Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Swietny ten ostatni biom. Taki biom bogow P.SKolejny deweloper co sie zna na rzeczy Kobitka protagonisty
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Jestem paralitą ''SięSięgnąłem chyba szczytu 299, a i tak mnie rozterkotała w 3 fazie, nie podoba mi się ta walka ;/
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Ja odblokowalem umiejetnosc rozwalania tych pomaranczowych barier a co za tym idzie odblokowała sie równieżNowa umiejętnośćfiniszery pod R1takze jest moc Nie chce sie odchodzic od pada. Konkrecik
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 1 godzinę temu, Rtooj napisał(a):Sięgnąłem chyba szczytu 299, a i tak mnie rozterkotała w 3 fazie, nie podoba mi się ta walka ;/Padłaby za pierwszym razem, ale w ostatniej fazie moja broń jej nie sięgała (Szakram Żniwiarski). A mogłem zostać z Miriadą.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Kto nie wypadł z pokładu w 2 fazie z Pasterzem niech pierwszy rzuci shakramem,
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Jak ktoś ubija pierwszego bossa z pełnym drzewkiem to jest najgorszym graczem świata.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 10 godzin temu, Square napisał(a):Nie wiem ile jest, bo jeszcze nie przeszedłem, ale raczej więcej niż 6.o kurde rzeczywiście, nawte po trofeach patrząc jest więcej niż 6 - no to cofam te moje dyrdymały z długością gry.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Miałem na myśli Legiona, niby wydaje się prosty, bo wystarczy cały czas dashować, ale jakoś mi nie leży kompletnie.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Na pocieszenie powiem że dwóch kolejnych jest 20 razy trudniejszych.Gra prawdopodobnie karze za zbyt wysokie statystyki, bo nawet bez zaćmienia, artefakty wszystkie jakie zbierałem po drodze ostatnio miały jakieś prawdopodobieństwo że ulegnę jakiemuś przekleństwu.Doczytałem że dotyczy to każdej z 3 statystyk, może być brak widoczności pasków energi - to miałem, brak widoczności zakażonego paska energii, i stracenie całego siana po śmierci. BTW, gdyby ktoś się zastanawiał co z tymi zakażonymi broniami które można podnieść po drodze - okazuje się że one sa dopalane dodatkowo gdy ma się zakażony pasek energii, bez zakażenia broń działa jak normalna.PS2 - Nić Koszmaru w cytadeli to majstercztyk - ostatnia plansza to prawdziwa bitwa, wspaniałe doświadczenie.