Opublikowano wczoraj o 12:54 1 dzień Nie taki straszny ten pasterz, padł za drugim razem , ale trzeba przyznać, że to chyba jeden z najlepszych bossów gry i Returnala
Opublikowano wczoraj o 13:30 1 dzień W biomie 3 w komnatach gdzie trzeba odblokowac skarby nie moge znalezc nigdzie tarczy do odblokowania, ustrzelenia. Co mi umyka?
Opublikowano wczoraj o 14:14 1 dzień Pasterz padł, jak już człowiek nauczy się wzorów, to przeleciałem bez zaćmienia, bez wcześniejszych biomów, ba, nawet bez drugiego życia, większych obrażen i bez zużycia ultramegagigapocisku ;]Dziękuję HM że ta gra jest tak duża, jak przede mną jeszcze parę biomów to gra jest 2krotnie większa od przygód Selene co najmniej.43 minuty temu, MEVEK napisał(a):W biomie 3 w komnatach gdzie trzeba odblokowac skarby nie moge znalezc nigdzie tarczy do odblokowania, ustrzelenia. Co mi umyka? Niektóre przyciski są dostępne tylko w wersji świata po zaćmieniu. Albo są dobrze ukryte.
Opublikowano wczoraj o 14:17 1 dzień Aha.. bo poznej bedzie mozna biegac po arenie w dzien jak to ma miejsce w 2 biomie, tak?
Opublikowano wczoraj o 14:19 1 dzień Chyba nie, biom 3 jest dostępny tylko po zbiciu piątki z łapkami. Chyba że po przejściu się to zmieni. Ale to nie ma znaczenia, więcej rzeczy jest dostępnych w zaćmieniu.
Opublikowano wczoraj o 14:30 1 dzień W 2 biomie trzeba bylo przybic piatke aby sie dostaw do sciezki po prawej stronie. Po ubiciu bossa juz mozna tam normalnie wejsc co przy okazji jest tez duzym ułatwianiem.
Opublikowano wczoraj o 14:34 1 dzień No tak, ale to nie dotyczy biomu 3 nawet po jego przejściu, wiem bo wielokrotnie tam przechodziłem. Po prostu są wrota które się dopiero po zaćmieniu otwierają.
Opublikowano wczoraj o 14:59 1 dzień Juz w 4 biomie Ja serio myslalem ze to jest tylko gra wstepna do faktycznej walki a tu juz po wszystkim. Zawiedziony jestem tym 3 bossem Gram bez ulepszen. Cos tam sobie potrenowalem ale juz sie tego pozbylem. Nie moglby tam grac dalej. Te ulepszenia to sa dobre na wczesniejsze biomy jak chcemy szybko je wyczyscic. A tak to nie ma zabawy bez adrenalinki
Opublikowano wczoraj o 15:16 1 dzień 17 minut temu, MEVEK napisał(a):Juz w 4 biomie Ja serio myslalem ze to jest tylko gra wstepna do faktycznej walki a tu juz po wszystkim. Zawiedziony jestem tym 3 bossem Gram bez ulepszen. Cos tam sobie potrenowalem ale juz sie tego pozbylem. Nie moglby tam grac dalej. Te ulepszenia to sa dobre na wczesniejsze biomy jak chcemy szybko je wyczyscic. A tak to nie ma zabawy bez adrenalinki Za niedługo sobie zatańczysz z fajnym bossem.
Opublikowano wczoraj o 17:29 1 dzień Warto ładować pkt w to boczne drzewko przeciążenia? Jest tam dużo fioletowych ulepszeń, ktoś testował?
Opublikowano wczoraj o 17:39 1 dzień Wolno strzela ale jej inne odpowiedniki moga byc juz wyczesane. Zobaczymy
Opublikowano wczoraj o 17:40 1 dzień Ja tam nie patrzę co odblokowuję specjalnie, i tak wszystko w zasadzie jest ważne, i wszystko w końcu będzie odblokowane. Najważniejsze to zawsze gdy jest możliwość brać "błogość", bo tego zawsze mało.Teraz, MEVEK napisał(a):Wolno strzela ale jej inne odpowiedniki moga byc juz wyczesane. Zobaczymy To zależy jaką znajdziesz, raz miałem istny gutling gun, potęga to była.
