 88 zostanie. No ale preorder już złożony, garnitur uprasowany i będzie potężne grańsko w majóweczkę banderas

Opublikowano

Si, 88 skończy na Meta, na OP może wyżej koło 90, tam nie ma wag z IGNów różnych krajów. Znowu trafiłem z predykcją, to 5ta premiera z rzędu wow, niesamowite. trophy_gold

27 minut temu, Donatello1991 napisał(a):

Jakie największe różnice co do pro? Nie chce nic oglądać.

Dużo lepsze particles i mniej smużenia, poza tym to samo.

Opublikowano

Amen.

Teraz modlitwy o pudełko we wtorek/środę albo lecimy z PSSTORE za gruby hajs.

Opublikowano

Wygląda dużo lepiej niż Returnal, który mimo że był fajną grą to kompletnie nie siadł mi przez poziom trudności więc odpuściłem. Uwielbiam Soulsy gdzie w razie czego mogę iść podpakować postać i ponownie próbować natomiast w Returnal to że za każdym runem nic nie zyskiwałem i wszystko traciłem mnie na tyle odepchnęło że odpuszczę raczej Sarosa a szkoda bo wizualnie super to wygląda.

Opublikowano
Teraz, SpacierShark123 napisał(a):

Wygląda dużo lepiej niż Returnal, który mimo że był fajną grą to kompletnie nie siadł mi przez poziom trudności więc odpuściłem. Uwielbiam Soulsy gdzie w razie czego mogę iść podpakować postać i ponownie próbować natomiast w Returnal to że za każdym runem nic nie zyskiwałem i wszystko traciłem mnie na tyle odepchnęło że odpuszczę raczej Sarosa a szkoda bo wizualnie super to wygląda.

Tutaj dokładnie tak będzie, każdy nawet beznadziejny run coś da.

Jest drzewko talentów i perma upgrejdy.

Opublikowano
1 minutę temu, SpacierShark123 napisał(a):

Ale w Sarosie nie tracisz, więc daj szansę) Ja już zamówiłem jakiś czas temu pudełeczko u kierownika.