Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Trzeba przyznać,że na prosiaku wygląda to obłędnie.

Parę dni wcześniej odpaliłem returnala to graficznie bez porównania,może dlatego,że saros ma więcej życia i barw.

Efekty cząsteczkowe po zabijanych wrogach i jak działają adaptacyjne bajery banderas

• Odpowiedzi 531
  • Wyświetleń 31,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ufff, to była szalona noc Zgodnie z założeniami, całościowo jest to kapitalny tytuł, CHOĆ w moim odczuciu Returnal robił lepsze tzw. pierwsze wrażenie. Nie do końca podoba mi się częstotliwość z ja

• Kupione recki dla gier sequeli Playstation Studios mają same wysokie noty na meta - DS 2 (89), Ragnarok (94), Forbidden West (88). To jest ten moment kiedy ta konsola bardzo potrzebuje boosta sprzedaż

• CD-Action Saros to w gruncie rzeczy Returnal 2 – z większością zale... Choć w teorii Saros jest zupełnie świeżą marką, w praktyce ma wiele wspólnego z poprzednią grą Housemarque. Tysiące kolorowych po

Opublikowano
36 minut temu, Rtooj napisał(a):

No nareszcie architektka wnętrz padła, po walce człowiek już w sumie nie może się doczekać jak znowu się ja oklepie.

Daj znaka jak będziesz po następnym bossiku, to naprawdę fajny chłopek jest D

Opublikowano

Klimaty zdecydowanie returnalowe wróciły, totalna białoruś. Normalnie jakbym wrócił do Derelict Citadel.

Opublikowano

Na B2 jest swietny patent z komnata w ktorej widnieje zarys kreatury utworzonej z mgły, czy dymu. Swietny to klimat buduje.

Opublikowano

Powiem Wam, że na razie pierwszej miłości nie ma. Returnal wywarł na mnie większe wrażenie i poczucie alienacji, bo nie było bazy i ziomków z ekipy, panowało większe przytłoczenie. W Sarosie na razie dziwnie mi grać z tym autoaimem, nie czuje też tych specjalnych mocy po naładowaniu. Mam ciągle nawyki unikania, zamiast absorbowania. Celowanie pod L2 tutaj nie istnieje bo tu zupełnie celność się nie liczy. Bardziej odpowiednie podejście do latających wszędzie kulek. Trochę mnie to zdziwiło. Na razie muszę więcej pograć to pewne jednak jeszcze się nie zakochałem.

Opublikowano

Doznalem szoku. Niby tam cos czytalem z poczatku gry ale widac nie dokladnie bo nie doczytalem ze gra wstrzymuje i zapisuje nasz postep i mozemy ja calkowicie zamknac i odpalic cos innego. Po wznowieniu zaczynamy gdzie skonczylismy. Wyjatkiem sa walki z bossami. Duzy krok w przod good

Opublikowano
7 minut temu, MEVEK napisał(a):

Doznalem szoku. Niby tam cos czytalem z poczatku gry ale widac nie dokladnie bo nie doczytalem ze gra wstrzymuje i zapisuje nasz postep i mozemy ja calkowicie zamknac i odpalic cos innego. Po wznowieniu zaczynamy gdzie skonczylismy. Wyjatkiem sa walki z bossami. Duzy krok w przod good

Tak to jest przy 1 odpalaniu gry jako komunikat. Akurat się wczytywałem wczoraj w to.