Opublikowano wczoraj o 18:19 1 dzień Wpadlem wlasnie na parkiet zatanczyc z bossem Biomu 4I tyle bylo mojego Matrix mi sie przypomnial jak montwy atakowaly Zion w part 3 Piekne to bylo. Trzeba postac pod levelowac Artystycznie Biomy wygladaja fenomenalnie. Forma zwyzkowa jak w morde strzelil. Musze fotki po robic jakies.
Opublikowano wczoraj o 18:54 1 dzień Godzinę temu, Rotevil napisał(a):Warto ładować pkt w to boczne drzewko przeciążenia? Jest tam dużo fioletowych ulepszeń, ktoś testował? Właśnie wpakowałem punkty we wszystkie zwiększające ładowanie. Ogólnie szkoda, że nie podają % zmian w tych wszystkich ulepszeniach.29 minut temu, MEVEK napisał(a):Wpadlem wlasnie na parkiet zatanczyc z bossem Biomu 4Najłatwiejszy z dotychczasowych. Błyskawicznie mu schodziło życie przy użyciu kuszy i alternatywnego pierdolnięcia, nawet nie atakował za bardzo.Godzinę temu, Rtooj napisał(a):Najważniejsze to zawsze gdy jest możliwość brać "błogość", bo tego zawsze mało.Z tego co widziałem to za nici koszmaru zawsze wpada kilka sztuk.Skończyłem pierwszy akt, ciekawe co będzie dalej, bo robi się interesująco mocno. W sumie w Returnalu też tak było.
Opublikowano wczoraj o 19:01 1 dzień Legion w perspektywie innych bossów z S/R tragiczny. I ze względu na otwartą planszę zbyt łatwa. 17 minut temu, Square napisał(a):Z tego co widziałem to za nici koszmaru zawsze wpada kilka sztuk.Ilość tych błogości jest stała na każdy poziom, więc poza znajdowanymi na poziomie, to trzeba te nici koszmaru przejść i pewnie mieć odblokowane wszystkie umiejętności. Ciągle czekam aż w końcu będę mógł się pozbywać żółtych barier.
Opublikowano wczoraj o 19:16 1 dzień No i koniec po 14 godzinach, ostatni boss nie był jakiś mega ciężki, chyba, że w epilogu coś mnie jeszcze zaskoczy, bawiłem się przednio, choć trzeba przyznać, że nie ma porównania, jeśli chodzi o poziom trudności jaki jest w Returnalu, Saros jest idealny dla kogoś początkującego, kto chciałby zobaczyć czym jest ten gatunek . Boję się teraz tylko o ekipę Homesquare, gra nie wzbudziła jakiegoś ogromnego zainteresowania, nie wiemy jak ze sprzedażą gry i jaka czeka ich przyszłość.
Opublikowano wczoraj o 19:22 1 dzień Sony ich wzięło pod skrzydła po wydaniu niszowego Returnala.Wiedzieli jaką grę robią kolejną. Więc nie rozumiem skąd miałaby być teraz jakaś negatywna decyzja. Podejrzewam że ugięli się ile mogli by dotrzeć do mainstreamu.
Opublikowano wczoraj o 19:30 1 dzień 12 minut temu, Rotevil napisał(a):nie wiemy jak ze sprzedażą gryGra miała premierę dwa dni temu, spokojnie.
Opublikowano wczoraj o 19:51 1 dzień Nie no jasne, trzymamy kciuki Patrząc jednak przez pryzmat forum gdzie padło zaledwie 10 kopii to słabo Sam myślałem ze będzie więcej tu zwolenników a tu zonk, cisza.
Opublikowano wczoraj o 19:55 1 dzień Powinna się sprzedać co najmniej 10 razy lepiej niż żałosny metroid beyond, patrzę na swoją kopię, i gardzę tym jak akurat jej cena szybko spadła. Edytowane wczoraj o 19:55 1 dzień przez Rtooj
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. 2 godziny temu, MEVEK napisał(a):Wpadlem wlasnie na parkiet zatanczyc z bossem Biomu 4Właśnie skończyłem run od początku na nim, nie wiem co tam się w ogóle działo naparzałem tylko alt fire z kuszy i fartem zostało mi 2hp. A ten biom zajebisty, trochę jak z jakiegoś Dooma.