Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Dzięki pany, to wchodzę w to w takim razie. Jak skill się wyrobi, to na pewno sprawdzę Returnala.

Edytowane przez Uzytnik30

• Odpowiedzi 515
  • Wyświetleń 30,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ufff, to była szalona noc Zgodnie z założeniami, całościowo jest to kapitalny tytuł, CHOĆ w moim odczuciu Returnal robił lepsze tzw. pierwsze wrażenie. Nie do końca podoba mi się częstotliwość z ja

• Kupione recki dla gier sequeli Playstation Studios mają same wysokie noty na meta - DS 2 (89), Ragnarok (94), Forbidden West (88). To jest ten moment kiedy ta konsola bardzo potrzebuje boosta sprzedaż

• CD-Action Saros to w gruncie rzeczy Returnal 2 – z większością zale... Choć w teorii Saros jest zupełnie świeżą marką, w praktyce ma wiele wspólnego z poprzednią grą Housemarque. Tysiące kolorowych po

Opublikowano

A jeszcze ich nie używałem, jaki jest w ogóle cel przechodzenia z tymi modyfkatorami?

Lepsze/mniejsze siano ?

W hadesie głównie chodziło o prezenty po przejściu do odblokowywania różnych pierdół, tutaj tego nie ma poza sianem.

Edytowane przez Rtooj

Opublikowano

Teraz na pewno ciężej jest się zablokować w martwym punkcie i każdy run coś daje.

Opublikowano

Chyba że chodzi o to by wyważyć sobie rozgrywkę by było łatwiej, odbiorę sobie to, ale dodam to.

Opublikowano
1 minutę temu, Rtooj napisał(a):

Chyba że chodzi o to by wyważyć sobie rozgrywkę by było łatwiej, odbiorę sobie to, ale dodam to.

No tak, Square pisał dokładnie o to chodzi.

Opublikowano
  • Autor
10 minut temu, Square napisał(a):

Modyfikatory odblokowują się po pokonaniu drugiego bossa.

nie prawda, mi się wczoraj odblokowały a jeszcze pierwszego nie położyłem przy 4 próbach, mam na tą chwilę odblokowane wszystko w drzewku umiejętności co jest możliwe do czasu pokonania pierwszego bossa

Opublikowano

Ale ty piszesz o ulepszeniach pancerza? To się odblokowuje zaraz po rozmowie z Głównym.

Opublikowano

Ależ pięknie skomplikowali te bronie, mają nie tyko levele, nie tylko własne statystyki, a jeszcze mają wskaźniki postępu w ulepszaniu w trakcie gry zależnie od posiadanej wysokości statystyk.

Trzeba na spokojnie to ogarnąć, bo wychodzi na to że nie koniecznie trzeba porzucać fajną broń mimo że ma 6 poziomów niżej niż nowo znaleziona.

Kusza to niezła sieka, niesamowicie się przydaje jej alternatywny tryb z samonaprowadzającymi się bełtami w niciach koszmaru. Raz trafiłem na taką która strzelała z prędkością karabinu w podstawowym trybie.

Nie wiem jak wygląda ostatnia broń, ale trochę boli brak granatników i rakietnic, alternatywne strzały to jednak krok wstecz względem returnala. A Dispiritor to najgorsza broń, nic nie schodzi.

Edytowane przez Rtooj

Opublikowano
7 minut temu, Rtooj napisał(a):

Trzeba na spokojnie to ogarnąć, bo wychodzi na to że nie koniecznie trzeba porzucać fajną broń mimo że ma 6 poziomów niżej niż nowo znaleziona.

Reading_a_Saros_weapon.png?ex=69f56238&i

Opublikowano

Używacie tej tarczy? Bo ja cały czas o niej zapominam i robię wszystko na uniki lol

Opublikowano
2 minuty temu, Rotevil napisał(a):

Używacie tej tarczy? Bo ja cały czas o niej zapominam i robię wszystko na uniki lol

Na początku nie, później bossowie Cię nauczą, i zaczniesz to wprowadzać w trakcie rozgrywki. Jak te niebieskie strzałeczki do Ciebie lecą, to aż się prosi by to zgarnąć ;]

Opublikowano

Na żadnym bossie jej nie użyłem. Tylko parę razy przez całą grę.

15 minut temu, Rotevil napisał(a):

Opublikowano

To dziwnie trochę grasz, te salwy niebieskich strzałek np. u Proroka, wprost to wskazują, by naładować superbroń. Pomijam farmienie niebieskiej energi z przeszkadzajek jakby się wchodziło pod prysznic ;]

Square masz coś podobnego odnośnie tarczy? Bo ona chyba potrafi uchronić w jakimś stopniu przed żółtymi, a czerwone ją natychmiast niszczą.

Opublikowano

Te fińskie studia naprawdę potrafią w mroczną atmosferkę. Housemarque i Remedy to podobny styl, surrealistyczny storytelling + scifi, może to dlatego, że mają mało słońca xD. Na pewno długie ciemne zimy pomagają im w napisaniu tego typu gier :).

Zabawne, że tego typu gry są dla mnie po długim ciężkim tygodniu wyjątkowo relaksujące.

Opublikowano
17 minut temu, Rtooj napisał(a):

To dziwnie trochę grasz, te salwy niebieskich strzałek np. u Proroka, wprost to wskazują, by naładować superbroń. Pomijam farmienie niebieskiej energi z przeszkadzajek jakby się wchodziło pod prysznic ;]

Square masz coś podobnego odnośnie tarczy? Bo ona chyba potrafi uchronić w jakimś stopniu przed żółtymi, a czerwone ją natychmiast niszczą.

Po prostu dużo wygodniej jest mi robić uniki. Jakoś mi nie leży ta tarcza. Źle mi się jej używa. Pewnie by mnie uchroniła od niektórych śmierci, ale cóż. Z broni też najczęściej preferuje karabin.

Opublikowano
29 minut temu, Rtooj napisał(a):

Jest ulepszenie tarczy że skażone naboje można wchłaniać, ale skażenie dalej rośnie. Jest też że częściowo je ogranicza.

Ja wczoraj odblokowałem parowanie w B4 więc będzie trzeba się nauczyć korzystać.