Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 14 minut temu, Rtooj napisał(a):Na minus względem Returnala - nie można niszczyć dopałek, trzeba jednak ostro przemyśleć, bo można zapełnić kieszeń w 1 biomie a później trzeba omijać fajne rzeczy.Można tylko jest to limitowane. W ulepszeniu stroju można odblokować ponowne losowanie przedmiotu i to też służy do niszczenia artefaktów.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Godzinę temu, drozdu7 napisał(a):W sensie?W sensie czuć ducha ekskluzywności i nikt nie pisze, że za X dni wyjdzie na PC i poczeka :). Sama gra nie wiem, będę miał czas po 22 ogarnąć temat.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 8 minut temu, Square napisał(a):Można tylko jest to limitowane. W ulepszeniu stroju można odblokować ponowne losowanie przedmiotu i to też służy do niszczenia artefaktów.O, to super.Nie będę ukrywał, ta gra w wielu aspektach jest bardziej skomplikowana niż Returnal, a przynajmniej inna, i jeszcze nie wszystko mam ogarnięte.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Juz na starcie fajny patent w opcjach pozwalajacy wybrac najlepsze dla nas kolory atakow wroga - własna personalizacja. Dostosowalem, zapamietalem i teraz juz mozna sie bawic. Zaczynamy
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 35 minut temu, Donatello1991 napisał(a):No i finisz. Teraz maksowanko ile dam rady. 10/10Bawcie się dobrze panowie.jaki czas? pograłem teraz z 3 godziny - wcale nie taka prosta ta gra jak miała być, zginąłem 6x w pierwszym biomie a bossa rozwaliłem dzięki second chance poźniej to pewnie będzie się "sam" przechodził ale pierwsze wrażenia pozytywne bardzo. Dźwięki i graficzka wiadomo, jak to Krychu napisał czuć że to eks na PlayStation.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Spojrzałem przez firankę ile jeszcze biomów przede mną, uff, jest jeszcze trochę zabawy po architektce A później 400h zabawy.DualSense jest jeszcze lepiej dostosowany do gry, informuje dzwiękami o różnych rzeczach, jak mówiłem, DS to największa rewolucja tej generacji, pozostałe konsole mają tylko lepszą grafikę. Edytowane 1 godzinę temu1 godz. przez Rtooj
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 15 minut temu, messer33 napisał(a):jaki czas?pograłem teraz z 3 godziny - wcale nie taka prosta ta gra jak miała być, zginąłem 6x w pierwszym biomie a bossa rozwaliłem dzięki second chance poźniej to pewnie będzie się "sam" przechodził ale pierwsze wrażenia pozytywne bardzo.Dźwięki i graficzka wiadomo, jak to Krychu napisał czuć że to eks na PlayStation.
Opublikowano 30 minut temu30 min Co robię źle, że w ustawieniach dźwięku mam tylko stereo i nie mogę tego zmienić? Gram na kinie domowym i inne gry normalnie 5.1, mogę zmieniać ustawienia itp. Tutaj tylko stereo i brak opcji zmiany[emoji854]
Opublikowano 19 minut temu19 min Co za sztos, cudowna gra - genialnie się w to gra Od początku widać, że fabułę bardziej rozbudowali w stosunku do Returnal i jestem ciekaw jak się rozwinie. Design lokacji, ogólna tajemniczość znowu trzyma wysoki poziom, widać że Housemarque dobrze czuje się w takich klimatach.Byłem blisko przejścia pierwszego Bossa, zostało mu pół ostatniego paska, ale poległem - ale idę na ostro i zbieram artefakty w trakcie zaćmienia Z każdą porażką ma się ochotę na jeszcze jedno przejście biomu!4 minuty temu, elvis004 napisał(a):Co robię źle, że w ustawieniach dźwięku mam tylko stereo i nie mogę tego zmienić? Gram na kinie domowym i inne gry normalnie 5.1, mogę zmieniać ustawienia itp. Tutaj tylko stereo i brak opcji zmiany[emoji854]Ja gram na telewizorze, a pokazuje mi 5.1 Surround Edytowane 18 minut temu18 min przez Snake_Plissken
Opublikowano 7 minut temu7 min Ni chuja nie uwierzę, że ktoś tego 1 bossa za pierwszym razem ubił bez tych ulepszeń, dość długa walka a samemu nie zadajemy jakiś dużych obrażeń, ale jak na razie gra się miodnie.