Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano
2 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a):

To chyba pierwsze 48h Sony, czy już było?

Sony chyba pierwsze. Chyba, że wliczamy w to DS2, bo też było dwa dni wcześniej możliwe.

Mi to tam lata. Chce pograć wcześniej i mam taką możliwość to kupuję. Przykładowo FH6 raczej nawet nie wezmę na premierę ( a można chyba 4 dni wcześniej ), bo za dużo innych gier. Więc efekt uzależnienia u mnie nie działa.

• Odpowiedzi 357
  • Wyświetleń 24,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kupione recki dla gier sequeli Playstation Studios mają same wysokie noty na meta - DS 2 (89), Ragnarok (94), Forbidden West (88). To jest ten moment kiedy ta konsola bardzo potrzebuje boosta sprzedaż

• CD-Action Saros to w gruncie rzeczy Returnal 2 – z większością zale... Choć w teorii Saros jest zupełnie świeżą marką, w praktyce ma wiele wspólnego z poprzednią grą Housemarque. Tysiące kolorowych po

• Ke? Za wrzucanie PPE nawet w formie żartu to powinien być ban.

Opublikowano

Ja tam będę grzecznie czekał na pudełeczko w czwartkowy ranek. Co nie zmienia faktu ze z ochota będę śledził forumowe postępy i rady odnośnie eksploracji świata. Byc może wpadnie cos przydatnego D Kto gra wcześniej @Square @KrYcHu_89 @Donatello1991 @Szermac ?

Opublikowano
3 godziny temu, KarolJanuszGejmingu napisał(a):

O kurde nawet nie miałem pojęcia, że raczysko wczesnego dostępu dotknęło już Sony.

Ja już swoje lata na karku mam więc takim fomo nie złamią mi psychiki leo

Byle do 28kekw

No niestety taki rak w Deluxe to nie jest bonus, bo po tych dwóch dniach przepada. Stroje też niezbyt się prezentują, o wiele lepiej jakby zrobili niezwiązane z innymi grami, plus więcej niż tylko trzy.

A strój z Returnal to się powinien odblokowywać w grze np. po przejściu czy coś, albo dla tych co wbili platynę.

Opublikowano

Wiem już jaką drogą będzie jechał w poniedziałek wieczorem kurier do jednego sklepu.

Właśnie montuję linę i przyczepiam ją do 1 tonowego kowadła.

Opublikowano
57 minutes ago, Square said:

No niestety taki rak w Deluxe to nie jest bonus, bo po tych dwóch dniach przepada. Stroje też niezbyt się prezentują, o wiele lepiej jakby zrobili niezwiązane z innymi grami, plus więcej niż tylko trzy.

A strój z Returnal to się powinien odblokowywać w grze np. po przejściu czy coś, albo dla tych co wbili platynę.

Ale bieda,trzymam mocno kciuki aby gra okazała się finansowym sukcesem,ale nie wspieram żadnych wczesnych dostępów.

Na Reddit też jest widzę jakiś cope,że kupując wczesny dostęp wspierasz twórców co w ogóle jest jakaś odklejka na maxa.

Byle do 30 banderas

Opublikowano
2 godziny temu, MEVEK napisał(a):

Ja tam będę grzecznie czekał na pudełeczko w czwartkowy ranek. Co nie zmienia faktu ze z ochota będę śledził forumowe postępy i rady odnośnie eksploracji świata. Byc może wpadnie cos przydatnego D Kto gra wcześniej @Square @KrYcHu_89 @Donatello1991 @Szermac ?

Dopiero po majówce, bo wyjeżdżam 28 kwietnia. O ile w ogóle, bo jeszcze będzie przeprowadzka do nowego mieszkania grana, więc nie wiem. Może w nagrode sobie dopiero zasiądę w nowym miejscu na spokojnie D

Opublikowano

Ja grać to na własnych zasadach. To do zobaczyska drinks